ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Párkapcsolataink minőségét meghatározza az, hogy a női energiák megélésén van e blokk. Ezek olyan akadályok, amelyeket generációs minták is befolyásolnak és sokszor szinte egy fél élet kell ahhoz, hogy ezeket a mintákat felülírjuk.

Ha megértjük azt, hogy anyánk és az ő anyja és így tovább, mit élt meg az életében, mint nő, akkor sok rejtett működésünk felszínre kerülhet. Feleszmélhetünk arra, hogy igen, az anyám is egyedül maradt negyven éves korára vagy igen, ő is társas magányban élt, vagy őt is megcsalták stb.

Ha meglátjuk ezeknek a történéseknek az emberi oldalát és felülkerekedünk azon, hogy minket miért nem úgy szeretett, ahogy azt mi szerettük volna, akkor lesz erőnk felismerni azt, hogy mi magunk mit ismétlünk meg az ő sorsából.

Férfiaknál is meghatározó az édesanyával való kapcsolat, hiszen ő tanít meg (vagy nem) szeretni. Az a férfi, aki gyermekként védeni szerette volna az anyukáját vagy az, akit mindig kritizált az édesanyja, az szinte bármit elnéz, megbocsát annak a nőnek, akivel együtt él. Természetesen ez sem eredményez boldog végkifejletet, hiszen nem egyenrangúak a felek…

Ezért is fontos az, hogy nemtől függetlenül, az ember kielemezze az anyához fűződő érzelmeit. Ami árt nekünk, azt engedjük el, ami jó és becses, azt háláljuk meg, hogy olyan életet élhessünk, amit a szeretet szálai mozgatnak, nem pedig a sérüléseké.

Ha ezzel megvagyunk, akkor teret kaphat a nőben a bölcsesség, a férfiban pedig az akarat, hogy együtt valósíthassák meg a legfőbb jót.

Sok sikert hozzá és légy kitartó!

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Nálad van a kulcs

Ahhoz, hogy megleljük azt, amit keresünk, kegyetlenül őszintének kell lennünk önmagunkhoz. Sajnos, ezt senki nem teheti meg helyettünk. Viszont, ha elég erősek vagyunk ehhez, akkor a jutalmunk sem marad el.

Teremtés belső képekkel

Mindenki ismeri a mondást, miszerint „amint fenn, úgy lenn”. Ennek a gyakorlati haszna az, ha alkalmazzuk annak a lehetőségét, hogy amit benn elképzelünk, az kívül is látszódni fog. Persze ehhez

Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.

POSZEIDON

Megjelent az Aura soma rendszer legújabb darabja. Fogadjátok szeretettel és lentebb olvasható Mike Booth összefoglalása erről az új csodáról… Equilibrium B122Ragyogó Magenta / Lime ZöldSzületett: December 14-én 12:00 órakor /GMTElső