Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A világunk változik és talán soha nem volt akkora szükség a jó erejére, mint most. A bennünk élő fény csak úgy születhet meg, ha nem a félelmeinkre hangolódunk, hanem azokra az értékekre, amik az életünket szebbé teszik.

Ezek között a legnagyobb szerepe annak a bölcsességnek van, amit születésünk óta birtoklunk, de eddig nem mertük használni. Ezek olyan dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni, hogy miért igazak, mégis tudjuk, hogy mi van a felszín alatt, illetve az emberek elhangzott szavai mögött.

Most van itt az ideje annak, hogy az igazi tudás kerülhessen a megfelelő helyekre és ne hagyjuk eltántorítani magunkat azoktól az eszméktől, amikben hiszünk. A szívünk nem véletlenül lelkesedik fel egy-egy témára, hanem az az a jel, amiből tudhatjuk, hogy ott van dolgunk és ott van nagy szükség a mi meglátásainkra.

A szívünk tudja, hogy hol van az a hely, ahol transzformációs képességünk virágba borulhat és egy szebb világ körvonalai lassan, de biztosan kirajzolódhatnak általunk.

Minden ember a saját, megtalált helyén, hozzá tud járulni ahhoz, hogy ez az utópia minél hamarabb valóra válhasson. Kívánom, hogy találd meg magadban azt a varázserőt, amire büszke vagy és amit megoszthatsz másokkal.

Számtalan lehetőséget rejt magában az élet, ahol van esélye annak, hogy összeadódjon a szeretet megannyi megjelenési formája és ez az a varázserő, amire szüksége van a világnak és benne minden létezőnek.

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Minden jó, ha jó a vége

Életünk ege sokszor lehet felhős vagy esős, de mindig kitisztul a fejünk, ha a dolgok mélyére nézünk. A végkimenetel kedvező voltát az teremtheti meg, ha felelősséget vállalunk azért, amit eddig

Fullasztó a helyzet?

Mind kerülhetünk olyan helyzetbe, ami szinte fojtogat minket. Gyakran előfordul, hogy épp akkor nem tudjuk kimondani azt, amit szeretnénk, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Utána meg forr bennünk a

Szíved ereje a változás bölcsője

Az őszinte kommunikáció ott kezdődik, hogy kendőzetlenül vállaljuk a saját érzéseinket önmagunk előtt. Sajnos, nem lehet megállni itt, de ez az első lépés. A változás, állandó része az életünknek és

Légy életed királynője!

Ha megragadunk abban a szerepkörben, amikor úgy látjuk, hogy mindenki kihasznál minket, akkor a „mártír” archetipikus mintája működik bennünk. Ez pedig a szakrális részünk egyik elakadása. Ilyenkor fel kell élszteni