Lélekringató
kezelés

a lágy ringatás felszabadít
10.000Ft (45 perc)

Ez egy olyan kezelés, ami a belső gyermek gyógyításának egyik kiváló eszköze. Minden ember szíve egyedi ritmusban ver és ezt az egyedi ritmust megtalálva, ha ebben az ütemben ringatjuk a testet, az olyan pozitív hormonokat kezd el termelni a testben, amik csökkentik a stressz negatív hatásait.

Végtelen nyugalmat tud varázsolni a feszültség helyére és olyan biztonságérzetet generál, amit az anyaméhben élhettünk át. Ahogy végighalad a testünkön ez a belső hullám, automatikusan fennakad azokon a helyeken, ahol a testben a feszültség megrekedt.

A módszer szelíd jellege segít feloldani ezeket a blokkolt részeket, hogy a testünk egy holisztikus egészként, minket támogatva tudjon működni.

Az a gyengédség önmagunk iránt, ami a kezelés alatt automatikusan megteremtődik, hozzásegít bennünket ahhoz, hogy elengedjük azokat az érzelmi csomagjainkat, melyek szomorúságunk forrásai.

Ringatás közben erősödik bennünk az az érzés, hogy minden halad tovább, a maga útján, nincs megállás, én is haladok tovább, hisz eleget szenvedtem már. Kiváló lehetőség ez azoknak is, akik nehezen sírnak vagy úgy érzik, hogy nincs hol, mert mindig van otthon valaki és így nem tudják igazán meggyászolni azt a helyzetet, amit már szívesen elengednének.

Ennek azért van fontos szerepe, mert amíg nem rakjuk le az áldozat szerepét, addig nem leszünk képesek alakítani az életünkön, mivel ez az archetípus nem irányít.

Amint felvállaljuk annak a következményét, ami már jelen van az életünkben, akkor az már egy jó alap arra, hogy változtassunk azon, ami boldogtalanságunkat okozza.

A ringatás oly módon helyez minket a jelenbe, hogy könnyebben felszínre jöhetnek azok a meglátásaink, amik a hétköznapi teendők rengetegében elkerülnek minket.

Fontos megérteni, hogy ami bennünk történik, az egy folyamat része és mindig van esélyünk arra, hogy ennek a folyamatnak az irányán korrigáljunk. Minden önmagunkra fordított idő megtérül és minden megélt pillanatunknak van értelme.

A testünkkel való foglalkozás azt segíti, hogy az oda beékelődött fájdalmainkat körbeöleljük azzal a gyógyító sugárral, ami a mi lelkünknek is a része. Ennek a biztos tudatában könnyebbé válhat a cselekvés, hisz tudjuk, hogy áldás kíséri minden fejlődésre vágyó törekvésünket.

Az áramlás ily módon való érzékelése segít eggyéválni az élet áramával, ami olyan békét hoz számunkra, amit egy boldog gyermekkor felidézése jelenthet.

Akinek pedig pont ezzel van problémája, hogy nem volt ebben része, az emiatt kialakult sebek, lágyan ki tudnak vezetődni a testből.

Minden ember egyedi történetekkel rendelkezik, ezért nem lehet előre megmondani, hogy kiből mit vált ki a ringatás élménye.

Gyermekek számára nagyon kedvező a hatása, mert segítik őket a leföldelésben. Sajnos rengeteg időt kell olyan környezetben tölteniük, ahol nem igazán támogatóak az energiák, hisz a mai iskolarendszerek nem támogatják a gyermekek lelki megerősődését és ki vannak téve a rengeteg féle „bullying” hatásainak.

A ringatás hozzákapcsolja őket a saját belső forrásukhoz és főleg akkor, amikor oldalfekvésben a gerincüket ringatom, ki tud vezetődni rengeteg olyan félelem, ami felhalmozódik a testükben. Legjobban ez a hasi tájékon látszódik. Mivel minden szülőnek az a célja, hogy gyermeke boldoguljon a világban, nem árt, ha ily módon is meg tudjuk erősíteni őket.

Hogyan zajlik a lélekringató kezelés?

Kényelmes ruhában a kezelőágyon, ahol igény szerint melegítem a lepedőt, mivel a bőr melegen tartása is hozzájárul ahhoz, hogy biztonságban érezzük magunkat.

Lehet háton vagy hason is feküdni, de a végén mindenkit oldalfekvésbe kérek fordulni, mivel a gerincvonal ringatása a kezelés egyik legfontosabb része.

A gerincünkbe van kódolva életünk eredeti terve, ezért elengedhetetlen, hogy áramlásba hozzuk ezt a részt.

Ki szoktam egészíteni az eljárást azzal, hogy az Aura soma pomandereit is használom, amiket a vendég választ tetszés szerint. Ezek az esszenciák Déméter minősítésű ( a legmagasabb kozmetikai fokozat ) anyagok, melyek 49 féle gyógynövényt és liquid kristályt tartalmaznak.

Ezek pedig olyan információk, melyet a lélek kiválaszt a szimpatikus rezonancia alapján és ez az, amire szüksége van ahhoz, hogy megtámogassa a ringatás folyamatát.

Így nem csak konkrét érzése lesz a ringatottnak, hanem az energiarendszere is kap egy olyan pluszt, amit a gyógynövények és kristályok hordoznak magukban.

Ha úgy érzed, hogy ez az a kezelés, ami a segítségedre lehetne, akkor szeretettel várlak az Angyalpagodában!

Úgy érzed, hogy túl stresszes az életed?
KÉRJ IDŐPONTOT a
+36202293377
telefonszámon!
KOMSA TINA