ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor összhangba kerülünk saját ritmusunkkal, teret engedünk a saját igényeinknek és hagyjuk, hogy az érzéseink olyan irányba tereljenek minket, ahol jó nekünk, akkor életünk valódi virágzásnak indul.

Sokszor nem figyelünk ezekre a dolgokra, pedig már a régiek is megmondták, hogy: „Amint fenn, úgy lenn, ahogy benn, úgy kint.”

A mi felelősségünk az, hogy mit vagyunk hajlandóak meglépni a saját nyugalmunkért és hogy mennyi erőfeszítéssel alkotjuk meg a saját határainkat. Higgyük el, a környezetünk ezt fogja visszatükrözni.

Ha mi tiszteljük magunkat, akkor ezt fogjuk kívülről is megtapasztalni, de sajnos, ez fordítva is igaz. Ugyanis mindegy, hogy miben hiszünk, mindig igazunk lesz…ezt érdemes észben tartani.

Ha ez problémát jelent a számodra, akkor spirituális választerápiával megkereshetők az okok és útmutatást kaphatsz arról, hogy mit kellene kiépíteni helyette…

Konzultáció személyesen vagy online. Szép napot!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Csak egy kis fény kell

Akinek jó szíve van, annak elég a morzsa is ahhoz, hogy hegyeket tudjon megmozgatni. Valójában kinek van jó szíve? Ha tudunk logikusan gondolkodni, akkor hamar rájövünk. Mindig annak, aki nem

Kihúzták a lábad alól a talajt?

Amikor egy olyan álomvilágba menekülünk a realitás elől, ami megnyugtat minket egy szinten, az sajnos nagy árat kér tőlünk egy másik oldalon. Hiába meséljük be magunknak azt, hogy ez vagy

Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.