ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A 11 éves kisfiam a nővérével történt vita után választotta ezt az üveget. Számomra meglepő és egyben elgondolkodtató volt ez az üvegválasztás, hisz látszólag ő volt a nézeteltérés „nyertese”.

Energiahiányos állapot

Mivel ez a palack energiahiányos állapotra utal, eltűnődtem az okokon.

Látszólag a fiam magabiztos volt a saját igazát illetően, így a szimpla megbeszéljük, megoldásként nem derült volna ki, hogy valami mégsincs rendben. Ezért csodálatos ez a rendszer, mert a tudatalatti mindig megnyilvánul és ha hagyjuk,tudunk is olvasni belőle.

Egyértelművé vált,hogy minden vita, mely után nincs igazi békülés,nem hoz megnyugvást és harmóniát egyik fél számára sem. Mindkét résztvevőben marad feszültség és valamiféle ” nincs rendben” érzés.

Végre kézzel fogható bizonyítékát láttam annak,hogy miért jobb a béke minden másnál és miért ez az egyetlen út az emberiség számára. A megbocsátás energiája sokkal magasabb rezgésű a haragnál és ezért képes felülírni ezt a negatív érzést.

Konkrét és azonnali hatása van, ami nem rábeszélésre alakul ki, hanem egyszerűen és magától.

A megbocsátás képessége

A gyerekek ékes bizonyítékai ennek a tudásnak. Ők még zsigerből és feltétel nélkül képesek megbocsátani egymásnak. Megfigyelhetjük, hogyan tudnak egy-egy összetűzést követően, egy kis idő múlva önfeledten játszani újra.

Nekünk csak az a dolgunk,hogy szülőként megerősítsük őket ebben, hisz már a mi elődeink is azt vallották,hogy „a harag nem jó tanácsadó”

Ennek az alapelvnek a beágyazódását a hétköznapokban kell megteremteni.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A múlt elengedése

Ha be tudunk csukni egy olyan ajtót, aminek a folyamatos nyitvatartása csak fájdalommal jár, akkor tudjuk elkezdeni építeni a mát és a jövőt. Enélkül, szinte csak szemlélői vagyunk a saját

Megérdemelt csoda

Lehet, hogy az örömteli tevékenységeink listája még üres vagy rövid vagy teljesíthetetlen, de mégis törekedjünk rá, hogy rendelkezzünk vele. Amikor nagyon nagy a baj, akkor a figyelmünket el kell kezdeni

Őrizd meg a jót!

Mindig fontos megtartani a fókuszt azon, ami feltölt vagy jót hoz. Ha azt vesszük észre, hogy a figyelmünk a rossz dolgokra irányul folyamatosan, akkor tegyünk ellene. Rengeteg dolgot elveszíthetünk, de

A jó alvás titka

Ha már annyira kimerülünk, hogy éjszaka sem tudunk pihenni, akkor már tényleg muszáj valamit tenni. Ilyenkor eltűnődhetünk azon, hogy igazából mi az, ami nem hagy minket aludni. Egy személyhez fűződő