Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Belső békénk egyik legfontosabb forrása, az emberi kapcsolataink. Az életünkben szereplő férfi energiákkal való találkozás minősége, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hogyan érezzük magunkat.

Az apa, mint szerep és nem, mint személy, lehetőséget ad arra, hogy megoldjuk azt, ami a helyzetünkkel kapcsolatosan fáj. Ha nem vagyunk túl jóban az apánkkal, avagy még durvább a helyzet, akkor nem a személlyel tudjuk meggyógyítani magunkat, hanem a szereppel. Mivel így látjuk azt, hogy az apaság energia és nem egy név…

Ezt az energiát kell keresni, „fűben-fában orvosságban” és így találjuk meg a békénket is. Valamint elképesztő változásokat tudunk elérni a másik nemmel való kapcsolódás során is.

A férfi oldal jelképezi azt, hogy mennyire vagyok bátor, milyen erővel tudom képviselni magamat a világon, mekkora hitem van abban, hogy a világ egy jó hely és én megtalálom benne a helyem.

Az Aura soma B2-es üvege, melynek Béke a neve, tükrözi azt a vihart, ami ezekkel a témákkal kapcsolatban a lelkünkben dúl és használatával felhangolhatjuk a testünket arra a frekvenciára, ami kiemelhet a mozdulatlanságból.

Legyen szép napotok!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Tervezd újra!

Van úgy, hogy nem a legtökéletesebb az év, amit zárunk. A dolgokon változtatni pedig nincs is tökéletesebb időpont a mostnál. Sajnos a halogatás nem segít és ezt az élet már

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.

Rose Pink Pomander

2023. október 14-én születettIdén október 14- én gyűrű alakú napfogyatkozás szelte át Észak-, Közép- és Dél-Amerikát. Napfogyatkozás a Mérlegben, amely felkér bennünket, hogy tekintsük át kapcsolatainkat, figyeljük meg a negatív viselkedési mintákat,