Önbizalom workshop gyerekeknek

Kinek való?

Olyan gyerekeknek, akik túl visszahúzódóak ahhoz, hogy megélhessék azt az önfeledt örömöt , amit a többiek. Ma már annyi időt töltenek a gyermekeink az iskolákban, mint egy felnőtt a munkahelyén.

Ezért nagyon fontos, hogy ott milyen hatások érik őket, amik befolyásolják az érzelmi magabiztosságukat. A lelkesedés hiánya, illetve a gyomorfájás és fejfájás tünetei is mind jelezhetik, persze hacsak nem betegségről van szó, hogy valami nincs rendben.

Ha a szégyenérzet, már a mindennapok részévé vált, az olyan mély kirekesztettséghez vezet, amivel a gyerekek már nehezen birkóznak meg.

Ha még nem olyan súlyos a helyzet, hogy pszichoterápiára lenne szükség vagy csak épp itt az ideje egy kicsit „felrázni” a gyermeket, hogy végre el kezdjen élni, akkor kezdetnek ez az anyag ad néhány gyakorlatot és útmutatást, hogy a vágyott változás bekövetkezhessen.

Az egészséges önbecsülés tanulható tulajdonság, ezért van értelme ezzel foglalkozni, hisz enélkül az életben nehéz boldogulni.

Mit tartalmaz?

A gyerekeknek készített önbizalom workshop anyagát kapod meg, PDF formátumban. Otthon kinyomtathatod és máris  használhatod.

Van benne önbizalom teszt, hogy megállapíthasd, hogy éppen hol állsz az önbizalomskálán és lásd azt is, hogy mennyi munka vár rád ezen a téren.

Kapsz egy szeretet-nyelv tesztet is, hogy lásd azt, hogy mivel lehet rád hatni és minek a hiánya fáj neked a legjobban.

Olyan lépéseket, amiken elindulva olyan kapaszkodókat találsz, amik átsegítenek az élet nehézségein.

Mennyibe kerül?

A letölthető PDF dokumentum áraa 4.000Ft

Az önbizalom kurzus anyaga
PDF formátumban