Illóolajos masszázs

ellazító - relaxáló masszázs
9.000Ft (45 perc)

Az illóolajos masszázs nagyon régi és kedvelt terápiás módszer, amelyet főleg a keleti kultúrákban fejlesztettek mesterien a különböző problémákra. Illetve nem utolsó sorban megelőzésre vagy csak kellemes időtöltésre.

A fő cél a vendég energetizálása, stresszoldása, lazítása, lelki tehermentesítése.  Az izomzatot simító és nyújtó érintések a nyirokrendszert stimulálva segítik a méreganyagok távozását a testből, illetve oldják a letapadt feszültségeket.

A felhevített olaj és a meleg lepedő is azt a célt szolgálja, hogy az izmok ne sérüljenek és minél hamarabb elérjük azt az állapotot, ahol könnyedebbnek érezhetjük a testünket.

A mozdulatok serkentik a kezelt területeken a vér- és nyirokrendszer működését. Ahogy új erőre kap a keringés, normalizálódik a szívverés, a szervezet ellenállóképessége pedig növekszik. A rendszeresség nagyban hozzájárul ahhoz, hogy megőrizhessük egészségünket.

Ennek az az egyik oka, hogy a kezelés alkalmával fokozódik a pozitív hormonok termelődése, mint amilyen a dopamin vagy a szerotonin. Jól használható a helytelen testtartás javítására, az esetleges gyógytorna kiegészítéseként is.

Azoknak is nagyszerű módszer lehet, akik egyébként nem tudnak élni a rendszeres testmozgás lehetőségeivel, hiszen így is lehet stimulálni az izomrendszerünket.

Ellenjavallatok:

 • vérnyomás problémák 
 • trombózis
 • láz
 • fertőző betegség
 • bőrbetegség
 • visszérbetegség
 • daganatos betegségek

Ha lehetséges, kérjük ki orvosunk véleményét, amennyiben krónikus betegségben szenvedünk.

Masszázs etikett

Emlékeztetőül néhány fontos szabály a masszázs kezelésekhez:

 • a kezelés előtt 1 órával már ne együnk
 • a telefont némítsuk le
 • tudatmódosító szer hatása alatt álló személy kezelését nem kezdem el
 • nincs szexuális jellegű kezelés
 • ha késik a vendég, akkor az a saját idejéből megy

A kezelések alatt az én telefonom is le van némítva, de amennyiben sms-t hagynak a bejelentkezés szándékáról, amint tehetem vissza fogom hívni.

Gyakori kérdések

MIT KELL LEVENNI A MASSZÁZSHOZ?
Függöny és paraván választja el a vendéget a masszőrtől és kényelmesen, a kanapén lehet levetkőzni oly módon, hogy az alsónemű fennmaradjon. Hölgyeknél a melltartót is le kell venni, hisz a hátmasszázst e nélkül nem lehet kivitelezni, viszont csak akkor nyitok be, amikor a vendég már kényelmesen hasra feküdt a kezelőágyon. Fordulásnál pedig gondosan be van takargatva a vendég, hogy a kényelmetlenség legapróbb gyanúját is elkerülhessük.

MI LESZ HA ELALSZOM KEZELÉS KÖZBEN?
Semmi baj, akkor sem hagyom abba a kezelést és várok, míg felébredsz. Ez azt jelenti, hogy kikapcsoltál és elérted a relaxáltság egyik legkellemesebb formáját.

SZABAD BESZÉLGETNI?
Te döntesz arról, hogy csendben szeretnéd élvezni a kezelést vagy inkább közben ki szeretnéd beszélni a felgyülemlett stresszt. Én támogatlak bármit is választasz.

MILYEN OLAJOKAT HASZNÁLSZ?
A Tulasi termékcsalád olajai kerülnek felhasználásra melegített formában.

MIRE JÓ A MASSZÁZS?
Általános stresszoldó képessége mellett jelentős a közérzetre gyakorolt javító hatása is. Izomlazító, vérkeringés és nyirokrendszer serkentő, rövid idő alatt relaxál, ami által erősödik az immunrendszerünk is.

IGÉNYBE VEHETIK E VAGY AJÁNLOTT E GYERMEKEK?
A tapasztalatom az, hogy azok a gyerekek, akik hozzá vannak szokva ehhez a kezeléshez, mert pl. sportolnak és ott rendszeresen masszírozzák őket, illetve akik nem csiklandósak, azoknak igen. Ha ezt nem tudjuk előre, érdemes otthon kipróbálni, hogy hogyan reagál a gyermekünk, hisz annak nincs sok értelme, hogy „ugráljon” a kezelőágyon. Általában 8 éves kortól már „bírják” ezt a fajta kényeztetést. Amennyiben nem tudjuk ezt biztosan, akkor inkább a ringatót ajánlom, ez a gyerekek kedvence.

HOL TANULT A MASSZŐR?
Gallina Ági Írisz egyéni tanítványaként végeztem és hálás vagyok minden tudásért és útmutatásért, amit tőle kaptam.

Amennyiben szívesen választanád a pihenés ezen formáját, szeretettel várlak az Angyalpagodában.

Úgy érzed, hogy túl stresszes az életed?
KÉRJ IDŐPONTOT a
+36202293377
telefonszámon!
KOMSA TINA