ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A női energia helyes működtetése nem csak arról szól, hogy legyünk kedvesek, szelídek, befogadóak stb. Ezt is túl lehet tolni, ami úgy nyilvánul meg, hogy mások dolgait elfogadjuk, megértjük, de a környezetünktől sajnos nem ez áramlik vissza.

Ezért nagyon fontos az egyensúly megtalálása, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki magunkból úgy, hogy a lehető legnagyobb örömünket leljük benne.

Az Svt abban segít, hogy rálássunk a konkrét blokkjainkra ezzel kapcsolatosan, az Aura soma pedig a lelkünk sugallatára változtatja meg az energetikai rendszerünket, a lehető leglágyabb módon.

Így változik meg a kisugárzásunk, ami által lehetőségünk lesz másfajta kapcsolatokat létesíteni.

Ne féljünk a változástól, hiszen amikor végre elindulunk, azt nem azért tesszük, hogy rosszabb legyen. Az, hogy a dolgokat kibírjuk, mert ez jobb a semminél, még messze nem az az eredmény, mint amit megérdemlünk.

Ha még nem is merünk túl nagyokat lépni, legalább gondolkodjunk el rajta. Kérdezzük meg magunktól, hogyha megtehetném, akkor hol, hogyan és legfőképp kivel élnék?

Legyen szép napotok és álmodjatok bátran!

Komsa Krisztina

www.angyalpagoda.hu

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Belső feszültségeink elengedése

Color somatic A koponya-keresztcsonti rendszer megfigyelése és harmonizálása hozzájárul ahhoz, hogy idegrendszerünk a lehető legoptimálisabb működésre legyen képes. A kezelés során alkalmazott színfilozófia rendszerét Vicky Wall adta a világnak az

Mérlegelhető kudarc

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan számítunk rá, de azért ez még messze nem a vég. Minden helyzetből fel lehet állni és új utakat keresni. Csak a halál

Nálad van a kulcs

Ahhoz, hogy megleljük azt, amit keresünk, kegyetlenül őszintének kell lennünk önmagunkhoz. Sajnos, ezt senki nem teheti meg helyettünk. Viszont, ha elég erősek vagyunk ehhez, akkor a jutalmunk sem marad el.

Őrizd meg a jót!

Mindig fontos megtartani a fókuszt azon, ami feltölt vagy jót hoz. Ha azt vesszük észre, hogy a figyelmünk a rossz dolgokra irányul folyamatosan, akkor tegyünk ellene. Rengeteg dolgot elveszíthetünk, de