Általános Szerződési Feltételek

Üzemeltetői adatok
Név: Komsa István Jánosné ev.
Székhely: 2141 Csömör, Gorkij fasor 9.
Levelezési cím: 2141 Csömör, Gorkij fasor 9.
E-mail elérhetőség: Ügyfélszolgálat email címe
Adószám: 60201465-1-33
Szerződés nyelve: magyar

A weboldal használata
Az angyalpagoda.hu weboldal használatával a látogató kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja a weboldal Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Tájékoztatóját. Ha felhasználóként nem ért egyet mindezekkel, ne használja a weboldalt. A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot a beérkezett rendelések teljesítésének elutasítására. A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot az esetlegesen hibásan feltüntetett árak (pl. 1Ft) korrekciójára; ilyen esetben a megrendelővel egyeztetésre kerül a fizetendő végösszeg és lehetőség van a megrendeléstől történő elállásra és a megrendelés törlésére.

Forgalmazott termékek
A weboldalon PDF formátumú e-könyvet lehet megvásárolni. A weboldalon megjelenített termék kép illlusztráció, a termék fotókon feltűnhetnek olyan elemek is, amelyek nem részei az adott terméknek (pl. dekoráció). A termék fotókon megjelenő kiegészítők, hangulati elemek nem részei az eladásra kínált termékeknek. A weboldalon megjelenített termékek online megrendelőlap kitöltésével és elküldésével vásárolhatók meg. A weboldalon megrendelt termékeke házhozszállítással juttatja el megrendelőkhöz. A weboldalon feltüntetett árak végfelhasználói árak, 0% áfát tartalmaznak.

A megrendelés folyamata
A weboldalon nem szükséges regisztráció a megrendeléshez. A leadott megrendelés csak akkor érvényes, ha a vásárló a megrendelőlapon található adatbeviteli mezőket maradéktalanul, egyértelműen kitölti. A megrendelőlap hibás, hiányos kitöltése esetén vagy értelmezhetetlen adatok közlése esetén a megrendelés teljesítését a weboldal üzemeltetője elutasíthatja.

A megrendelési folyamat röviden
A megrendelő űrlap kitöltése után a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra kattintva lehet elküldeni a megrendelést.
Az elküldött megrendelésekről emailben visszaigazolást küldünk. Ez a visszaigazolás általában hatvan percen belül megérkezik a megrendelőhöz. A weboldalon leadott megrendelések nem minősülnek írásbeli szerződésnek, nem kerülnek megőrzésre. A szerződéskötés nyelve magyar.

A megrendelések kiszállítása
A weboldal üzemeltetője arra az email címre küldi a terméket, amit a vásárló megad a megrendelőlapon. Ha hibás, hiányos szállítási adatokat közöl a megrendelő, a megrendelés sikertelen lesz; ilyen esetben ismételt kiszállítást a weboldal üzemeltetője nem vállal. Ha bármely okból a kiszállítás sikertelen, de a megrendelő a terméket kiszállítás előtt már kifizette, akkor a kifizetett vételárat a weboldal üzemeltetője visszafizeti.

Jogi felelősség kizárása: az angyalpagoda.hu weboldalon leadott megrendelés teljesítéséből vagy a teljesítés elmaradásából eredő bárminemű közvetett vagy közvetlen kárért a weboldal üzemeltetője semminemű felelősséget nem vállal.

Szállítási információk
A weboldalra beérkező megrendeléseket igyekszünk néhány munkanapon belül teljesíteni. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 08-16 óra között történik. A 16 óra után beérkezett megrendelések feldolgozása a következő munkanapon történik. A szállítási idő a fizetési és szállítási módtól függően általában 1-4 munkanap.

Fizetési módok
A rendelkezésre álló fizetési módok:

» Egyéni banki átutalás
A megrendelés végösszegét egyéni banki átutalással kell teljesíteni.

Elállási jog
Az elállási jog lényege dióhéjban: az interneten megrendelt termékek esetében a termék átvételétől számított tizennégy napon belül a vevőnek lehetősége van arra, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól. Ilyenkor a vevőnek jeleznie kell ezt a szándékát az eladó felé, majd saját költségén, 14 napon belül intézkednie a termék visszaküldéséről.
Ha a megrendelt termék kiszállítása ingyenes volt, akkor az elállási jog gyakorlása esetén a megrendelőnek vissza kell fizetnie a termék kiszállításának költségét. Ha a visszaküldött termék nem alkalmas újraértékesítésre, a törvény rendelkezései szerint az eladó kérheti a termék nem rendeltetésszerű használatból eredő kárának megtérítését. Egyedi megrendelésre gyártott termékeknél nem gyakorolható az elállási jog, mivel a vásárló ilyenkor kifejezetten saját kérése szerint elkészített, előre egyeztetett egyedi tulajdonságokkal rendelkező terméket kap.

Adatok kezelése
Személyes adatokat (név, cím, telefonszám, email) a weboldal üzemeltetője azért kezel, mert a megrendelés teljesítéséhez, a termékek kiszállításához szükség van ezekre. Ezen adatok bizalmas kezelését az üzemeltető adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint biztosítja.

Utolsó módosítás: 2020.08.01.