ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Teliholdkor a legteljesebbek az energiáink és így a lehető legtöbb erőt tudjuk fordítani arra, hogy elengedjük azokat az érzelmeket, helyzeteket, viselkedésformákat, amelyek már nem szolgálnak minket.

Ezek mind olyan akadályok, amelyek visszatartanak minket attól az úttól, amin a boldogság felé igyekszünk. Az önmagunkba fordulás és belső hangolódás, fontos része a folyamatnak, hiszen ha folyton csak hajtunk, az élet egyszerűen elhajt mellettünk. Ahhoz, hogy felfedezzük azt, hogy melyik dolog, helyzet vagy személy érdemel időt a mindennapjainkban, szükségünk van arra, hogy egy pillanatra megálljunk és csak magunkra koncentráljunk. Ha mások elvárásai nagyobb szeletet foglalnak el az életünkben, mint a saját törekvéseink, az sajnos hosszú távon elsorvaszt minket.

Ezért akkor, amikor az elengedés folyamatai minden szinten támogatva vannak, érdemes élni a lehetőséggel és letenni azokat a terheket, amiken még szinte elmélkedni sincs időnk, mert bizony ezektől fáj a hát, ettől áll be a nyak és lehetne még sorolni, hogy hol jelez a testünk, sokszor hiába.

A meditációt megtámogatjuk az Aura soma pomandereivel, hogy az illatok olyan frekvenciára hangolhassanak minket, ahol a lehető legtisztábban érzékelhetjük saját lelkünk hangját.

Dátum: 2022.01.18. kedd 19 óra

Vége: 2022.01.18. kedd 20 óra

Díja: 3000.-Ft/ fő

A foglalkozás kis létszámú, ezért csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni rajta. Pontosan kezdünk és a háborítatlan nyugalom érdekében utána záródnak a kapuk és már nem lehet csatlakozni. A megértést köszönöm és szeretettel várok mindenkit.

Helyszín: Angyalpagoda Csömör 2141 Gorkij fasor 9.

Bejelentkezés:

Komsa Krisztina: 06 20 22 9 33 77 ( ha nem veszem fel, akkor kezelek, de ha hagy sms-t „bejelentkezés” szóval, akkor visszahívom )

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Stresszmentes zóna

A napi feszültségek oldása rendkívül fontos a mai világban. Enélkül kevésbé vagyunk hatékonyak és az idegeink is könnyebben túlterhelődnek. A pörgés feltétele az, hogy legyen energiánk, de sajnos ez nem

A nyugalomban rejlő szépség

A stresszmentes hétköznapok kialakítása ugyanolyan munkát igényel, mint amiért fizetést is kapunk. Csak itt a fizetség teljesen más… A munka jellege pedig minket épít napról napra és nem csak a

Gondoskodj magadról!

Lényünknek nem csak lelki , de fizikai törődésre is szüksége van. A megfelelő egyensúly megtalálása nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat. Saját rendszerünk kiépítése csakis rajtunk múlik és mi

Benned rejlik az igazság

Választásaink hűen tükrözik az adott helyzetet, amiben élünk és ha jól értelmezzük magunkat, akkor könnyebben megtalálhatjuk a megoldást. Az egyensúlyüvegek, történeteket képviselnek és a szimpatikus rezonancia elve érvényesül abban a