ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A nőiesség megélése számos akadály leküzdése árán olyan valósággá válhat, melyben kibontakozhat igaz önvalónk. Ennek eléréséhez önismeretre van szükség, mert minden személyes történés, egyéni lenyomatot hagy a lelkünkben és ennek a lenyomatnak a fénybe emelésével több szeretetet tudunk megélni a jelenben, hiszen az árnyékminőségeink már nem blokkolják a megéléseinket.

A folyamatos belső munka és az önmagunkkal való foglalkozás, lépésről lépésre végigvezet minket azon az úton, ahol megtalálhatjuk azt, amit keresünk.

Mi van benne?

Az anyag 12 részből áll. Ezek azok az alappillérek, amelyek segítségével olyan felismerésekhez juthatunk, amelyekkel már lehorgonyozhatjuk a hétköznapjainkba azt, amit lelki síkon megélünk.

Az Istennő-teszt megmutatja, hogy jelen pillanatban milyen módon viszonyulunk saját női oldalunkhoz. A színek alkímiája világossá teszi azt, hogy mi a mögöttes jelentése annak, ha nőként mondjuk a narancssárga a kedvenc színünk. Ehhez kapcsolódik a különböző hiedelemrendszereink átalakításának módozatai, szintén a színek köré csoportosítva.

A Hicks-féle érzelemskála pedig abban segíthet, hogy megtalálhasd azokat a lépcsőfokokat, amik egy-egy negatív érzelemből kivezethetnek.

Az 5 testtípusból ráeszmélhetsz arra, hogy a te testalkatod miért jó, hiszen mint mindennek, így az alkatoknak is meg van a maga szimbolikája, amivel könnyebben azonosulhatsz.

Találsz benne 5 módszert a rossz napok átvészelésére, egy elengedés gyakorlatot és egy olyan kifejezetten női történelmi betekintőt, aminek tükrében beláthatod azt, hogy miért is olyan nehéz a női kollektív fájdalomtesttel való munka.

39.oldal önmagadért PDF formátumban, a megadott e-mail címre továbbítva, az utalás után.

Ára: 5000.-Ft, azaz ötezer forint

Megrendelhető az oldalon vagy telefonon sms-ben. Az anyag jogvédett, tilos felhasználni tanfolyamokon, klubokon stb. és továbbítani sem kívánatos másnak. Kérlek becsüld meg a munkámat azzal, hogy csak saját felhasználásra alkalmazod. Köszönöm.

Jó munkát kívánok hozzá!

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Spirituális mentorálás

Ma már szerencsére nem szégyen felvállalni azt, ha valaki a pénzhajhászás mellett lelki életet is él. Aki megtanulja azt, hogy hogyan kövesse azt a sugallatot, amit a szíve generál benne,

Az élet rögös útján

Minden feszültségünknek van kiváltó oka és ha magát az okot nem is tudjuk kipöckölni az életünkből, azért a kezelésére találhatunk megoldást. A lelombozó történések kis vagy nagy sebeket ejtenek rajtunk,

Hogyan varázsolj el bárkit

Avagy legalább azt, aki számít… A könnyedségben erő és báj van, de nem mindenki és nem mindig tudja működtetni. Igazán flow-ban élni csak az tud. aki elég bátor ahhoz, hogy

Belső feszültségeink elengedése

Color somatic A koponya-keresztcsonti rendszer megfigyelése és harmonizálása hozzájárul ahhoz, hogy idegrendszerünk a lehető legoptimálisabb működésre legyen képes. A kezelés során alkalmazott színfilozófia rendszerét Vicky Wall adta a világnak az