Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Teliholdkor a legteljesebbek az energiáink és így a lehető legtöbb erőt tudjuk fordítani arra, hogy elengedjük azokat az érzelmeket, helyzeteket, viselkedésformákat, amelyek már nem szolgálnak minket.

Ezek mind olyan akadályok, amelyek visszatartanak minket attól az úttól, amin a boldogság felé igyekszünk. Az önmagunkba fordulás és belső hangolódás, fontos része a folyamatnak, hiszen ha folyton csak hajtunk, az élet egyszerűen elhajt mellettünk. Ahhoz, hogy felfedezzük azt, hogy melyik dolog, helyzet vagy személy érdemel időt a mindennapjainkban, szükségünk van arra, hogy egy pillanatra megálljunk és csak magunkra koncentráljunk. Ha mások elvárásai nagyobb szeletet foglalnak el az életünkben, mint a saját törekvéseink, az sajnos hosszú távon elsorvaszt minket.

Ezért akkor, amikor az elengedés folyamatai minden szinten támogatva vannak, érdemes élni a lehetőséggel és letenni azokat a terheket, amiken még szinte elmélkedni sincs időnk, mert bizony ezektől fáj a hát, ettől áll be a nyak és lehetne még sorolni, hogy hol jelez a testünk, sokszor hiába.

A meditációt megtámogatjuk az Aura soma pomandereivel, hogy az illatok olyan frekvenciára hangolhassanak minket, ahol a lehető legtisztábban érzékelhetjük saját lelkünk hangját.

Dátum: 2022.01.18. kedd 19 óra

Vége: 2022.01.18. kedd 20 óra

Díja: 3000.-Ft/ fő

A foglalkozás kis létszámú, ezért csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni rajta. Pontosan kezdünk és a háborítatlan nyugalom érdekében utána záródnak a kapuk és már nem lehet csatlakozni. A megértést köszönöm és szeretettel várok mindenkit.

Helyszín: Angyalpagoda Csömör 2141 Gorkij fasor 9.

Bejelentkezés:

Komsa Krisztina: 06 20 22 9 33 77 ( ha nem veszem fel, akkor kezelek, de ha hagy sms-t „bejelentkezés” szóval, akkor visszahívom )

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Kiütött az élet?

Szinte elkerülhetetlen ez az érzés és csak abban reménykedhetünk, hogy utána fel tudunk állni. Már mindenki került padlóra vagy érzelmileg vagy mentálisan vagy anyagilag. Örüljünk, ha mindez nem egyszerre történik.

Élvezd az életed!

Az öröm, csak akkor tud hatni, ha a fájdalmakat már le tudod rakni. Minden nehézség helyére új élményeket hívhatsz be és ha az elején ez még nem is önfeledt, a

Ianus

A kezdet és vég, kétarcú Istene emlékeztet minket arra, ami fontos az életünkben. A rómaiak, minden harcbamenetel előtt hozzá imádkoztak. Ő volt a kapuk őre és mint ilyen, a titkok

Telihold Meditáció

Szeretettel várlak, ha úgy érzed készen állsz elengedni a szenvedést és végre helyet szeretnél adni annak a boldogságnak, amit az élet jelent! Minden fájdalom, amivel találkozunk, arra szólít minket, hogy