Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A világunk változik és talán soha nem volt akkora szükség a jó erejére, mint most. A bennünk élő fény csak úgy születhet meg, ha nem a félelmeinkre hangolódunk, hanem azokra az értékekre, amik az életünket szebbé teszik.

Ezek között a legnagyobb szerepe annak a bölcsességnek van, amit születésünk óta birtoklunk, de eddig nem mertük használni. Ezek olyan dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni, hogy miért igazak, mégis tudjuk, hogy mi van a felszín alatt, illetve az emberek elhangzott szavai mögött.

Most van itt az ideje annak, hogy az igazi tudás kerülhessen a megfelelő helyekre és ne hagyjuk eltántorítani magunkat azoktól az eszméktől, amikben hiszünk. A szívünk nem véletlenül lelkesedik fel egy-egy témára, hanem az az a jel, amiből tudhatjuk, hogy ott van dolgunk és ott van nagy szükség a mi meglátásainkra.

A szívünk tudja, hogy hol van az a hely, ahol transzformációs képességünk virágba borulhat és egy szebb világ körvonalai lassan, de biztosan kirajzolódhatnak általunk.

Minden ember a saját, megtalált helyén, hozzá tud járulni ahhoz, hogy ez az utópia minél hamarabb valóra válhasson. Kívánom, hogy találd meg magadban azt a varázserőt, amire büszke vagy és amit megoszthatsz másokkal.

Számtalan lehetőséget rejt magában az élet, ahol van esélye annak, hogy összeadódjon a szeretet megannyi megjelenési formája és ez az a varázserő, amire szüksége van a világnak és benne minden létezőnek.

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Angyali védelem

Minden ember igaz fényszikrával született és ez a szikra a lelkében van. Minden fájdalom, kétségbeesés és negatív érzelem, elhomályosítja ezt a fényt. A szeretetre való képességünket az határozza meg, hogy

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Minden embernek van lelke és ez a lélek tükröződik az életünkben. Ha erős, belső értékrendszerünk van, akkor az életünket is értékesnek fogjuk megélni. Mit jelent ez? Értékes kapcsolatok, megfelelő munkahely,

Szíved fénye…

Akkor tud ragyogni, ha amit belül hallunk, arra hallgatunk is. Ma már nem elég a megérzés, már nem elég az, ha sopánkodunk azon, hogy tudom mit kellett volna tennem. A

Amit téged vonz, azt te is vonzod

A vágyak nem véletlenül keletkeznek bennünk és minden, amit áthat a szívünk, az valódi és igaz. Ezek azok a dolgok, amiket nem söpörhetünk le az asztalról. Ha sokáig nem vesszük