ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A világunk változik és talán soha nem volt akkora szükség a jó erejére, mint most. A bennünk élő fény csak úgy születhet meg, ha nem a félelmeinkre hangolódunk, hanem azokra az értékekre, amik az életünket szebbé teszik.

Ezek között a legnagyobb szerepe annak a bölcsességnek van, amit születésünk óta birtoklunk, de eddig nem mertük használni. Ezek olyan dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni, hogy miért igazak, mégis tudjuk, hogy mi van a felszín alatt, illetve az emberek elhangzott szavai mögött.

Most van itt az ideje annak, hogy az igazi tudás kerülhessen a megfelelő helyekre és ne hagyjuk eltántorítani magunkat azoktól az eszméktől, amikben hiszünk. A szívünk nem véletlenül lelkesedik fel egy-egy témára, hanem az az a jel, amiből tudhatjuk, hogy ott van dolgunk és ott van nagy szükség a mi meglátásainkra.

A szívünk tudja, hogy hol van az a hely, ahol transzformációs képességünk virágba borulhat és egy szebb világ körvonalai lassan, de biztosan kirajzolódhatnak általunk.

Minden ember a saját, megtalált helyén, hozzá tud járulni ahhoz, hogy ez az utópia minél hamarabb valóra válhasson. Kívánom, hogy találd meg magadban azt a varázserőt, amire büszke vagy és amit megoszthatsz másokkal.

Számtalan lehetőséget rejt magában az élet, ahol van esélye annak, hogy összeadódjon a szeretet megannyi megjelenési formája és ez az a varázserő, amire szüksége van a világnak és benne minden létezőnek.

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Gondoskodj magadról!

Lényünknek nem csak lelki , de fizikai törődésre is szüksége van. A megfelelő egyensúly megtalálása nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat. Saját rendszerünk kiépítése csakis rajtunk múlik és mi

Művészet-terápia

Idén részt vettem, Soma Mamagésa: Segítek egy családot programjában és a Vénusz bölcsessége című, zsűrizett munkám árával, 50 000.-ft erejéig támogatni tudtunk egy bajba jutott családot. Ebben a kezdeményezésben az

Hogyan varázsolj el bárkit

Avagy legalább azt, aki számít… A könnyedségben erő és báj van, de nem mindenki és nem mindig tudja működtetni. Igazán flow-ban élni csak az tud. aki elég bátor ahhoz, hogy

Egyedi ritmus

Ahhoz, hogy hatékonyak lehessünk nap nap után, figyelembe kell vennünk az egyedi igényeinket. Ha gondoskodunk az energiaszintünk folyamatos táplálékforrásáról, akkor egy nagyon kiegyensúlyozott életet élhetünk. A táplálék itt azt jelenti,