ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ha kevés az energiánk, akkor képtelenek vagyunk változást generálni az életünkben. Ahhoz, hogy az életerőnk növekedhessen, pozitív életszemléletre van szükség.

Ennek az az oka, hogy negatív vagy pesszimista hozzáállással nem lehet pozitív jövőképet építeni, hiszen nem kompatibilisek egymással. Ha tele vagyunk megoldatlan helyzetekkel, akkor ezek olyan stresszfaktorokká válhatnak, amelyek folyton folyvást kibillenthetnek minket a nyugalmunkból.

Éppen ezért tanuljuk meg azt, hogy hogyan lehetünk önmagunk legjobb barátja, fedezzük fel, hogy velünk született adottságainkat miben tudjuk úgy kamatoztatni, hogy az másoknak is örömöt hozhasson.

Ehhez pedig gondoljuk át a lehetőségeinket, tartsuk a szívünkben a képet, amit megálmodtunk, töltsük fel érzelemmel, hogy életre kelhessen és tegyünk érte minden egyes nap, valamilyen cselekedettel!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Nyugalom és béke

Testünk diszfunkciói, lelkünk terhei és az idegi megpróbáltatásaink, mind nyomot hagynak rajtunk. Ezek kezelésére az egyik módszer, az érintésterápia. Természetesen ezek egyike sem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Viszont megelőzni a

Eltitkolt valóság

Szembenézni azzal, ami igaz nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé. Mégis ez az egyetlen út a megismerés felé. Szerencsére más utakon is elindulhatunk, de azért egyszer, amint készen állunk rá,

Nálad van a kulcs

Ahhoz, hogy megleljük azt, amit keresünk, kegyetlenül őszintének kell lennünk önmagunkhoz. Sajnos, ezt senki nem teheti meg helyettünk. Viszont, ha elég erősek vagyunk ehhez, akkor a jutalmunk sem marad el.

Varázslatos nő

A női energia helyes működtetése nem csak arról szól, hogy legyünk kedvesek, szelídek, befogadóak stb. Ezt is túl lehet tolni, ami úgy nyilvánul meg, hogy mások dolgait elfogadjuk, megértjük, de