Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Hiába mondják, hogy színház az egész világ, ha a hétköznapok nyomora miatt elfásul az ember és szó szerint nincs kedve játszani. Na de mit lehet tenni?

Mély meggyőződésünkké kell tenni azt, hogy van beleszólásunk a saját életünkbe. Ha így kormányozzuk életünk hajóját, akkor megértjük azt, hogy mit jelent jó döntéseket hozni, illetve ha nem hozunk döntéseket, akkor ennek mi az ára.

Hullám mindig van, de nem mindegy, hogy mekkora amplitúdóval rendelkezik. Ha lehorgonyozzuk bizalmunkat a szívünkbe, akkor jöhet bármi, a csodát fogjuk várni. Az elvárás pedig teremt, ráadásul ugyanúgy, mint az ellenállás. Nem sokkal jobb akkor a jót elvárni, mint tagadni a bajt?

Így kap értelmet a : ki mint vet, úgy arat kifejezés is. Pont az a legnagyszerűbb, hogy rajtunk áll az, hogy mihez kezdünk az életünkkel. A világ hatalmas, tele bőséggel és áldással, a mi dolgunk csupán annyi, hogy mindezt megtanuljuk áramoltatni.

Dönts a változás mellett, hívj ha ehhez a segítségem kellhet! Szép napokat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Lélektükör

Lelkedben tükröződik szíved valósága és ahhoz, hogy ez a valóság minél szebb lehessen, neked kell tenned. Minden választás, döntés arról, hogy mire tartod érdemesnek magad. A jobb élet varázsa abban

Válts perspektívát

Időnként annyira belefáradhatunk a saját életünkbe, hogy nem látunk ki belőle. Ilyenkor érdemes megállni és hátrább lépni néhányat, hogy jobban ráláthassunk a helyzetünkre. Kívülről minden könnyebb… Sokszor úgy jön a

Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.

Női önbecsülés egyéni workshop

A nőiesség pozitív megélése, manapság igen sok akadályba ütközik. Ezek jobb megértésére megosztom benne a női fájdalomtest kialakulásának a történetét, hogy jobban ráláthassunk a folyamatra. Hiszen a történelem mindig tanít