Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A nőiesség megélése számos akadály leküzdése árán olyan valósággá válhat, melyben kibontakozhat igaz önvalónk. Ennek eléréséhez önismeretre van szükség, mert minden személyes történés, egyéni lenyomatot hagy a lelkünkben és ennek a lenyomatnak a fénybe emelésével több szeretetet tudunk megélni a jelenben, hiszen az árnyékminőségeink már nem blokkolják a megéléseinket.

A folyamatos belső munka és az önmagunkkal való foglalkozás, lépésről lépésre végigvezet minket azon az úton, ahol megtalálhatjuk azt, amit keresünk.

Mi van benne?

Az anyag 12 részből áll. Ezek azok az alappillérek, amelyek segítségével olyan felismerésekhez juthatunk, amelyekkel már lehorgonyozhatjuk a hétköznapjainkba azt, amit lelki síkon megélünk.

Az Istennő-teszt megmutatja, hogy jelen pillanatban milyen módon viszonyulunk saját női oldalunkhoz. A színek alkímiája világossá teszi azt, hogy mi a mögöttes jelentése annak, ha nőként mondjuk a narancssárga a kedvenc színünk. Ehhez kapcsolódik a különböző hiedelemrendszereink átalakításának módozatai, szintén a színek köré csoportosítva.

A Hicks-féle érzelemskála pedig abban segíthet, hogy megtalálhasd azokat a lépcsőfokokat, amik egy-egy negatív érzelemből kivezethetnek.

Az 5 testtípusból ráeszmélhetsz arra, hogy a te testalkatod miért jó, hiszen mint mindennek, így az alkatoknak is meg van a maga szimbolikája, amivel könnyebben azonosulhatsz.

Találsz benne 5 módszert a rossz napok átvészelésére, egy elengedés gyakorlatot és egy olyan kifejezetten női történelmi betekintőt, aminek tükrében beláthatod azt, hogy miért is olyan nehéz a női kollektív fájdalomtesttel való munka.

39.oldal önmagadért PDF formátumban, a megadott e-mail címre továbbítva, az utalás után.

Ára: 5000.-Ft, azaz ötezer forint

Megrendelhető az oldalon vagy telefonon sms-ben. Az anyag jogvédett, tilos felhasználni tanfolyamokon, klubokon stb. és továbbítani sem kívánatos másnak. Kérlek becsüld meg a munkámat azzal, hogy csak saját felhasználásra alkalmazod. Köszönöm.

Jó munkát kívánok hozzá!

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Csak egy kis fény kell

Akinek jó szíve van, annak elég a morzsa is ahhoz, hogy hegyeket tudjon megmozgatni. Valójában kinek van jó szíve? Ha tudunk logikusan gondolkodni, akkor hamar rájövünk. Mindig annak, aki nem

Női önbecsülés egyéni workshop

A nőiesség pozitív megélése, manapság igen sok akadályba ütközik. Ezek jobb megértésére megosztom benne a női fájdalomtest kialakulásának a történetét, hogy jobban ráláthassunk a folyamatra. Hiszen a történelem mindig tanít

Amikor rájössz…

Amikor rájössz, hogy mi az vagy ki az, aki az életedben ködösít, hogy mi az, ami önfeledt nevetésed beárnyékolja vagy ami annyira fáj, hogy te magad nem nézel rá, akkor

Halhatatlan remény

A kiégés legfontosabb tünete az, ha már nem remélünk semmit az élettől. A vágy az, ami mozgatja az embert és ha ez eltűnik, akkor szó szerint halottá válunk. Hiába élünk