Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Személyre szabott önbizalom kurzus gyerekeknek, kamaszoknak és gyerekcipőben járó felnőtteknek

Ahhoz, hogy a környezet elvárásai és a saját értékrendünk ne ütközzön, fontos szerepe van az önbecsülésnek, ami az önbizalom alapja. Ha gyermekkorunkban nem kaptuk meg azt a támogatást, aminek a mentén ez a képességünk kiépülhet, akkor felnőtt korunkban nehéz lehet kiállni egy nekünk fontos ügyért vagy akár csak egy előléptetésért.

A gyermekeknél pedig hiába rendelkeznek manapság szerető családdal, az iskolai körülmények és egy-egy rossz közösség olyan mély nyomokat hagyhat bennük, ami miatt háttérbe szorulhat náluk minden önérvényesítési képesség.

Hogyan épül fel az önbizalom kurzus?

A személyre szabott önbizalom kurzus három fő részből áll:

  1. Lélekringatás
  2. Önbizalom teszt
  3. Beszélgetés

A gyerekeknél és kamaszoknál lélekringatással kezdünk, hogy az esetleges izgalom feloldódhasson, illetve leföldeljük őket annyira, hogy biztonságban érezhessék magukat és elkezdődhessen a munka.

A foglalkozás fontos része, hogy önbizalom tesztekkel megnézzük, hogy az önbizalomskálán hol tartunk, illetve melyik személyiségtipológiai típusba tartozunk. Ehhez igazítjuk a tempót. Mindez azért fontos, hogyha mondjuk melankólikusak vagyunk, akkor ne legyen az az elvárásunk, hogy egy kis önmunka után úgy fogunk pörögni, mint egy extrovertált személyiség.

Fontos az, hogy ismerjük magunkat ahhoz, hogy reális célokat tudjunk kitűzni és így a sikerben is biztosak lehetünk. Ezeket a beszélgetés folyamán feltérképezzük és megkeressük az akadályait.

Mit hozz magaddal az önbizalom kurzusra?

Szükség van egy saját füzetre, amiben mindig megtalálja a feladatokat és támpontot tud adni, ha esetleg elfelejtenénk valamit.Minden alkalom egy órát vesz igénybe és érdemes két foglalkozás között 3-4 hetet hagyni arra, hogy gyakorlattá, szokássá váljanak a megbeszéltek.

Mennyibe kerül az önbizalom kurzus?

Az önbizalom kurzus ára: 8000.- ft / alkalom

Egy alkalom ideje : 1 óra

Általában 5-6 alkalom elegendő ahhoz, hogy változást érjünk el.

Fontos: ezek a foglalkozások nem segítenek pánikbetegség vagy bármilyen más zavar, betegség esetén. Ha mentális betegséggel rendelkezel, akkor orvosi segítséget kell kérned.

Hogyan tudok jelentkezni az önbizalom kurzusra?

Az önbizalom kurzusra telefonon tudsz jelentkezni:
+36 20 229 3377

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Ártatlanság

Minden tapasztalatunk arra jó, hogy tanuljunk belőle. Mindegy, hogy miért érezzük azt, hogy elbuktunk, nem szabad ebben az állapotban maradnunk. A legtöbbet úgy segíthetünk magunkon, ha mindig megtesszük azt, ami

Féktelen erő

A múlt mintáival való szembesülés ráébreszt minket arra, hogy milyen fontos törődni magunkkal, elengedni azokat a kapcsolódásokat, amelyek már nem szolgálnak minket és összhangot teremteni saját érzéseink között. Ebből meríthetünk

Lelked másik fele

Az ember társas lény, ehhez nem fér kétség. Mindenkinek van társa, senki nem születik úgy, hogy örök magány legyen a sorsa. Hiába van úgynevezett „magányos horoszkóp” mindig mi választjuk meg

Kétségbeesés

Amikor annyira megijedünk a magánytól, attól, hogy egyedül maradunk, akkor könnyen megalkuvóvá válunk. A Napfény üveg, rávilágít azokra a félelmeinkre, melyeket igyekszünk jó mélyre eltemetni. Érzelmeink kiforratlansága, táptalaja biztonságérzetünk hiányának.