Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Teliholdkor a legteljesebbek az energiáink és így a lehető legtöbb erőt tudjuk fordítani arra, hogy elengedjük azokat az érzelmeket, helyzeteket, viselkedésformákat, amelyek már nem szolgálnak minket.

Ezek mind olyan akadályok, amelyek visszatartanak minket attól az úttól, amin a boldogság felé igyekszünk. Az önmagunkba fordulás és belső hangolódás, fontos része a folyamatnak, hiszen ha folyton csak hajtunk, az élet egyszerűen elhajt mellettünk. Ahhoz, hogy felfedezzük azt, hogy melyik dolog, helyzet vagy személy érdemel időt a mindennapjainkban, szükségünk van arra, hogy egy pillanatra megálljunk és csak magunkra koncentráljunk. Ha mások elvárásai nagyobb szeletet foglalnak el az életünkben, mint a saját törekvéseink, az sajnos hosszú távon elsorvaszt minket.

Ezért akkor, amikor az elengedés folyamatai minden szinten támogatva vannak, érdemes élni a lehetőséggel és letenni azokat a terheket, amiken még szinte elmélkedni sincs időnk, mert bizony ezektől fáj a hát, ettől áll be a nyak és lehetne még sorolni, hogy hol jelez a testünk, sokszor hiába.

A meditációt megtámogatjuk az Aura soma pomandereivel, hogy az illatok olyan frekvenciára hangolhassanak minket, ahol a lehető legtisztábban érzékelhetjük saját lelkünk hangját.

Dátum: 2022.01.18. kedd 19 óra

Vége: 2022.01.18. kedd 20 óra

Díja: 3000.-Ft/ fő

A foglalkozás kis létszámú, ezért csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni rajta. Pontosan kezdünk és a háborítatlan nyugalom érdekében utána záródnak a kapuk és már nem lehet csatlakozni. A megértést köszönöm és szeretettel várok mindenkit.

Helyszín: Angyalpagoda Csömör 2141 Gorkij fasor 9.

Bejelentkezés:

Komsa Krisztina: 06 20 22 9 33 77 ( ha nem veszem fel, akkor kezelek, de ha hagy sms-t „bejelentkezés” szóval, akkor visszahívom )

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Halhatatlan remény

A kiégés legfontosabb tünete az, ha már nem remélünk semmit az élettől. A vágy az, ami mozgatja az embert és ha ez eltűnik, akkor szó szerint halottá válunk. Hiába élünk

A múlt sebei

A megalázó és sértő érzelmi helyzetek, melyhez kapcsolódik a szégyenérzet, mély gyökeret ver a szívünkben. Ezeket rendkívül nehéz elengedni. Az ilyen történetek felülírásához elengedhetetlen egy másik perspektívát találni és élni

Nyitott szívvel fogadd be a világot!

Ahhoz, hogy azt lássuk meg, amit szeretnénk, arra rá kell kondícionálni a szemünket és szó szerint újra kell huzalozni az agyunkat. Nagy szerep jut itt a tudatosságunknak. Az alap, ahonnan

Belső béke

Minden szívben van ragyogás és a mi feladatunk az, hogy ez a ragyogás minél erősebb legyen. Jó, ha tudjuk, hogy ez a fény soha, de soha nem tűnik el, csak