ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Október 30-án elindul egy olyan női kör, ahol az alapoktól indulva, a színek szimbolikáján keresztül mélyebb önismeretre tehetünk szert. Az 1. modulban a vörös sugáron indulunk el és megkeressük azokat a blokkokat, melyek befolyásolják a bizalomra és a szeretetre való képességünket.

Gyakorlatokkal elmélyítjük azt a tudást, ami már bennünk van, csak felszínre kell hozni és azon dolgozunk a 3 óra alatt csoportenergiával, hogy a hétköznapjaink részévé válhasson az az útmutatás, ami minőségi változást képes hozni az életünkbe.

Időpont: 2021. 10. 30- án szombaton 10-13-ig

Ár: 10 000.- Ft / fő

Kérlek vedd figyelembe, hogy az utalással válik véglegessé a jelentkezés a limitált létszám miatt.

Helyszín: Csömör 2141 Gorkij fasor 9.

Érdeklődés a szabad helyekről: +36 20 229 33 77

Utalás: CIB Bank Komsa István Jánosné

10700615-72177488-51100005

A Közlemény rovatban kérlek tüntesd fel: Október workshop

Szép napot!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A lélek választásai

Ahhoz, hogy diadalt arathassunk a munkánkban vagy otthon, ahhoz az elméletek síkjáról a tettek mezejére kell lépni. Ebben a választási sorban az rajzolódott ki, hogy hiányzik az illetőnek az a

Teremtés belső képekkel

Mindenki ismeri a mondást, miszerint „amint fenn, úgy lenn”. Ennek a gyakorlati haszna az, ha alkalmazzuk annak a lehetőségét, hogy amit benn elképzelünk, az kívül is látszódni fog. Persze ehhez

A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.