Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden párkapcsolat tükör, így sokat elárul rólunk, ha figyelünk. A viszonzatlanság, a felborult adok-kapok, a közös út hiánya, mind a saját lényünk mélyén keresendő probléma. Ha ezeket megértjük és oldjuk, akkor megváltozik a kisugárzásunk, más frekvencián rezgünk, így más eredményt érzékelünk.

Életünk legfonotsabb kapcsolatáról beszélünk. A szülőkről egy idő után leválunk, a gyermekeink pedig rólunk válnak le egy idő után. Aki viszont a társunk, az lelkünk legmélyével rezonál, ezért olyan fontos.

Ha már elég jól állunk az önismeret kérdésében, akkor olyan társunk lehet, ahol nem a sérüléseink kapcsolnak össze bennünket, hanem az „egészségünk” lehet a teljességünk.

Ha szeretnél ezen dolgozni, akkor a spirituális mentorálás neked való. Jelentkezz be, ha úgy érzed, ez segítene! Szép napokat addig is!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Telihold Meditáció

Szeretettel várlak, ha úgy érzed készen állsz elengedni a szenvedést és végre helyet szeretnél adni annak a boldogságnak, amit az élet jelent! Minden fájdalom, amivel találkozunk, arra szólít minket, hogy

Ezt az életet álmodtad magadnak?

Sosem késő változtatni azon, ami már vagy még nem tetszik nekünk. Sokkal több erőnk van, mint gondolnánk és a mai időkben sokkal gyorsabban is elérhetjük az álmainkat, mint azt elsőre

Kiütött az élet?

Szinte elkerülhetetlen ez az érzés és csak abban reménykedhetünk, hogy utána fel tudunk állni. Már mindenki került padlóra vagy érzelmileg vagy mentálisan vagy anyagilag. Örüljünk, ha mindez nem egyszerre történik.

A pihenés ereje

Szokásaink kialakítják a napunk és meghatározzák azt, hogy hosszútávon mit érünk el. Ha kellő figyelemmel gondoskodunk a saját igényeinkről, akkor olyan hatékonyságra teszünk szert, amivel a határ tényleg a csillagos