ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb
  1. Mindig tudnunk kell, hogy mit szeretnénk. Célok nélkül nincs mit elérni és így törekvéseink sem lesznek, hiszen nincs olyan álom vagy vágy, ami húzhatna minket.
  2. Ha már döntöttünk vagy pont az a probléma, hogy túl sok mindent szeretnénk egyszerre, akkor a dolgok kapjanak prioritást. Ahogy eldöntöttük, hogy mi az, amit először tennünk kell, akkor kezdjünk bele a megvalósításába.
  3. Szedjük össze azokat az információkat, amikre szükségünk van. Ha kell, tanuljunk hozzá, ha kell, keressünk hozzá társakat.
  4. A szívünkkel gondolkodjunk. Aszerint cselekedjünk és oly módon, amiben megleljük a lelkesedésünket.
  5. Minden nap dolgozzunk a megvalósításon akkor is, ha csak csekély teendőnk van vele. Ha pedig sok munkát igényel, akkor meg pláne!
  6. Ünnepeljük meg az apró sikereket is, melyeket elértünk az út során és jutalmazzuk meg magunkat valamivel. Ez lehet bármilyen kényeztetés, a lényeg az, hogy örömöt okozzon.

Fontos felvállalni a felelősségét annak, ha a jelen pillanatban nem ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk, nem azzal, akivel lenni szeretnénk, az a korábbi döntéseinknek a következménye. Ahogy ezt megtesszük és elfogadjuk azt, ahol tartunk, máris enyhül rajtunk az a nyomás, amit az elégedetlenség okoz.

Innen már könnyebben haladhatunk, hiszen nem arra pazaroljuk az időnket, hogy másokat vagy a körülményeket okoljuk, mert ezek felől nem mi döntünk. Viszont a hozzáállásunk, a gondolataink és a cselekedeteink felett már van hatalmunk. Így már megtalálhatjuk a megoldásokat arra nézve, hogy hogyan hozzunk olyan döntéseket, amelyek következményei már több örömöt hozhatnak nekünk.

Az önismeret ahhoz kell, hogy reálisan láthassuk a gyengeségeinket és az erősségeinket is, amelyekre támaszkodhatunk. Ha nincs elég önbizalmunk valamihez, akkor kezdjük el innen felépíteni magunkat. Ha nincsenek támogató társaink, akkor keressük meg őket.

Soha semmihez nincs késő és minden lépés jobb a semmittevésnél.

Jelentkezés konzultációra az Angyalpagodában. Szép napokat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Elfásultál?

Minden teher, amit magunkon cipelünk, egy idő után elnehezít minket. Ezért fontos gondoskodni arról, hogy legyenek relaxáló, stresszmentes időzónáink, amikor kikapcsolhatunk és feltöltődhetünk. Ha nincs erőnk lelkizni sem, kiváló megoldást

A lélek választásai

Ahhoz, hogy diadalt arathassunk a munkánkban vagy otthon, ahhoz az elméletek síkjáról a tettek mezejére kell lépni. Ebben a választási sorban az rajzolódott ki, hogy hiányzik az illetőnek az a

Erőforrásaink

A zöld üzenete az, hogy megteremtjük magunknak a helyet arra, amit meg kellene tennünk. Szinte minden rajtunk múlik, amire pedig nincs ráhatásunk, azon kár is aggódni. Ha a fókuszt sikerül

Eltitkolt valóság

Szembenézni azzal, ami igaz nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé. Mégis ez az egyetlen út a megismerés felé. Szerencsére más utakon is elindulhatunk, de azért egyszer, amint készen állunk rá,