Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A 11 éves kisfiam a nővérével történt vita után választotta ezt az üveget. Számomra meglepő és egyben elgondolkodtató volt ez az üvegválasztás, hisz látszólag ő volt a nézeteltérés „nyertese”.

Energiahiányos állapot

Mivel ez a palack energiahiányos állapotra utal, eltűnődtem az okokon.

Látszólag a fiam magabiztos volt a saját igazát illetően, így a szimpla megbeszéljük, megoldásként nem derült volna ki, hogy valami mégsincs rendben. Ezért csodálatos ez a rendszer, mert a tudatalatti mindig megnyilvánul és ha hagyjuk,tudunk is olvasni belőle.

Egyértelművé vált,hogy minden vita, mely után nincs igazi békülés,nem hoz megnyugvást és harmóniát egyik fél számára sem. Mindkét résztvevőben marad feszültség és valamiféle ” nincs rendben” érzés.

Végre kézzel fogható bizonyítékát láttam annak,hogy miért jobb a béke minden másnál és miért ez az egyetlen út az emberiség számára. A megbocsátás energiája sokkal magasabb rezgésű a haragnál és ezért képes felülírni ezt a negatív érzést.

Konkrét és azonnali hatása van, ami nem rábeszélésre alakul ki, hanem egyszerűen és magától.

A megbocsátás képessége

A gyerekek ékes bizonyítékai ennek a tudásnak. Ők még zsigerből és feltétel nélkül képesek megbocsátani egymásnak. Megfigyelhetjük, hogyan tudnak egy-egy összetűzést követően, egy kis idő múlva önfeledten játszani újra.

Nekünk csak az a dolgunk,hogy szülőként megerősítsük őket ebben, hisz már a mi elődeink is azt vallották,hogy „a harag nem jó tanácsadó”

Ennek az alapelvnek a beágyazódását a hétköznapokban kell megteremteni.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A pihenés ereje

Szokásaink kialakítják a napunk és meghatározzák azt, hogy hosszútávon mit érünk el. Ha kellő figyelemmel gondoskodunk a saját igényeinkről, akkor olyan hatékonyságra teszünk szert, amivel a határ tényleg a csillagos

Lélekcsillag

A lélekcsillag, a szívünk visszatükröződése és a reményünk lakhelye. Minden lélek rendelkezik tervvel, arra vonatkozólag, hogy ebben az életben, milyen kihívásokra kell reagálnia. A lélekcsillagunkban minden ehhez kapcsolódó információ megtalálható

Amikor rájössz…

Amikor rájössz, hogy mi az vagy ki az, aki az életedben ködösít, hogy mi az, ami önfeledt nevetésed beárnyékolja vagy ami annyira fáj, hogy te magad nem nézel rá, akkor

A munka oroszlánrésze még hátra van…

Minden Újhold az újrakezdésről, valami elindításáról szól. Az,hogy a mai, még az Állatok királyának a jegyében is áll, extra áldás. Miért érdemes figyelembe venni a természet jelenségeit? Egyszerűen azért, mert