Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden nőben él egy Istennő és nem mindegy, hogy ennek a tudatában vagyunk e. Épp úgy, ahogy a múzsák sem egyformák, ezek az archetipikus minták is különbözőek. Más képességekkel, érdeklődéssel és más előnyökkel rendelkeznek.

Ráadásul, az életszakaszaink is hatással lehetnek arra, hogy milyen minta működik bennünk. Illetve az is lehet, hogy a párkapcsolatunkban Atheneként működünk, de a lányunkkal való kapcsolatban Déméterként. Mélyebben elmerülve a témában, rájöhetünk arra, hogy mit kell tennünk a harmónikus működésünkért, a lehető legjobb megvalósulásáért.

A Női önbecsülés workshop anyagába azért tettem bele ezt a tesztet, hogy jobban ráláthassunk gyökereink mozgatórugójára. Mindezek mellett a testalkatok elemzésével kiegészülve, képet kaphatunk természetes adottságainkról és azok mondanivalójáról.

Semmi nem történik véletlenül és nem véletlen az sem, hogy fizikai megnyilvánulásként miért abban a testben vagyunk amiben. Minden összefügg mindennel és életünket, akárcsak egy puzzle-t, lépésről lépésre fedezhetjük fel, amíg össze nem áll a teljes kép.

Merjünk élni úgy, ahogy szeretnénk, merjünk lépni, ha menni szeretnénk, mert az életünk csak a miénk…

Szép napokat nektek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.

Lélekemelő klub

Mindenki életében vannak hullámhegyek és völgyek, de sajnos nem mindig tudunk olyan könnyen túllendülni rajtuk. Ilyenkor a fölösleges csüggedés és aggodalom hálójába kerülhetünk, ahonnan nehéz meglátni a kiutat. Épp ezért

Belső ragyogás

Szívünk ereje mindenen áthatol és folyamatosan árad lelkünkből. Minden gondolatunknak nyoma van akkor is, ha nem cselekedjük meg. Viszont pont a motivációs jellege miatt fontos az, hogy mit gondolunk, hiszen

Ártatlanság

Az ember tiszta lapja, lelke ártatlansága. Nem véletlenül vannak olyan szavaink, mint a lelketlen vagy az embertelen. Azok, akik bár kivűlről embernek tűnnek, de a gonoszt szolgálják, inkább tekinthetők biodíszletnek,