Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Életünk ege sokszor lehet felhős vagy esős, de mindig kitisztul a fejünk, ha a dolgok mélyére nézünk. A végkimenetel kedvező voltát az teremtheti meg, ha felelősséget vállalunk azért, amit eddig tettünk és nekilátunk annak a feladatnak, amit az élet elénk rak.

Higgyük el, hogy van elég erőnk, higgyünk benne, hogy nem kell egyedül küzdenünk. Mindig akad valaki vagy valami, ami arra sarkall minket, hogy ne adjuk fel olyan könnyen és fáradtságunk okán, ne veszítsük el az életkedvünket.

Lehet, hogy felgyorsult minden és vesszőfutásnak hat az élet, de a jó benne az, hogy a jó, ugyanilyen gyorsan visszahat. Ha pedig úgy gondoljuk, hogy ennyi még kevés, akkor jó ha tudjuk, rengeteg módszert találunk, amit bátran alkalmazhatunk.

Az érintésterápiák, feloldják a test feszültségeit, az Aura soma az energetikai rendszerünkre hat, a Spirituális választerápia pedig konkrét megoldásokat ad.

Jelentkezz bátran, ha úgy érzed segítségedre lehetek, addig is szép napokat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Hová lett az alap, amire építkezel?

Bármihez is kezdünk, fontos az alapozás. Ez lehet tőke, tudás vagy kapcsolatrendszer. Nem árt, ha tudjuk, hogy mi a mi saját erősségünk. Nem elég a marketingelés, a sok poszt, ha

Amikor feszegetik a határaidat…

Elmúltak már azok az idők, amikor másokon lehetett lógni, mert neki olyan jó az energiája, mert ő olyan vidám, mert neki olyan könnyű stb. Mindenki saját magáért felel és ha

Szépen és kiegyensúlyozottan…

Az igazi belső ragyogást úgy tudjuk megélni, ha életünk területeit, olyan széppé próbáljuk varázsolni, amilyenné csak tudjuk. Bármiben megtalálhatjuk a szépet, csak törekednünk kell rá. Tökéletesen illik ide az az

Kiütött az élet?

Szinte elkerülhetetlen ez az érzés és csak abban reménykedhetünk, hogy utána fel tudunk állni. Már mindenki került padlóra vagy érzelmileg vagy mentálisan vagy anyagilag. Örüljünk, ha mindez nem egyszerre történik.