Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor egy baleset parkolópályára kényszeríti az embert, akkor érdemes igazán foglalkozni azzal, hogy milyen helyzet, életkörülmény, avagy érzés követelt magának ilyen módon újrarendezést.


Az élet közepén járva, az ember már nem úgy szülő, mint régen és nem is úgy gyermek, mint élete elején. Új szerepkörben kell kiteljesednünk akkor is, ha még nem igazán tudjuk, hogy mi is legyen az.
Még ha olybá is tűnik, hogy elveszett a remény és a sors újra kibabrált velünk, hozzuk vissza a figyelmünket önmagunkra, hangoljuk újra a belső monológunkat.


Nem várhatjuk el másoktól, hogy kitalálják azt, ami nekünk fájdalmat okoz. Adjunk hangot csalódottságunknak és szögezzük le azokat az alapelveket, melyekből nem engedünk.


Csak azért, mert „bírjuk” nem kell berendezkedni méltatlan helyzetekre. Együttérzésünket gyakoroljuk saját magunk felé is. Vegyük észre, hogy a személyes veszteségben mi a transzformációs lehetőség.


Az Aura soma üvegek mindegyike saját történettel rendelkezik, így ad útmutatást nekünk abban, hogy legmélyebben mire vágyunk, hol akadtunk el, milyen segítséget tudunk adni magunknak, hol lehet a kiút.


Sokszor a veszteségek kényszerítenek minket arra, hogy felhagyjunk valamivel, hogy valami érdemesebb felé vehessük az irányt.
Ahogy a kényszerpihenőnk telik, önkéntelenül letisztul körülöttünk minden és mindenki. Sokkal tisztábban látjuk, hogy mi a helyzet és új stratégiákat találhatunk.


Majd szép lassan, lépésről lépésre felfedezhetjük, hogy hogyan válik örömmé a félelem…
Szép napot mindenkinek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Éld meg az életed

Minden szín, a maga nemében tökéletes és az a szín, amihez vonzódsz, te magad vagy. A színek elmesélik, hogy hogyan haladunk választott életutunkon, milyen gondjaink, félelmeink vannak, miért nem találjuk

Sosem késő

Érezhetjük azt, hogy bizonyos dolgokról lemaradtunk, néhány értékes helyzetet kihagytunk vagy a megfelelő embernek nem adtunk esélyt. Az önostorozás és sajnálkozás sajnos nem segít, kár ezekre vesztegetni az időt. Mit

A szeretet ereje

Az erő, akkor nyilvánul meg, amikor a nehézségeken sikerül úgy felülkerekednünk, hogy közben nem sértünk meg senkit és mi sem sérülünk a kelleténél jobban. Aki önmagát elfogadja, az könnyedén boldogul

Zűrzavar és kilátástalanság

Amikor a feladás szélére sodródunk és a szinte már „minden mindegy” állapotába kerülünk, akkor van igazán szükségünk arra, hogy a kezünkbe kerüljön az irányítás. Ez az irányítás persze csak látszólagos,