Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Egymásban megtalálni a boldogságot, a tanulási folyamatunk része. Minél több sérülés feldolgozására vagyunk képesek, annál több öröm válik elérhetővé a jelenben.

Ahogy elengedjük azt, ami fáj, úgy válik egyre élesebbé a kép, ami a támaszunk lehet. Felvállalva a felelősséget azért, ahol tartunk, realista szemszögből olyan lépéseket tudunk kidolgozni, ami tényleg elérhető célokhoz vezethet minket.

Ha túl sok energiát fektetünk az álmodozásba, akkor egyre kevésbé fogjuk érezni a késztetést arra, hogy cselekedjünk is. Hiszen az álmok olyan gyönyőrűek tudnak lenni! Ezért minden álomból fel kell ébredni és ami érdemes rá, azt meg kell valósítani.

Ha letesszük azt a hitünket, hogy nekem már ez a sorsom stb., akkor máris előtörhetnek azok a kreatív megoldások, amik egy-egy helyzetből kivezethetnek minket. Soha nincs késő semmihez, de bizonyos dolgokat csak megfelelő korban, megfelelő egészséggel stb.tudunk megtenni a fizikai lét korlátai miatt, ezért ne hagyjuk elszállni a lehetőségeinket!

Szép napot mindenkinek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Éld meg az életed

Minden szín, a maga nemében tökéletes és az a szín, amihez vonzódsz, te magad vagy. A színek elmesélik, hogy hogyan haladunk választott életutunkon, milyen gondjaink, félelmeink vannak, miért nem találjuk

Érzelmi kisokos

Ha tudjuk a szimbólumait annak, amit érzünk, akkor kevesebb időt töltünk a tehetetlenség állapotában. Következik tizenegy alap érzelem, ami sajnos elég gyakran előfordul… Félelem: lehetőség arra, hogy növekedjünk, miközben éberek

Szépen és kiegyensúlyozottan…

Az igazi belső ragyogást úgy tudjuk megélni, ha életünk területeit, olyan széppé próbáljuk varázsolni, amilyenné csak tudjuk. Bármiben megtalálhatjuk a szépet, csak törekednünk kell rá. Tökéletesen illik ide az az

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.