Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amint megnyitjuk szívünket a határtalan szeretet felé, női oldalunk kivirágzik és olyan jellemvonásaink erősödnek meg, melyeket mindeddig eltoltunk magunktól. A saját igényeink figyelembe vételétől kijelölődnek azok a határaink, melyeket hagytunk eddig áthágni. Ahogy a fókuszunk önmagunkra terelődik, úgy kapunk majd új erőre és sokkal hatékonyabbak leszünk.

Higgyük el, hogy minden változtatás, amit önmagunkért teszünk, meghálálja magát és ezek mentén végre olyan életet élhetünk, amelyet igazán szeretnénk. Hiszen mindig, amikor lemondunk a saját személyes erőnkről, az olyan mély nyomot hagy a lelkünkben, ami kiégéshez vezet.

Az Aura soma egyensúlyüvegek segítik újjászületésünk folyamatát, hála a liquid kristályok és gyógynövények speciális elegyének. Használatukkal magasabb frekvenciára tudjuk hangolni fizikai megnyilvánulásunkat és a színek erejével lelkünk újra kivirulhat.

Ha elakadtál és tanácstalan vagy, élj a konzultáció lehetőségével! Itt megtudhatod, hogy az üvegválasztásaid mögött milyen történetek lapulnak és mi az az energiaszál, ami kihúzhat téged a lelki mocsárból. Legyen szép napod és szeretettel várlak élőben vagy online!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Lélektükör

Lelkedben tükröződik szíved valósága és ahhoz, hogy ez a valóság minél szebb lehessen, neked kell tenned. Minden választás, döntés arról, hogy mire tartod érdemesnek magad. A jobb élet varázsa abban

Kibontakozó nőiesség

Fontos szükséglet az, hogy olyannak szeressük magunkat, amilyenek vagyunk és nem olyannak, amilyenek szeretnénk lenni vagy amilyennek mások szeretnének látni minket. Az első két üveg, arról mesél, hogy milyen nehéz

Arasd le életed gyümölcseit!

A nyár időszaka, egyben a fény ünnepe is, hiszen ilyenkor jóval hosszabbak a nappalok. Minden dolog, amiről télen álmodoztunk, most megvalósításra vár és jó esetben az időjárás is aszisztál hozzá.

Kiélés vagy megélés

Az érzelem annyit jelent, hogy kiáradni, kifelé elmozdulni. Persze, hogy könnyebb azt tettetni, hogy mások tapintatlansága nincs ránk hatással, de nem ez a helyes út. Itt is szert kell tennünk