Color Somatic kezelés

Tested öngyógyító folyamatainak stimulálása
10.000Ft (45 perc)

A color somatic módszer annak a koponya-keresztcsonti rendszernek a megfigyelését és harmonizálását jelenti, amelyben a teljes központi idegrendszer helyet kap.

A test egészéből ide futnak be az idegpályák jelzései, ezért ennek a területnek a harmónikus működése elengedhetetlenül fontos. Testünk váza, a csontrendszer, egyúttal az életút leképezése is, itt rögtön érezhetővé válik, ha valaki nagy mértékben eltér attól a tervtől, amit a lelke meg szeretne valósítani.

Maga az eljárás kranio-alapú kezelés, a kranioszakrális terápia előfutára pedig az oszteopátia volt. Ennek kidolgozója Andrew Taylor Still volt a XIX. század második felében. A XX. században Dr.Sutherland felfigyelt arra, hogy a légzésen és a keringésen kívül, a testben felfedezhető egy harmadik ritmus is, ami minden csontban fellelhető.

Később Dr. John E. Upledger klinikai körülmények között tett megfigyelései alapján rájött arra, hogy a koponyacsontok a varratok mentén elmozdulnak. Megfogalmazta azt is, hogy létezik egy mindent átható,  segítő erő, ami túlmutat a megmagyarázható következtetéseken és Belső Gyógyítónak nevezte el.

Dr. James S. Jealous pedig azt a tudást hozta, mely szerint azok az erők, melyek létrehozták az embriót, ugyanazok, mint a növekedés és a fejlődés erői. A következő lépés az lehet, hogy megértjük azt, hogy mindannyian egy teremtő, élő intelligencia részei vagyunk, ez az erő mindannyiunkban fellelhető és arról tesz tanubizonyságot, hogy mind egyek vagyunk.

Ennek az egységnek az ereje a szívünkbe van kódolva, innen ered az együttérzés képessége és annak a lehetősége, hogy a szeretetet megélhessük.

Mivel minden pillanatban érzünk valamit, nagyon fontos, hogy ezek az érzelmek döntő többségében az úgynevett pozitív hormonok termelődését segítsék elő.

Ma már rengeteg tanulmányt lehet olvasni a stresszhormonok káros hatásairól és arról, hogy
ezeknek a tartós működése milyen hatással van az emberi testre, az immunrendszerre.

Az érintés maga, egy olyan taktilis inger, mellyel legkorábban a magzati létben találkozunk. Ezért lehetséges az, hogy a megszületés után az édesanya szívverése, ahogy a keblére emeli gyermekét, nyugtatólag hat.

Testünk folyamatosan áramlásban van, pillanatról pillanatra rengeteg információt dolgoz fel és közvetít is egyben. Ezek az információk nyomot hagynak bennünk, amit az érzelemtestünk elraktároz.

Ezért fontos, hogy foglalkozzunk a feloldás lehetőségeivel, hoszen ha valamit folyamatosan csak terhelünk, egy idő után elveszíti rugalmasságát és „robban”.

Folyamatos feszültségeknek lehet a következménye a magas vérnyomás, agyérgörcs, agyvérzés stb. A Color Somatic kiegészül az Aura Soma tudásanyagával is, ami a színek lélekre ható folyamataival foglalkozik, illetve az a jelmondata, hogy : Te vagy a szín, amit választasz és ez tükrözi lelked szükségletét.

A kezelés alatt a pomander készletet használjuk, amik szintén negyvenkilenc féle gyógynövény és liquid kristály esszenciáját tartalmazzák, mint az egyensúlyüvegek. Így a folyamat egy teljes képet ad arról, hogy jelen pillanatban mi az, ami foglalkoztat minket.

A kezelés alatt a tartások által alváshoz hasonló állapotot ér el a test, a színek és illatok pedig elmélyítik a megéléseket.

A módszer megalkotói Hermann Éva és Dr. Szakál Antal, akiknek végtelen hálával tartozom, mert tanulhattam tőlük.

Úgy érzed, hogy túl stresszes az életed?
KÉRJ IDŐPONTOT a
+36202293377
telefonszámon!
KOMSA TINA