Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A nőiesség megélése számos akadály leküzdése árán olyan valósággá válhat, melyben kibontakozhat igaz önvalónk. Ennek eléréséhez önismeretre van szükség, mert minden személyes történés, egyéni lenyomatot hagy a lelkünkben és ennek a lenyomatnak a fénybe emelésével több szeretetet tudunk megélni a jelenben, hiszen az árnyékminőségeink már nem blokkolják a megéléseinket.

A folyamatos belső munka és az önmagunkkal való foglalkozás, lépésről lépésre végigvezet minket azon az úton, ahol megtalálhatjuk azt, amit keresünk.

Mi van benne?

Az anyag 12 részből áll. Ezek azok az alappillérek, amelyek segítségével olyan felismerésekhez juthatunk, amelyekkel már lehorgonyozhatjuk a hétköznapjainkba azt, amit lelki síkon megélünk.

Az Istennő-teszt megmutatja, hogy jelen pillanatban milyen módon viszonyulunk saját női oldalunkhoz. A színek alkímiája világossá teszi azt, hogy mi a mögöttes jelentése annak, ha nőként mondjuk a narancssárga a kedvenc színünk. Ehhez kapcsolódik a különböző hiedelemrendszereink átalakításának módozatai, szintén a színek köré csoportosítva.

A Hicks-féle érzelemskála pedig abban segíthet, hogy megtalálhasd azokat a lépcsőfokokat, amik egy-egy negatív érzelemből kivezethetnek.

Az 5 testtípusból ráeszmélhetsz arra, hogy a te testalkatod miért jó, hiszen mint mindennek, így az alkatoknak is meg van a maga szimbolikája, amivel könnyebben azonosulhatsz.

Találsz benne 5 módszert a rossz napok átvészelésére, egy elengedés gyakorlatot és egy olyan kifejezetten női történelmi betekintőt, aminek tükrében beláthatod azt, hogy miért is olyan nehéz a női kollektív fájdalomtesttel való munka.

39.oldal önmagadért PDF formátumban, a megadott e-mail címre továbbítva, az utalás után.

Ára: 5000.-Ft, azaz ötezer forint

Megrendelhető az oldalon vagy telefonon sms-ben. Az anyag jogvédett, tilos felhasználni tanfolyamokon, klubokon stb. és továbbítani sem kívánatos másnak. Kérlek becsüld meg a munkámat azzal, hogy csak saját felhasználásra alkalmazod. Köszönöm.

Jó munkát kívánok hozzá!

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Szíved ereje a változás bölcsője

Az őszinte kommunikáció ott kezdődik, hogy kendőzetlenül vállaljuk a saját érzéseinket önmagunk előtt. Sajnos, nem lehet megállni itt, de ez az első lépés. A változás, állandó része az életünknek és

Összhang

Életünk minden történése, hozzáad valamilyen színt a személyes teljességünkhöz. Ha ez a történés nehéz és fájó, akkor sötét színként rakódik le az auránkban. Ma már tudjuk, hogy a hangokhoz is

Hallod az őrangyalod?

Ha megvan ez a kapcsolat, akkor állandó védelemben érezhetjük magunkat, ahol a magány sosem üti fel a fejét. Az égiekkel való kapcsolat előfeltétele az, hogy megszabadítva magunkat a nehéz energiáktól,

Isteni Terv (Blueprint)

Az Isteni Terv, azt a részünket öleli fel, amely inkarnálódni akar. Azért jöttünk, hogy tapasztaljunk az alkotásainkon keresztül. Alkotás az, amiben megnyilvánul a Lélek. Lehet ez egy szerep, amiben kiteljesedünk,