Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ez valóban izgalmas időszak. E pomander születése, a koncepciója, az egész folyamat, amely ehhez a pomanderhez vezetett, most megvalósul. Rendkívüli szinkronicitások történtek, amelyek a megfelelő energiákat hozták, valóban sok dolog változott az Aura-Soma rendszerében.

Mivel egy dolog minden másra hatással van, így ez a Lime Green Pomander azt az igazi érzést kelti, hogy még az árnyék, a nehézségek, a sötétség közepette is hihetetlen fény kezd derengeni. A fény, amely a reményen alapul, a bőséges helyről való megélés lehetőségén alapul.

Minden pozitív aspektus, ami létrejöhet, kifejeződik ezen a Lime Zöld energián keresztül. Ennek a Pomandernek a zamatos citrusos illata a tavaszt idézi, tiszta, gyümölcsös, friss illata pedig áthatol a szürke égen, és üdvözli a napsütést az életünkben. Helyreállítja a finomenergia mezőket, megújult energiát és célt hoz a fizikaiság elektromágneses mezőjébe.

Azt mondanám, hogy az összes pomander közül ez kapcsolódik a legszorosabban a Szent Grálhoz, még inkább most, mint az olajzöld pomander, amely korábban leginkább a Szent Grálhoz kapcsolódott. Hogy valóban el tudjunk engedni, elengedni bármi is az, amit a pillanat tartogat számunkra, elengedni a jelenbe, és igazán átérezni ezt a jelent, miközben ezt a Pomandert a bennünket körülvevő elektromágneses mezőben használjuk.

A Lime Zöld Pomander használata a könnyedség érzését, a tér érzetét, a megújult öröm érzését hozza lényünkbe, egy új jelenléti lelkesedést. Úgy gondolom, hogy ezek a tulajdonságok a jelen időszakban elengedhetetlenek.

A LimeZöld Pomander érkezésével eszünkbe juthat a természet ritmusaira való ráhangolódás fontossága. A vetésre és ültetésre optimális idő, a mai telihold a Bikában a Földdel való kapcsolatunkra helyezi a hangsúlyt.

A közel teljes holdfogyatkozás a „Hód Hold” idején arra ösztönöz bennünket, hogy ismerjük meg az árnyékot, miközben tápláljuk a benne lévő fénymagokat. A legutóbbi egyensúlyüvegek kontextusában, ahol Ceres gyógyulást hozott az idővonalra, Perszephoné boldogságot és szabadságot a múltból, legutóbb pedig Pluton támogatott minket új irányunk aktualizálásában – ez a Lime Zöld Pomander az új kezdetekről és a bennünk lévő fény ápolásának lehetőségéről beszél.

Kíváncsian várom az Aura-Soma közösség visszajelzéseit a Lime Zöld Pomanderrel kapcsolatos kezdeti tapasztalatokról, mert úgy tűnik, hogy ez képes megcélozni az egyénileg szükséges támogatást, és hogy képesek legyünk megkapni azt, amire valóban szükségünk van személyes felhatalmazásunkhoz.

Mike Booth, az Aura soma Akadémia vezetőjének gondolatai

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A magány oldása

Minden kapcsolatunk tükröz valamit nekünk az életünkről. Minden érzésünknek van jelentése és nem árt, ha ezekre figyelünk. A szomorúság arra figyelmeztet minket, hogy valamit már ideje lenne elengedni. Ha ezt

Hallod az őrangyalod?

Ha megvan ez a kapcsolat, akkor állandó védelemben érezhetjük magunkat, ahol a magány sosem üti fel a fejét. Az égiekkel való kapcsolat előfeltétele az, hogy megszabadítva magunkat a nehéz energiáktól,

Belső béke

Minden szívben van ragyogás és a mi feladatunk az, hogy ez a ragyogás minél erősebb legyen. Jó, ha tudjuk, hogy ez a fény soha, de soha nem tűnik el, csak

Elvesztetted a lábad alól a talajt?

Ha sokáig élünk olyan álomvilágban, ami csak néhány ponton kapcsolódik a valósághoz, akkor sajnos ránk fog borulni a valódi…Ha olyannak mutatjuk magunkat, amilyenek nem vagyunk, akkor előbb utóbb rendkívüli módon