Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Életünk kihívásait szinte lehetetlen kezelni a megbocsátás energiája nélkül. A feszültségek feloldását először magunkban kell elkezdenünk.

Ha sikerül kiépíteni a saját védelmünket és következetesen tartani a határainkat, akkor rengeteg bosszúságtól tudjuk megóvni magunkat. Ehhez persze tisztában kell lennünk azzal, hogy mi az az érzés vagy helyzet, esetleg személy, aki kibillent minket a saját helyünkről.

Fontos ismerni azt is, hogy mivel írhatók felül a negatív megéléseink, hiszen sajnos nem tudjuk elkerülni az összeset. Viszont az sem mindegy, hogy milyen tudatossággal kezelünk egy helyzetet és ha már a veszteség látszódik, akkor az, milyen mértékű.

Ezért ha egyszer elindulunk ezen az úton, biztosak lehetünk benne, hogy az élet mindig felajánl olyan lehetőségeket, amikkel élni tudunk és újrateremthetjük azt, ami fontos nekünk. Ha pedig emberekhez kapcsolódnak a fájdalmaink, akkor újra tudjuk teremteni azt az érzést, ami a boldogságunk motorja lehet.

Ha szükséged van egy saját élettervhez, hogy hogyan kezd el a folyamatot, akkor szeretettel várlak egy svt-re!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Szíved fénye…

Akkor tud ragyogni, ha amit belül hallunk, arra hallgatunk is. Ma már nem elég a megérzés, már nem elég az, ha sopánkodunk azon, hogy tudom mit kellett volna tennem. A

Csak egy kis fény kell

Akinek jó szíve van, annak elég a morzsa is ahhoz, hogy hegyeket tudjon megmozgatni. Valójában kinek van jó szíve? Ha tudunk logikusan gondolkodni, akkor hamar rájövünk. Mindig annak, aki nem

Az újrakezdés sora

Amikor egy baleset parkolópályára kényszeríti az embert, akkor érdemes igazán foglalkozni azzal, hogy milyen helyzet, életkörülmény, avagy érzés követelt magának ilyen módon újrarendezést. Az élet közepén járva, az ember már

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.