Spirituális választechnika
SVT

a rossz beidegződések lecserélhetők
15.000Ft (60 perc)

Ez a módszer a tudatalatti negatív működésének és sémáinak a gyökérokát keresi meg, illetve a családállítás energiáját is felhasználva tisztítja. A bennünk futó programokat, amiket örökölhettünk, azonosulhattunk vele vagy csak valamilyen élmény hatására belénk vésődött, képes felülírni és segítségével egy új mintát tudunk kialakítani az életünkben.

Tisztítsuk ki a rossz mintákat!

Természetesen a tisztítás után marad munka, hiszen dolgozni a szebb jövőnkért nekünk kell, azt nem más oldja meg. Rengeteg olyan hiedelmünk, tudatos vagy tudatalatti fogadalmunk van, amiket több időn keresztül tartó gyakorlatokkal tudunk csak átírni.

Ahhoz, hogy az átírás sikeres legyen, előtte tisztítani kell, ugyanúgy, ahogy minden étkezés után leszedjük az asztalt és a következő etap már egy új terítéken kezdődik, nem pedig a koszos asztalon. Ahhoz, hogy egy szokás, amiről tudjuk már, hogy árt nekünk átalakuljon, legalább öt hónapra van szükség.

Ha józanul gondolkodunk, akkor azt is tudjuk, hogy ez csekély idő ahhoz képest, ahány éve képesek vagyunk dagonyázni egy-egy problémában. Az is nagy előny, hogy amit beemelünk a tudatosságunkba, az már nem válik a sorsunkká.

Ez az alapja minden önfejlesztő módszernek, hogy ne csak zsigerből reagáljunk valamire valamilyen olyan emlék hatására amire már nem is emlékszünk, hanem legyen esélyünk jobban cselekedni.

Ki alkotta meg az SVT módszert?

A módszer megalkotója Robert E. Detzler, eredetileg lelkész volt és sok évi fejlesztő munkájának lett ez a technika a gyümölcse, rengeteg ember életét segítve. Én magam, Lancz Judit tanítványa vagyok és hatalmas áldás volt a sorstól, hogy megismerhettem őt, aki az életével is példázza azt, hogy hová juthat az ember, ha a legfőbb jót helyezi a tudatossága központjába.

Hogyan működik az SVT?

Maga az eljárás a lélek, a szellem és a test progjamjait tisztítja, hogy kiradírozhassuk életünkből a gátló tényezőket, az akadályokat, amikben felfedezhetjük, hogy mi a kihívás és milyen lélekminőségeket blokkolunk velük. Ahogy ezektől a terhektől megszabadulunk és képesek leszünk nevén nevezni a dolgokat, máris pontosíthatjuk magunkban a dolgainkat és így a mozgásterünk is kibővül.

A folyamat alatt ingát és speciális táblázatokat használunk, aminek a segítségével arra a frekvenciára kapcsolódunk, ahonnan a tudás származik.

Minden rezgésből áll

Ennek a magyarázata talán az lehet, hogy mivel minden rezgésből áll, tehát mi magunk is, a tanulás által elsajátítható az az eljárás, amivel fel tudunk csatlakozni mi is arra a nagyon magas rezgéstartományra, ahol minden szeretetalapú. Innen származik az az energia, ami a jó irányba tud terelni minket és ha ehhez egy ingát kell használni, nekem nincs ellenvetésem.

Testünk reagál az érzelmeinkre

Az én felfogásom az, ha a testem reagál az érzelmeimre, amit nagyon könnyen észre lehet venni, pláne ha valaki kiüti a biztosítékot, akkor miért ne reagálhatna valami magasabb frekvenciára is. Ráadásul az inga körkörös mozgása a levegőben egy spirált formáz ( a lelki szemeim előtt ), ami az emberi DNS formája. Úgy gondolom, hogy ezzel kapcsolódik össze a tisztítás, átírás.

Ez a tisztítás úgy felhangolhat minket, mint egy újrahúrozott hangszert és ahogy egy ilyen hangszert kellemesebb hallgatni, mint egy hamisat, hiszem azt, hogy a programoktól, hiedelmektől megtisztított emberek is kellemesebben hatnak a környezetükre és a környezet is vissza rájuk és így apró lépésenként, de teremteni lehet egy szélesebb körben is érzékelhető, jobb valóságot.

Az SVT nem csodaszer

Fontos hangsúlyozni, hogy az SVT sem csodaszer. Ha valakinek mentális problémái vannak, orvosi kezelés alatt áll, az már annak a hozadéka, hogy nagyon régóta tévúton jár. Ez a módszer nem arra való, hogy kihagyjuk az orvost, de kiegészítésként meglephetjük a jó eredményeinkkel.

Az SVT nem jóslás

Az is fontos, hogy nem jósolunk vele, hogy mi lesz, hogyan lesz. Nem befolyásolunk vele, hogy én azt szeretném, hogy xy szeressen engem, mit kell ehhez tisztítani. Ha a kérés vagy kérdés megfelel annak az alapelvnek, hogy „Ez a legfőbb jót szolgálja?” – akkor van értelme elkezdeni. Így az ember megtanulja, hogy minden belőle indul ki, hogy az amit keres, már benne van és nem egy másik ember fogja neki megadni. Ehhez előbb ki kell tisztítani az egészséges önbecsülés akadályait és akkor lehet továbbhaladni.

Az SVT módszere

A folyamat varázslatos csodája pedig az, hogy amit az elején egoból akartunk, az átalakulás hozamányaként mégis megkapjuk, de úgy, hogy az minden érintettnek jó legyen. Sajnos ezt egyéni, emberi akaratból nem tudjuk megoldani.

Mi történik a gyakorlatban?

A gyakorlatban úgy néz ki az alkalm, hogy te hozol magaddal füzetet, amibe jegyzetelni fogsz én pedig leolvasom a táblázatokból azokat az információkat, amikre abban a pillanatban szükséged van. Te mondod meg a célt, hogy mi az amire szívből vágysz, hogy letedd vagy végre megszerezd, én átfogalmazom addig, míg egybe nem esik a legfelsőbb jó megvalósulásának rendjével.

Helyzettől függően lehet benne „egyszemélyes” családállítás, ahol az embereket vagy az energiákat papírok helyettesítik. Ha pedig már az alapok kitisztultak, hozzájöhetnek a meridiánokkal és spirituális szimbólumokkal történő testben letapadt árnyékminták feloldása is. Folyamatosan képzem magam, hogy a lehető legnaprakészebb legyek és gyakorló családanyaként van is hol megvillantanom a képességeimet.

Milyen élethelyzetekben tud segíteni az SVT?

Stresszoldásra nagyon alkalmas, mert az SVT módszerrel a félelmek okait is felkutatjhatuk és ezután ki is lehet oldani azokat. Szomorú tény az, hogy aki sokáig fél, az szorongani kezd és aki sokáig szorong, abból pánikbeteg lesz. Elképesztően gyorsan reagál az emberi szervezet, szerencsére nem csak a rosszra, hanem a jóra is.

Rossz családi minták átírására is sokszor eredményes a módszer. Sokszor sikerült már olyna családi mintákat átírni, amelyek már generációk óta működtek a  családban és sok baj forrásai voltak.

Saját magamon is észrevettem, hogy a családi minták észrevétlenül is működnek: nem akartam olyan lenni, mint az apám, anyám és észbekapok, hogy ugyanazt mondom, csinálom, mint ők.

Szerencsére rátaláltam a Spirituális Válasz Technika módszerére és ez sokat segít abban, hogy kiegyensúlyozott családi életet élhessek. Ahogy nekem, úgy neked is sokat segíthet az SVT módszer!

Különböző testi tünetek kioldására is sikerrel alkalmazom az SVT módszert. Ha a testi tünetet személy, helyzet vagy valamilyen energia okozza, akkor az SVT segít megkeresni és akkor már tudunk tisztítani erre.

Különféle vágyaink és céljaink vannak az életben – és bizony sokszor ütközünk falakba. Ilyekor jól jön egy kis segítség – és itt jön képbe az SVT.

  • Az a vágyad, hogy boldog párkapcsolatban élj – de nem jön össze?
    Az SVT módszer segít abban, hogy kiderítsünk mi az, ami ezt a vágyat blokkolja. Lehet, hogy tartozik hozzá előző életes energia vagy történés? Foglalj egy időpontot és keressük meg, hogy mi az akadály és tisztítsuk ki!
  • Folyton mások döntenek helyetted – és ez nem tetszik neked?
    Az SVT módszer segít abban, hogy kiderítsünk mi az, ami miatt nincs elég önbecsülésem. Mi akadályozza azt, hogy érvényesítsd magad? Gyere el és keressük meg, hogy mi az akadály és tisztítsuk ki!
  • Úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden – és ez egyre jobban frusztrál?
    Az SVT módszer segít abban, hogy kiderítsünk mi az, ami kilökött a helyedről? Hívj fel, kérj időpontot és segítek megkeresni, hogy mi az akadály és tisztítsuk ki!

Sorolhatnám, hogy mennyi élethelyzet tisztítására használható, de most már rajtad a sor: gondold át, hogy a te életedben mi a legfontosabb, foglalj egy időpontot és igyekszem segíteni neked is!

 

SVT a gyakorlatban

A Sprituális Válasz Technika segítségével tisztíthatók a negatív energiák és sémák – így elérherted, hogy azok ne hassanak rád. A módszerhez hozzátartoznak a különböző sorsvisszaadó szövegek, amelyek segítenek abban, hogy végre le tudd rakni azt a puttonyt, amit nem is kellett volna felvenned…

Ha szeretnél te is megszabadulni rossz mintáktól, rossz beidegződésektől vagy rossz családi mintáktól, akkor szeretettel várlak az Angyalpagodában!

Úgy érzed, hogy túl stresszes az életed?
KÉRJ IDŐPONTOT a
+36202293377
telefonszámon!
KOMSA TINA