Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Gyermekeink sajnos megannyi módon sérülhetnek és ennek egyik legfájdalmasabb módja a lelki sérülés. Az önbizalom hiánya befolyásolja az énképünket, ezáltal hatással van a döntéseinkre és a legjobb esetben is annyit jelent, hogy beérjük jóval kevesebbel.

Hiába ott a szerető otthon, ha a gyermekünk már közösségbe jár, főleg az érzékenyebbek, nagyon megsínylik a változást. Ahány ház, annyi szokás és nincs ráhatásunk arra, hogy a gyermekünkkel mi történik akkor, amikor mi nem vagyunk ott.

Ezért érdemes a lehető legkorábban, már óvodás korban speciálisan fejlesztenünk gyermekünk megküzdési stratégiáját. Ezt, saját tapasztalatból mondom. Szerencsére ma már rengeteg formáját érhetjük el a megoldásoknak és ez hatalmas áldás.

Ebben az anyagban, olyan útravalót gyűjtöttem össze, mellyel már bátran elindulhat bármelyik gyermek és lesz egy olyan kapaszkodója, ami segíti őt. Mivel ez PDF formátumban van, így mindenki a saját ütemében haladhat. Már rögtön az elején, egy teszt segítségével megállapíthatja, hogy önbizalom terén, hol áll jelen pillanatba a skálán.

Majd a feladatok segítségével, kialakíthat egy újfajta gondolkodást, ami hatásosabb lehet az eddigieknél. Természetesen van benne szeretetnyelv teszt, hisz ez elsődleges fontosságú. Azon kívül, hogy tisztában leszünk a saját működésünkkel, másokra is következtethetünk belőle.

Mégpedig így: akinek a testi érintés a szeretetnyelve, az konfliktusban mindig ütni fog, akinek az elismerő szavak, az verbálisan bánt, akinek a minőségi idő, az nem figyel és kiközösít és így tovább… Ezek alapján azt is látni fogjuk, hogy kihez hogyan érdemes közeledni.

Az anyag megrendelhető az oldalon és a befizetés után, PDF formátumban, a megadott e-mail címre küldöm az anyagot. A lakcím megadása a számla kiállításához szükséges.

Ára: 10 000.- Ft Terjedelem: 40 oldal Ajánlott életkor: 5-15 éves korig

Szép napot mindenkinek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Válts perspektívát

Időnként annyira belefáradhatunk a saját életünkbe, hogy nem látunk ki belőle. Ilyenkor érdemes megállni és hátrább lépni néhányat, hogy jobban ráláthassunk a helyzetünkre. Kívülről minden könnyebb… Sokszor úgy jön a

Féktelen erő

A múlt mintáival való szembesülés ráébreszt minket arra, hogy milyen fontos törődni magunkkal, elengedni azokat a kapcsolódásokat, amelyek már nem szolgálnak minket és összhangot teremteni saját érzéseink között. Ebből meríthetünk

Kiélés vagy megélés

Az érzelem annyit jelent, hogy kiáradni, kifelé elmozdulni. Persze, hogy könnyebb azt tettetni, hogy mások tapintatlansága nincs ránk hatással, de nem ez a helyes út. Itt is szert kell tennünk

Csak egy kis fény kell

Akinek jó szíve van, annak elég a morzsa is ahhoz, hogy hegyeket tudjon megmozgatni. Valójában kinek van jó szíve? Ha tudunk logikusan gondolkodni, akkor hamar rájövünk. Mindig annak, aki nem