Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor a kapcsolatainkra gondolva az elégedetlenség érzése hatalmasodik el felettünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy elakadás van az életutunkon.

Ilyenkor érdemes feltérképezni az okokat és lépésről lépésre feltárni, majd felülírni azokat. Jellemzően az önbecsülés témakörétől szokott indulni a „szerteágazó történet”. Alapvetően az életünkben tapasztalt női minőségek megélései határozzák meg azt, hogy a szeretetre való képességünk milyen mértékben sérült.

Kezdve az édesanyánkkal, azzal, hogy egyáltalán várták e a születésünket és a fogantatáskor milyen érzéseket éltek meg a szüleink. Ezen felül a leggyakrabban hallott gyermekkori mondatok, mélyen bevésődnek az agyunkba és ha azok nem éppen támogató jellegűek voltak, rengeteg életterületen fejthetik ki negatív hatásukat.

Éppen ezért nem lehet sürgetni egy olyan gyógyulási folyamatot, ami pl.30 éves korunkig blokkolva volt. Az önmagunk felé tanúsított törődés, amit kitartóan tudunk működtetni, meg fogja hozni a gyümölcsét, nekünk csak hagynunk kell, hogy beérjen.

Sok sikert és türelmet kívánok ehhez az önismereti munkához!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Belső béke

Minden szívben van ragyogás és a mi feladatunk az, hogy ez a ragyogás minél erősebb legyen. Jó, ha tudjuk, hogy ez a fény soha, de soha nem tűnik el, csak

A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Ezt az életet álmodtad magadnak?

Sosem késő változtatni azon, ami már vagy még nem tetszik nekünk. Sokkal több erőnk van, mint gondolnánk és a mai időkben sokkal gyorsabban is elérhetjük az álmainkat, mint azt elsőre

Ragyogó csillag vagy

Minden teher, amit leraksz és elengedsz hozzájárul ahhoz, hogy egyre emelkedettebb lehess. A nehézségek olyan jelek, melyekben felfedezheted lényed kihívásait, amelykről azt hitted, hogy gyengeségek. Ezek lesznek majd azok az