ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A stressz, amíg feldolgozható mértékben van jelen, addig életünk motorja lehet. Amint viszont túl sok lesz belőle, a testünk erőfeszítéseket tesz a legyőzésére. Ilyenkor a tartalékokhoz nyúlunk.

Fajtái szerint a stressz lehet tartós, automatikus és a környezet hatására bekövetkező. Ahhoz, hogy a belső tartásunkat újra működésbe lendíthessük, szükség van arra, hogy egyensúlyt teremtsünk és fokozzuk a stressztűrő képességünket.

Ehhez fel kell térképeznünk azt, hogy mire, kire, milyen helyzetre, érzésre kapcsol be a testünk feszültségi riadója. Illetve rendszeresíteni kell az életünkben valamilyen technikát a feloldásra.

Szükség lehet arra is, hogy azokat a hitrendszerinket is átalakítsuk, amik korlátozzák az életünk teljességét. Ebben tud segíteni a Color somatic, ami a test érzelmi feszültségeit oldja, a Spirituális választechnika pedig az okokat tudja feltárni és elindítani a tartós változást.

Szép napot mindenkinek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.

Benned rejlik az igazság

Választásaink hűen tükrözik az adott helyzetet, amiben élünk és ha jól értelmezzük magunkat, akkor könnyebben megtalálhatjuk a megoldást. Az egyensúlyüvegek, történeteket képviselnek és a szimpatikus rezonancia elve érvényesül abban a

Erős, bátor, gyönyörű

Amikor túllendülünk azon a fájdalmon, amit a törékenységünk és érzékenységünk miatt élünk át, akkor fedezhetjük fel azt az erőt és bátorságot, ami segít tovább élni az életet. Ilyenkor csillanhat meg

A lélek választásai

Ahhoz, hogy diadalt arathassunk a munkánkban vagy otthon, ahhoz az elméletek síkjáról a tettek mezejére kell lépni. Ebben a választási sorban az rajzolódott ki, hogy hiányzik az illetőnek az a