ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A 11 éves kisfiam a nővérével történt vita után választotta ezt az üveget. Számomra meglepő és egyben elgondolkodtató volt ez az üvegválasztás, hisz látszólag ő volt a nézeteltérés „nyertese”.

Energiahiányos állapot

Mivel ez a palack energiahiányos állapotra utal, eltűnődtem az okokon.

Látszólag a fiam magabiztos volt a saját igazát illetően, így a szimpla megbeszéljük, megoldásként nem derült volna ki, hogy valami mégsincs rendben. Ezért csodálatos ez a rendszer, mert a tudatalatti mindig megnyilvánul és ha hagyjuk,tudunk is olvasni belőle.

Egyértelművé vált,hogy minden vita, mely után nincs igazi békülés,nem hoz megnyugvást és harmóniát egyik fél számára sem. Mindkét résztvevőben marad feszültség és valamiféle ” nincs rendben” érzés.

Végre kézzel fogható bizonyítékát láttam annak,hogy miért jobb a béke minden másnál és miért ez az egyetlen út az emberiség számára. A megbocsátás energiája sokkal magasabb rezgésű a haragnál és ezért képes felülírni ezt a negatív érzést.

Konkrét és azonnali hatása van, ami nem rábeszélésre alakul ki, hanem egyszerűen és magától.

A megbocsátás képessége

A gyerekek ékes bizonyítékai ennek a tudásnak. Ők még zsigerből és feltétel nélkül képesek megbocsátani egymásnak. Megfigyelhetjük, hogyan tudnak egy-egy összetűzést követően, egy kis idő múlva önfeledten játszani újra.

Nekünk csak az a dolgunk,hogy szülőként megerősítsük őket ebben, hisz már a mi elődeink is azt vallották,hogy „a harag nem jó tanácsadó”

Ennek az alapelvnek a beágyazódását a hétköznapokban kell megteremteni.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Nyugalom és béke

Testünk diszfunkciói, lelkünk terhei és az idegi megpróbáltatásaink, mind nyomot hagynak rajtunk. Ezek kezelésére az egyik módszer, az érintésterápia. Természetesen ezek egyike sem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Viszont megelőzni a

Erős, bátor, gyönyörű

Amikor túllendülünk azon a fájdalmon, amit a törékenységünk és érzékenységünk miatt élünk át, akkor fedezhetjük fel azt az erőt és bátorságot, ami segít tovább élni az életet. Ilyenkor csillanhat meg

A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Mérlegelhető kudarc

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan számítunk rá, de azért ez még messze nem a vég. Minden helyzetből fel lehet állni és új utakat keresni. Csak a halál