ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ahhoz, hogy a hangulatunk a lehető legtöbbször emelkedett lehessen, ahhoz szükséges az, hogy az energiáink újratöltéséről folyamatosan, avagy rendszeresen gondoskodjunk. Testünk hálás lesz a gondoskodásért, mi pedig érzelmileg kiegyensúlyozottabbá válunk.

A nyirokrendszer egy órás, lágy stimulálásával elérhetjük azt, hogy amit a felgyülemlett negativitás elindított a testünkben, azt megfordítsuk és a testünkből kivezessük. Már ismert tény az, hogy a stressz olyan hormonokat termel, amire senki sem vágyik, viszont a különböző jóleső tevékenységek pozitív hormonokat termelnek.

Így lesz konkrét eredménye annak, ha vigyázunk magunkra, ha követjük és megoldást keresünk a testünk jelzéseire.

Az érintésben olyan varázserő van, aminek sokszor lebecsüljük az értékét, de ha valaki volt már huzamosabb ideig magányos, az pontosan tudja, hogy miről van szó. Társas kapcsolataink nem adják vissza azt az élményt, amit a masszázs jelent, de a masszázs sem pótolja a társas kapcsolatokat.

Ha sikerül megtalálnunk azt az egyensúlyt a megéléseink között, amivel elérjük a belső harmóniánkat, akkor sokkal elégedettebbek és nyugodtabbak leszünk, amit viszont a környezetünk is meghálál.

Szép napot mindenkinek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Mérlegelhető kudarc

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan számítunk rá, de azért ez még messze nem a vég. Minden helyzetből fel lehet állni és új utakat keresni. Csak a halál

POSZEIDON

Megjelent az Aura soma rendszer legújabb darabja. Fogadjátok szeretettel és lentebb olvasható Mike Booth összefoglalása erről az új csodáról… Equilibrium B122Ragyogó Magenta / Lime ZöldSzületett: December 14-én 12:00 órakor /GMTElső

Nálad van a kulcs

Ahhoz, hogy megleljük azt, amit keresünk, kegyetlenül őszintének kell lennünk önmagunkhoz. Sajnos, ezt senki nem teheti meg helyettünk. Viszont, ha elég erősek vagyunk ehhez, akkor a jutalmunk sem marad el.