Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden nőben él egy Istennő és nem mindegy, hogy ennek a tudatában vagyunk e. Épp úgy, ahogy a múzsák sem egyformák, ezek az archetipikus minták is különbözőek. Más képességekkel, érdeklődéssel és más előnyökkel rendelkeznek.

Ráadásul, az életszakaszaink is hatással lehetnek arra, hogy milyen minta működik bennünk. Illetve az is lehet, hogy a párkapcsolatunkban Atheneként működünk, de a lányunkkal való kapcsolatban Déméterként. Mélyebben elmerülve a témában, rájöhetünk arra, hogy mit kell tennünk a harmónikus működésünkért, a lehető legjobb megvalósulásáért.

A Női önbecsülés workshop anyagába azért tettem bele ezt a tesztet, hogy jobban ráláthassunk gyökereink mozgatórugójára. Mindezek mellett a testalkatok elemzésével kiegészülve, képet kaphatunk természetes adottságainkról és azok mondanivalójáról.

Semmi nem történik véletlenül és nem véletlen az sem, hogy fizikai megnyilvánulásként miért abban a testben vagyunk amiben. Minden összefügg mindennel és életünket, akárcsak egy puzzle-t, lépésről lépésre fedezhetjük fel, amíg össze nem áll a teljes kép.

Merjünk élni úgy, ahogy szeretnénk, merjünk lépni, ha menni szeretnénk, mert az életünk csak a miénk…

Szép napokat nektek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Kétségbeesés

Amikor annyira megijedünk a magánytól, attól, hogy egyedül maradunk, akkor könnyen megalkuvóvá válunk. A Napfény üveg, rávilágít azokra a félelmeinkre, melyeket igyekszünk jó mélyre eltemetni. Érzelmeink kiforratlansága, táptalaja biztonságérzetünk hiányának.

A benned rejlő élet

Aki szereti az életet, abban automatikusan működik az a gyógyító erő, ami az élet nehézségeit elviselhetőbbé teszi. Az Aura soma gyengéd rendszere abban segít, hogy önmagunk mélyebb megértése által elérhessük

Emelkedj felül a problémákon!

Jó, ha tudjuk, hogy mindegy mi történik, a végén minden jóra fordul, akár a mesékben. Igyekezzünk úgy élni, hogy amikor szükségünk van rá, legyen mibe vagy kibe kapaszkodni. Életünk egyik

Varázslatos nő

A női energia helyes működtetése nem csak arról szól, hogy legyünk kedvesek, szelídek, befogadóak stb. Ezt is túl lehet tolni, ami úgy nyilvánul meg, hogy mások dolgait elfogadjuk, megértjük, de