Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ha sokáig élünk olyan álomvilágban, ami csak néhány ponton kapcsolódik a valósághoz, akkor sajnos ránk fog borulni a valódi…Ha olyannak mutatjuk magunkat, amilyenek nem vagyunk, akkor előbb utóbb rendkívüli módon elfáradunk. Ráadásul ez, csak a legkönnyebb „tünet”.

Adjunk esélyt másoknak arra, hogy azt szerethessék bennünk, ami tényleg ott van és magunkat is szeressük annyira, hogy amit érzünk és gondolunk, azt merjük kinyilvánítani. Már nem lehet megúszni a dolgokat, már nem lehet lavírozni, már a régi minták nem működőképesek.

Vegyük észre, hogy a döntéseink vezettek oda, ahol most vagyunk és ha nem tetszik az a hely, akkor most döntsünk másképp. Találjuk meg, hogy mi az, ami nem működött és írjuk újra. Lehet, hogy közeget kell váltanunk hozzá vagy lecserélődnek a barátaink, de semmi sem nagy ár azért, hogy önazonosak és egészségesek legyünk.

A spirituális választechnika kiváló módszer arra, hogy beazonosítsuk a bevésődéseinket és konkrét gyakorlatokkal felülírjuk azt, ami enyhén szólva nem vált a hasznunkra…Jelentkezz be, ha elkezdenéd a munkát és nyitott vagy arra, hogy lerakd a szenvedést!

Szép napokat addig is!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Merd megélni a színed!

Minden olyan dolog, ami elnehezít, ami fáj, ami stresszt okoz, fakóvá teszi a tekintetünk és színtelenné az életünk. Minden kapcsolat valamilyen formában alakítja az élethez való hozzáállásunkat. Akkor csináljuk jól,

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.

Párkapcsolat, mint tükör

Minden párkapcsolat tükör, így sokat elárul rólunk, ha figyelünk. A viszonzatlanság, a felborult adok-kapok, a közös út hiánya, mind a saját lényünk mélyén keresendő probléma. Ha ezeket megértjük és oldjuk,

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Minden embernek van lelke és ez a lélek tükröződik az életünkben. Ha erős, belső értékrendszerünk van, akkor az életünket is értékesnek fogjuk megélni. Mit jelent ez? Értékes kapcsolatok, megfelelő munkahely,