ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ez valóban izgalmas időszak. E pomander születése, a koncepciója, az egész folyamat, amely ehhez a pomanderhez vezetett, most megvalósul. Rendkívüli szinkronicitások történtek, amelyek a megfelelő energiákat hozták, valóban sok dolog változott az Aura-Soma rendszerében.

Mivel egy dolog minden másra hatással van, így ez a Lime Green Pomander azt az igazi érzést kelti, hogy még az árnyék, a nehézségek, a sötétség közepette is hihetetlen fény kezd derengeni. A fény, amely a reményen alapul, a bőséges helyről való megélés lehetőségén alapul.

Minden pozitív aspektus, ami létrejöhet, kifejeződik ezen a Lime Zöld energián keresztül. Ennek a Pomandernek a zamatos citrusos illata a tavaszt idézi, tiszta, gyümölcsös, friss illata pedig áthatol a szürke égen, és üdvözli a napsütést az életünkben. Helyreállítja a finomenergia mezőket, megújult energiát és célt hoz a fizikaiság elektromágneses mezőjébe.

Azt mondanám, hogy az összes pomander közül ez kapcsolódik a legszorosabban a Szent Grálhoz, még inkább most, mint az olajzöld pomander, amely korábban leginkább a Szent Grálhoz kapcsolódott. Hogy valóban el tudjunk engedni, elengedni bármi is az, amit a pillanat tartogat számunkra, elengedni a jelenbe, és igazán átérezni ezt a jelent, miközben ezt a Pomandert a bennünket körülvevő elektromágneses mezőben használjuk.

A Lime Zöld Pomander használata a könnyedség érzését, a tér érzetét, a megújult öröm érzését hozza lényünkbe, egy új jelenléti lelkesedést. Úgy gondolom, hogy ezek a tulajdonságok a jelen időszakban elengedhetetlenek.

A LimeZöld Pomander érkezésével eszünkbe juthat a természet ritmusaira való ráhangolódás fontossága. A vetésre és ültetésre optimális idő, a mai telihold a Bikában a Földdel való kapcsolatunkra helyezi a hangsúlyt.

A közel teljes holdfogyatkozás a „Hód Hold” idején arra ösztönöz bennünket, hogy ismerjük meg az árnyékot, miközben tápláljuk a benne lévő fénymagokat. A legutóbbi egyensúlyüvegek kontextusában, ahol Ceres gyógyulást hozott az idővonalra, Perszephoné boldogságot és szabadságot a múltból, legutóbb pedig Pluton támogatott minket új irányunk aktualizálásában – ez a Lime Zöld Pomander az új kezdetekről és a bennünk lévő fény ápolásának lehetőségéről beszél.

Kíváncsian várom az Aura-Soma közösség visszajelzéseit a Lime Zöld Pomanderrel kapcsolatos kezdeti tapasztalatokról, mert úgy tűnik, hogy ez képes megcélozni az egyénileg szükséges támogatást, és hogy képesek legyünk megkapni azt, amire valóban szükségünk van személyes felhatalmazásunkhoz.

Mike Booth, az Aura soma Akadémia vezetőjének gondolatai

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A csoda bennünk van

Amikor rájövünk arra, hogy minden megoldás minket szolgál, akkor ki tudjuk nyitni a szemünket olyan történetekre is, amikre eddig nem volt erőnk ránézni. Szinte mindegy, hogy merre lépünk, de fontos,

Elfásultál?

Minden teher, amit magunkon cipelünk, egy idő után elnehezít minket. Ezért fontos gondoskodni arról, hogy legyenek relaxáló, stresszmentes időzónáink, amikor kikapcsolhatunk és feltöltődhetünk. Ha nincs erőnk lelkizni sem, kiváló megoldást

Ha lemondtál a szeretetről…

Mindannyian létfontosságúak vagyunk a nagy egészben és mindannyian egyedi kvalitásokkal rendelkezünk. Fontos felismernünk azokat az értékeinket, amik hozzáadnak az önbecsülésünkhöz és amikbe kapaszkodhatunk a kihívások idején. Ez, folyamatos fejlesztést és

Éld meg!

Az élet tényleg mindig utat tör magának, hiszen a természet nem szereti az ürességet és szerencsére mi is a természet részei vagyunk. Bármi és bárki miatt érezzük azt, hogy kiürül