Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ha kevés az energiánk, akkor képtelenek vagyunk változást generálni az életünkben. Ahhoz, hogy az életerőnk növekedhessen, pozitív életszemléletre van szükség.

Ennek az az oka, hogy negatív vagy pesszimista hozzáállással nem lehet pozitív jövőképet építeni, hiszen nem kompatibilisek egymással. Ha tele vagyunk megoldatlan helyzetekkel, akkor ezek olyan stresszfaktorokká válhatnak, amelyek folyton folyvást kibillenthetnek minket a nyugalmunkból.

Éppen ezért tanuljuk meg azt, hogy hogyan lehetünk önmagunk legjobb barátja, fedezzük fel, hogy velünk született adottságainkat miben tudjuk úgy kamatoztatni, hogy az másoknak is örömöt hozhasson.

Ehhez pedig gondoljuk át a lehetőségeinket, tartsuk a szívünkben a képet, amit megálmodtunk, töltsük fel érzelemmel, hogy életre kelhessen és tegyünk érte minden egyes nap, valamilyen cselekedettel!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Ártatlanság

Minden tapasztalatunk arra jó, hogy tanuljunk belőle. Mindegy, hogy miért érezzük azt, hogy elbuktunk, nem szabad ebben az állapotban maradnunk. A legtöbbet úgy segíthetünk magunkon, ha mindig megtesszük azt, ami

Érzelmi gyógyulás

Ahhoz, hogy olyan életet éljünk, amilyet szeretnénk, elengedhetetlen az, hogy érzelmi sebeink gyógyultak legyenek. A napi diszharmónikus energiák feloldásához is bejáratott módszerek kellenek, ráadásul rendszeresen. A régi, feloldatlan traumáinkat pedig

Féktelen erő

A múlt mintáival való szembesülés ráébreszt minket arra, hogy milyen fontos törődni magunkkal, elengedni azokat a kapcsolódásokat, amelyek már nem szolgálnak minket és összhangot teremteni saját érzéseink között. Ebből meríthetünk

Kiütött az élet?

Szinte elkerülhetetlen ez az érzés és csak abban reménykedhetünk, hogy utána fel tudunk állni. Már mindenki került padlóra vagy érzelmileg vagy mentálisan vagy anyagilag. Örüljünk, ha mindez nem egyszerre történik.