Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Személyre szabott önbizalom kurzus gyerekeknek, kamaszoknak és gyerekcipőben járó felnőtteknek

Ahhoz, hogy a környezet elvárásai és a saját értékrendünk ne ütközzön, fontos szerepe van az önbecsülésnek, ami az önbizalom alapja. Ha gyermekkorunkban nem kaptuk meg azt a támogatást, aminek a mentén ez a képességünk kiépülhet, akkor felnőtt korunkban nehéz lehet kiállni egy nekünk fontos ügyért vagy akár csak egy előléptetésért.

A gyermekeknél pedig hiába rendelkeznek manapság szerető családdal, az iskolai körülmények és egy-egy rossz közösség olyan mély nyomokat hagyhat bennük, ami miatt háttérbe szorulhat náluk minden önérvényesítési képesség.

Hogyan épül fel az önbizalom kurzus?

A személyre szabott önbizalom kurzus három fő részből áll:

  1. Lélekringatás
  2. Önbizalom teszt
  3. Beszélgetés

A gyerekeknél és kamaszoknál lélekringatással kezdünk, hogy az esetleges izgalom feloldódhasson, illetve leföldeljük őket annyira, hogy biztonságban érezhessék magukat és elkezdődhessen a munka.

A foglalkozás fontos része, hogy önbizalom tesztekkel megnézzük, hogy az önbizalomskálán hol tartunk, illetve melyik személyiségtipológiai típusba tartozunk. Ehhez igazítjuk a tempót. Mindez azért fontos, hogyha mondjuk melankólikusak vagyunk, akkor ne legyen az az elvárásunk, hogy egy kis önmunka után úgy fogunk pörögni, mint egy extrovertált személyiség.

Fontos az, hogy ismerjük magunkat ahhoz, hogy reális célokat tudjunk kitűzni és így a sikerben is biztosak lehetünk. Ezeket a beszélgetés folyamán feltérképezzük és megkeressük az akadályait.

Mit hozz magaddal az önbizalom kurzusra?

Szükség van egy saját füzetre, amiben mindig megtalálja a feladatokat és támpontot tud adni, ha esetleg elfelejtenénk valamit.Minden alkalom egy órát vesz igénybe és érdemes két foglalkozás között 3-4 hetet hagyni arra, hogy gyakorlattá, szokássá váljanak a megbeszéltek.

Mennyibe kerül az önbizalom kurzus?

Az önbizalom kurzus ára: 8000.- ft / alkalom

Egy alkalom ideje : 1 óra

Általában 5-6 alkalom elegendő ahhoz, hogy változást érjünk el.

Fontos: ezek a foglalkozások nem segítenek pánikbetegség vagy bármilyen más zavar, betegség esetén. Ha mentális betegséggel rendelkezel, akkor orvosi segítséget kell kérned.

Hogyan tudok jelentkezni az önbizalom kurzusra?

Az önbizalom kurzusra telefonon tudsz jelentkezni:
+36 20 229 3377

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Női önbecsülés egyéni workshop

A nőiesség pozitív megélése, manapság igen sok akadályba ütközik. Ezek jobb megértésére megosztom benne a női fájdalomtest kialakulásának a történetét, hogy jobban ráláthassunk a folyamatra. Hiszen a történelem mindig tanít

Szíved ereje a változás bölcsője

Az őszinte kommunikáció ott kezdődik, hogy kendőzetlenül vállaljuk a saját érzéseinket önmagunk előtt. Sajnos, nem lehet megállni itt, de ez az első lépés. A változás, állandó része az életünknek és

Egyéni életút

Minden sors olyan egyedi, mint az ujjlenyomatunk. Hiába vagyunk részesei a nagy Egésznek, a megéléseink, a gondolataink és érzéseink, egyedivé tesznek minden egyes pillanatot. Ezek összessége határoz meg egy szakaszt

Adj hálát azért amid van

Ritkán vesszük észre, hogy mennyi mindent elértünk már és hogy mennyi mindenen túl vagyunk már. Természetes, hogy mindig lehetne jobb is, de tanuljuk meg értékelni azt az utat is, amit