ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Személyre szabott önbizalom kurzus gyerekeknek, kamaszoknak és gyerekcipőben járó felnőtteknek

Ahhoz, hogy a környezet elvárásai és a saját értékrendünk ne ütközzön, fontos szerepe van az önbecsülésnek, ami az önbizalom alapja. Ha gyermekkorunkban nem kaptuk meg azt a támogatást, aminek a mentén ez a képességünk kiépülhet, akkor felnőtt korunkban nehéz lehet kiállni egy nekünk fontos ügyért vagy akár csak egy előléptetésért.

A gyermekeknél pedig hiába rendelkeznek manapság szerető családdal, az iskolai körülmények és egy-egy rossz közösség olyan mély nyomokat hagyhat bennük, ami miatt háttérbe szorulhat náluk minden önérvényesítési képesség.

Hogyan épül fel az önbizalom kurzus?

A személyre szabott önbizalom kurzus három fő részből áll:

  1. Lélekringatás
  2. Önbizalom teszt
  3. Beszélgetés

A gyerekeknél és kamaszoknál lélekringatással kezdünk, hogy az esetleges izgalom feloldódhasson, illetve leföldeljük őket annyira, hogy biztonságban érezhessék magukat és elkezdődhessen a munka.

A foglalkozás fontos része, hogy önbizalom tesztekkel megnézzük, hogy az önbizalomskálán hol tartunk, illetve melyik személyiségtipológiai típusba tartozunk. Ehhez igazítjuk a tempót. Mindez azért fontos, hogyha mondjuk melankólikusak vagyunk, akkor ne legyen az az elvárásunk, hogy egy kis önmunka után úgy fogunk pörögni, mint egy extrovertált személyiség.

Fontos az, hogy ismerjük magunkat ahhoz, hogy reális célokat tudjunk kitűzni és így a sikerben is biztosak lehetünk. Ezeket a beszélgetés folyamán feltérképezzük és megkeressük az akadályait.

Mit hozz magaddal az önbizalom kurzusra?

Szükség van egy saját füzetre, amiben mindig megtalálja a feladatokat és támpontot tud adni, ha esetleg elfelejtenénk valamit.Minden alkalom egy órát vesz igénybe és érdemes két foglalkozás között 3-4 hetet hagyni arra, hogy gyakorlattá, szokássá váljanak a megbeszéltek.

Mennyibe kerül az önbizalom kurzus?

Az önbizalom kurzus ára: 8000.- ft / alkalom

Egy alkalom ideje : 1 óra

Általában 5-6 alkalom elegendő ahhoz, hogy változást érjünk el.

Fontos: ezek a foglalkozások nem segítenek pánikbetegség vagy bármilyen más zavar, betegség esetén. Ha mentális betegséggel rendelkezel, akkor orvosi segítséget kell kérned.

Hogyan tudok jelentkezni az önbizalom kurzusra?

Az önbizalom kurzusra telefonon tudsz jelentkezni:
+36 20 229 3377

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Az élet rögös útján

Minden feszültségünknek van kiváltó oka és ha magát az okot nem is tudjuk kipöckölni az életünkből, azért a kezelésére találhatunk megoldást. A lelombozó történések kis vagy nagy sebeket ejtenek rajtunk,

Az önbizalom tükrében

Napi szintű döntéseink hűen tükrözik lelkiállapotunkat, választásaink elárulják azt, hogy mennyire tartjuk magunkat. Elmúlt már az az idő, amikor azzal takarózhattunk, hogy minket nem becsülnek meg. Mindig van választásunk, amikor

Nyugalom és béke

Testünk diszfunkciói, lelkünk terhei és az idegi megpróbáltatásaink, mind nyomot hagynak rajtunk. Ezek kezelésére az egyik módszer, az érintésterápia. Természetesen ezek egyike sem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Viszont megelőzni a

Varázslatos nő

A női energia helyes működtetése nem csak arról szól, hogy legyünk kedvesek, szelídek, befogadóak stb. Ezt is túl lehet tolni, ami úgy nyilvánul meg, hogy mások dolgait elfogadjuk, megértjük, de