Kronobiológiai elemzés

milyen adottságokkal születtél?
10.000Ft / fő

A születési adatainkból kiszámítható, hogy milyen életenergiaszinttel érkeztünk meg ebbe a fizikai valóságba, hogy melyik csakrán mennyi energiánk van és ezekből az adatokból útmutatást kapunk arra, hogy hol vagyunk terhelhetőek és hogy hol kell vigyáznunk magunkra.

Megállapítható az is, hogy milyen viselkedési minta szerint működünk, illetve hogyan gondolkodunk

Ezek nagy segítségünkre lehet akkor, amikor munkahelyet választunk vagy iskolát a gyermekünknek. Akinek  alacsony a szellemi síkon hozott energiája, annál felesleges erőltetni az egyetemet, amikor lehet, hogy nála az érzelmi szint a mérvadó és nagyon sikeres lehet egy olyan területen, ahol az együttérzés képessége nagy előnyt jelent.

Iránymutatást kaphatunk arra is, hogy pl. vigyáznunk kell arra, hogy mit eszünk, mert a napfonat csakra értékei arra utalnak, hogy érzékeny a gyomrunk.

Megállapíthatjuk, hogy olyan nagy mozgási energiával rendelkezünk, hogy lehetőleg ne ülő munkát válasszunk magunknak.

Rengeteg, sokrétű információhoz jutunk hozzá a segítségével és az önismeret rögös útján, ez is egy lépés lehet. Azért nem árt, ha ezekkel az adottságainkkal tisztában vagyunk, mert akkor talán nem támasztunk magunk felé irreális elvárásokat és jobban megértjük működésünket, illetve így már képet is kapunk arról, hogy igen, ezt tényleg jól éreztem, hogy probléma, mert ezzel születtem, most pedig lássuk, hogy hogyan javíthatnék rajta.

Ha pedig nem csak a saját képességeinkkel szeretnénk tisztában lenni, hanem a családom tagjait is megismerném ily módon, akkor az is megállapítható, hogy van e köztünk valamilyen tanítói kapcsolat, szinkronban vagyunk e, vagy pont nem és amikor én moziba mennék, a másik pont aludna stb.

Ha ezeket tudjuk, akkor nagyobb megértésben lesz részünk és, ha már megtanultuk elfogadni az adottságainkat és amásikét is, akkor az összecsiszolódás is könnyebbé válhat.

Hogyan kaphatom meg az elemzést?

E-mailben küldöm el az anyagot, utalás után és egy héten belül. Természetesen előfordulhat, hogy túl sok összegyűlik, ilyenkor egyeztetünk írásban, hogy nyoma legyen és az ott megbeszéltek szerint járok el.

A kronobiológiai elemzéshez kell személyes találkozó?

Nem kell, de ha valami nem világos a leírtakkal kapcsolatban, telefonon vagy e-mailben válaszolok, ahogy megbeszéljük. Egy-két kérdést általában levelezéssel válaszolok meg, ahol több kérdés felmerül, ott érdemes telefonálni.

Egy elemzéshez egy ilyen „konzultáció” tartozik néhány percben, mivel mindent világosan leírok, nem tartozik bele az, hogy most hogyan tovább. Erre szolgál a többi lehetőség, mint Color somatic vagy a Spirituális Válasz Technika (SVT).

Ez egy tanácsadás?

Nem.
Ez egy elemzés, így tehát az ár a születési adatok alapján kiszámítható kronobiológiai működés kiszámítására vonatkozik. Ez egyfajta térkép, mellyel jobban megismerheted önmagad vagy a gyermeked vagy azt, akit szeretsz.

Ha úgy érzed, hogy ez segítség lenne a számodra, akkor hívj telefonon: +36 20 229 3377

Úgy érzed, hogy túl stresszes az életed?
KÉRJ IDŐPONTOT a
+36202293377
telefonszámon!
KOMSA TINA