Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Mindenki életében vannak hullámhegyek és völgyek, de sajnos nem mindig tudunk olyan könnyen túllendülni rajtuk. Ilyenkor a fölösleges csüggedés és aggodalom hálójába kerülhetünk, ahonnan nehéz meglátni a kiutat.

Épp ezért igyekszem rendszeresen működtetni ezt a klubot, hogy hatásos eszközeink legyenek a hétköznapjainkra. Így, akik nehezen jutnak el egyéni konzultációra, a csoportos foglalkozásokon fejlődhetnek és töltődhetnek. Pozitív hozadéka lehet az is, hogy olyan kapcsolatokra tehetünk szert, ahol megértenek minket és sorstársakkal találkozhatunk.

A létszám limitált, ezért előzetes foglalás szükséges!

Szép napot és várlak, ha többet akarsz az élettől!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Kétségbeesés

Amikor annyira megijedünk a magánytól, attól, hogy egyedül maradunk, akkor könnyen megalkuvóvá válunk. A Napfény üveg, rávilágít azokra a félelmeinkre, melyeket igyekszünk jó mélyre eltemetni. Érzelmeink kiforratlansága, táptalaja biztonságérzetünk hiányának.

A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Légy életed királynője!

Ha megragadunk abban a szerepkörben, amikor úgy látjuk, hogy mindenki kihasznál minket, akkor a „mártír” archetipikus mintája működik bennünk. Ez pedig a szakrális részünk egyik elakadása. Ilyenkor fel kell élszteni

Telihold Meditáció

Szeretettel várlak, ha úgy érzed készen állsz elengedni a szenvedést és végre helyet szeretnél adni annak a boldogságnak, amit az élet jelent! Minden fájdalom, amivel találkozunk, arra szólít minket, hogy