ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A szeretetteljes szándék mindig a jó megoldás felé vezet minket. Minden gondolat és tett, hat a világra és a cselekvés magjának a tisztasága határozza meg azt, hogy milyen mértékben.

Hiába látszik sokszor úgy, hogy a jó dolgok nem hoznak olyan ütemben megnyugtató eredményt, mint a „becstelen” megnyilvánulások, mégis higgyük el, hogy hosszú távon abból tudunk erőt nyerni, ami összhangban van a lelkiismeretünkkel.

Ha a világ jelenleg más képet is mutat, mi figyeljünk saját belsőnk sugallataira, mert csak innen indulva tudunk változást generálni a külvilágban. Ha pedig minden ember a saját helyén, pozíciójában a tőle telhető legjobban, a szíve szerint cselekszik, akkor szép lassan olyan világ képe tárulhat elénk, ahol jó érzés létezni.

Találd meg te is a saját helyed, derítsd fel, hogy mik lehetnek azok az adottságaid, melyek lelked ajándékai. Megnyugtatólag mondom, hogy mindenkinek van ilyen. Nem számít az, ha mások még nem értékelik azt az oldalunkat, amire mi belül büszkék vagyunk, mert ahogy megerősödik az önbecsülésünk, olyan embereket fogunk vonzani, akik a bennünk szunnyadó örömöt és boldogságot fogják tükrözni, nem pedig a fájdalmat.

Ezért is érdemes azt fejleszteni, ami jó, mert ez az egyetlen út, aminek értelme van…

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Nálad van a kulcs

Ahhoz, hogy megleljük azt, amit keresünk, kegyetlenül őszintének kell lennünk önmagunkhoz. Sajnos, ezt senki nem teheti meg helyettünk. Viszont, ha elég erősek vagyunk ehhez, akkor a jutalmunk sem marad el.

Teremtés belső képekkel

Mindenki ismeri a mondást, miszerint „amint fenn, úgy lenn”. Ennek a gyakorlati haszna az, ha alkalmazzuk annak a lehetőségét, hogy amit benn elképzelünk, az kívül is látszódni fog. Persze ehhez

„Keleti kényelem”

Szeressük magunkat annyira, hogy nem érjük be kevesebbel, mint amit el tudnánk érni, még akkor is, ha kell hozzá némi erőfeszítés. Az igazi feltöltődés az, ha megadjuk a módját a