Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa. Tudnunk kell azt, hogy minden belőlünk indul és minden, amivel találkozunk, csupán csak válaszreakció.

Akkor is, ha úgy gondolom, hogy bizonyos dolgok nem az én hibámból keletkeztek, azt kell elismerni, ha harag van bennem bármiért, akkor ez a harag egyszercsak gazdára talál és én kívűlről újra megtapasztalhatom. Ez bármilyen érzésre igaz!

Tehát ha sikerül minél több jó érzést működtetnem a hétköznapokban, akkor az exponenciálisan növekedni fog. Egészen addig, amíg már egy egészen új életet élhetek és ez tovább és még tovább növekszik.

Ha szeretnéd megtanulni az ehhez elvezető módszereket, akkor szeretettel várlak személyesen vagy online! Szép napokat neked!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Azt sem tudod, hogy merre vagy arccal előre?

Mindenkinél előfordulhat az, hogy annyira feltorlódnak a történések, amelyek általában nem pozitívak, hogy besokkalunk tőlük. Van, aki a végsőkig kitart és fogcsikorgatva is teszi a dolgát, de a többség nem

Amikor rájössz…

Amikor rájössz, hogy mi az vagy ki az, aki az életedben ködösít, hogy mi az, ami önfeledt nevetésed beárnyékolja vagy ami annyira fáj, hogy te magad nem nézel rá, akkor

Nőiességed színei

Minden nő megannyi színt képvisel és megannyi minőséget képes megélni. Ha az életünk mára már megfakult, akkor valahol letértünk a nekünk szánt sorsról. Senki sem születik arra, hogy szenvedjen és

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.