Komsa Krisztina angyalpagoda

Komsa Krisztina

ANGYALPAGODA alapító

Stresszoldás szakértő

elérhetőségeim

+36 (20) 229 3377

angyalpagoda@gmail.com

Bemutatkozás

Komsa Krisztina vagyok és több mint 10 éve működtetem a szalonom, ahol a lélek nyugalmának a megteremtésére helyeztem a fókuszt.

Gyermekkorom óta rendelkezem egy olyan plusz képességgel, aminek a hasznát és a helyét csak a felnőtt életemben fedeztem fel és azóta kamatoztatom. Ez egy olyan belső látás, aminek a segítségével magas szintre tudtam fejleszteni azt a fajta együttérzést, ami a munkám elengedhetetlen része.

Rengeteg technikát tanultam az évek során és mind jó alapként szolgáltak arra, hogy mindenki számára találjak olyan módszert, ami kifejezetten neki segít. Nem hiszek abban, hogy egy adott problémára csak egyféle megoldás létezik és abban sem hiszek, hogy van olyan módszer, ami mindenkinek segít.

Ami az egyiknek áldás, az a másiknak komoly akadály lehet. Ezért képzem magam folyamatosan, hiszen az is lehet, hogy ami régen működött, az az új energiában már kevés.

komsa-krisztina.jpg

Komsa Krisztina

Ami az egyik embernek áldás, az a másiknak komoly akadály lehet. Ezért képzem magam folyamatosan, hiszen az is lehet, hogy ami régen működött, az az új energiában már kevés.

A teljesség igénye nélkül szeretném felsorolni, hogy kiknek vagyok hálás azért az áldásos tanításért, amiben részem lehetett általuk.

  • Vadászi Magdi és Vadászi Árpád spirituális tanítókként elindítottak egy olyan úton, ahol önmagamra találtam és felvállaltam adottságaimat.
  • Gallina Ági Írisz átadta az általa kifejlesztett masszázs varázslatos tanításait.
  • Kammerer Edina Bliss tisztánlátó kurzusain megtanulhattam azt, hogy hogyan használhatom az érzékelés csodáját védett módon, bitonságos keretek között, átugorva az asztrálsíkot, egyből egy magasabb dimenzió információbázisát megnyitva.
  • Hermann Éva és Szakál Antal vezetése alatt a Color somatic rejtelmeit ismerhettem meg, ami egy olyan kranio-alapú érintésterápia, amit mindenféle körülmény, betegség, áldott állapot meglétén is bátran lehet alkalmazni.
  • Bábity Viktóriánál szereztem meg az Aura soma konzulensi képesítést, ami egy olyan lélekre ható színelemző rendszer, ami felismeréseket és lágy változásokat tud hozni bárki életébe.
  • László Anikónál tanultam a Holistic Pulsing, azaz a lélekringatás alapjait, ami segíti az embert abban, hogy meggyógyítsa a belső gyermekét az érintés segítségével.
  • Lancz Juditnál szereztem meg az SVT, azaz Spirituális Választechnika alkalmazásához a jogosultságot. Ez egy olyan módszer, ami a családállítás energiáját használja fel és rendkívüli módon hatékony.

Hálás vagyok mindenkinek, aki ilyen vagy olyan módon, de hozzájárult ahhoz, hogy elérhessem azt az álmom, amit most élek és én is ugyanezt a boldogságot szeretnék segíteni elérni mindenkinek.

Kívánom mindenkinek, hogy találja meg magában azt az erőt, ami őt motiválni tudja. Ha ehhez szükséged van egy kis támogatásra, akkor szeretettel várlak!

komsa-krisztina.jpg

Komsa Krisztina

Húsz éve élek boldog házasságban, két gyermek édesanyja vagyok. Tudom, hogy mit jelent időt teremteni ahhoz, ami boldogságot hoz, ráadásul oly módon, hogy itthon legyen ebéd, minőségi együtt töltött idő és még vasalt ruha is.

Természetesen én sem úgy születtem, hogy ez zsigerből menjen és ha hamarabb ismertem volna ezeket a technikákat, amiket előszeretettel alkalmazok, akkor biztosan megkímélhettem volna magam néhány
fölösleges körtől…

Kívánom mindenkinek, hogy találja meg magában azt az erőt, ami őt motiválni tudja. Ha ehhez szükséged van egy kis irányzékra vagy szintentartásra, akkor szeretettel várlak!