ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A világunk változik és talán soha nem volt akkora szükség a jó erejére, mint most. A bennünk élő fény csak úgy születhet meg, ha nem a félelmeinkre hangolódunk, hanem azokra az értékekre, amik az életünket szebbé teszik.

Ezek között a legnagyobb szerepe annak a bölcsességnek van, amit születésünk óta birtoklunk, de eddig nem mertük használni. Ezek olyan dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni, hogy miért igazak, mégis tudjuk, hogy mi van a felszín alatt, illetve az emberek elhangzott szavai mögött.

Most van itt az ideje annak, hogy az igazi tudás kerülhessen a megfelelő helyekre és ne hagyjuk eltántorítani magunkat azoktól az eszméktől, amikben hiszünk. A szívünk nem véletlenül lelkesedik fel egy-egy témára, hanem az az a jel, amiből tudhatjuk, hogy ott van dolgunk és ott van nagy szükség a mi meglátásainkra.

A szívünk tudja, hogy hol van az a hely, ahol transzformációs képességünk virágba borulhat és egy szebb világ körvonalai lassan, de biztosan kirajzolódhatnak általunk.

Minden ember a saját, megtalált helyén, hozzá tud járulni ahhoz, hogy ez az utópia minél hamarabb valóra válhasson. Kívánom, hogy találd meg magadban azt a varázserőt, amire büszke vagy és amit megoszthatsz másokkal.

Számtalan lehetőséget rejt magában az élet, ahol van esélye annak, hogy összeadódjon a szeretet megannyi megjelenési formája és ez az a varázserő, amire szüksége van a világnak és benne minden létezőnek.

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Erőforrásaink

A zöld üzenete az, hogy megteremtjük magunknak a helyet arra, amit meg kellene tennünk. Szinte minden rajtunk múlik, amire pedig nincs ráhatásunk, azon kár is aggódni. Ha a fókuszt sikerül

A pihenés ereje

Szokásaink kialakítják a napunk és meghatározzák azt, hogy hosszútávon mit érünk el. Ha kellő figyelemmel gondoskodunk a saját igényeinkről, akkor olyan hatékonyságra teszünk szert, amivel a határ tényleg a csillagos

Add át magad az életnek!

Amikor végre felismerünk valamit önmagunk működését illetően, akkor nagyon erősen megérezhetjük ennek az élménynek a felszabadító hatását. Az a bizonyos, amikor leesik a tantusz érzés… Jó lenne, ha úgy tudnánk

Nyugalom és béke

Testünk diszfunkciói, lelkünk terhei és az idegi megpróbáltatásaink, mind nyomot hagynak rajtunk. Ezek kezelésére az egyik módszer, az érintésterápia. Természetesen ezek egyike sem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Viszont megelőzni a