Önbizalomnövelés gyerekeknek

ebook
10.000Ft

Gyermekeink sajnos megannyi módon sérülhetnek és ennek egyik legfájdalmasabb módja a lelki sérülés. Az önbizalom hiánya befolyásolja az énképünket, ezáltal hatással van a döntéseinkre és a legjobb esetben is annyit jelent, hogy beérjük jóval kevesebbel.

Hiába ott a szerető otthon, ha a gyermekünk már közösségbe jár, főleg az érzékenyebbek, nagyon megsínylik a változást. Ahány ház, annyi szokás és nincs ráhatásunk arra, hogy a gyermekünkkel mi történik akkor, amikor mi nem vagyunk ott.

Ezért érdemes a lehető legkorábban, már óvodás korban speciálisan fejlesztenünk gyermekünk megküzdési stratégiáját. Ezt, saját tapasztalatból mondom. Szerencsére ma már rengeteg formáját érhetjük el a megoldásoknak és ez hatalmas áldás.

Ebben az anyagban, olyan útravalót gyűjtöttem össze, mellyel már bátran elindulhat bármelyik gyermek és lesz egy olyan kapaszkodója, ami segíti őt. Mivel ez PDF formátumban van, így mindenki a saját ütemében haladhat. Már rögtön az elején, egy teszt segítségével megállapíthatja, hogy önbizalom terén, hol áll jelen pillanatba a skálán.

Majd a feladatok segítségével, kialakíthat egy újfajta gondolkodást, ami hatásosabb lehet az eddigieknél. Természetesen van benne szeretetnyelv teszt, hisz ez elsődleges fontosságú. Azon kívül, hogy tisztában leszünk a saját működésünkkel, másokra is következtethetünk belőle.

Mégpedig így: akinek a testi érintés a szeretetnyelve, az konfliktusban mindig ütni fog, akinek az elismerő szavak, az verbálisan bánt, akinek a minőségi idő, az nem figyel és kiközösít és így tovább… Ezek alapján azt is látni fogjuk, hogy kihez hogyan érdemes közeledni.

Az anyag megrendelhető az oldalon és a befizetés után, PDF formátumban, a megadott e-mail címre küldöm az anyagot. A lakcím megadása a számla kiállításához szükséges.

Ára: 10 000.- Ft

Terjedelem: 40 oldal

Ajánlott életkor: 5-15 éves korig