ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Engedjétek meg magatoknak, hogy minden egyes nap kibonthassa ajándékait, avagy a kihívásait, a maga természetes módján. Az elfogadás attitűdje, olyan nyitott látásmódot eredményez, amely által bármivel is kelljen szembenéznünk, megtaláljuk a kiutat.

A folyamat lényege az, hogy ami jó, azt építsük be, tegyük a hétköznapjaink részévé. Valaki a legjobbat hozza ki belőlünk? Akkor találkozzunk vele minél sűrűbben! Kitisztultak a gondolataink séta közben? Tegyük minél gyakrabban! Egy gondolat szöget ütött a fejünkben? Bontsuk ki! Hasznos gondolat ez? Ha nem, akkor ne adjunk neki teret! Esetleg úgy érezzük, hogy túl nagy a nyomás rajtunk? Vajon mi tart fogva? Egy érzés, egy személy? Nézzünk szembe vele!

Ez az egyetlen út, amivel feloldhatjuk félelmeinket. Hiszen minden egyes megélés, legyen bármilyen, nekünk szól. A félelem megjelenési formái a harag, düh, tagadás, közöny, letargia, szomorúság stb. Nekünk kell megoldani azokat a helyzeteket, amelyek ezeket az érzéseket kiváltották.

Ahogyan pedig a foghúzás sem az az elfoglaltság, amit az ember epekedve vár, mégis rászánjuk magunkat, ha a fájdalom már elviselhetetlen. Lássuk be, hogy a teljesen használhatatlan fogat sem tartjuk meg, így ahhoz a helyzetekhez, személyekhez sem kell ragaszkodni, amik vagy akik már idejétmúlttá váltak az életünkben.

A legfontosabb az, hogy ne hasonlítgassuk magunkat senki máshoz, vagy olyan elvárásokhoz, mely szerint nekünk már valahol máshol kellene tartanunk. A türelem ágyaz meg annak a kitartásnak, ami el tud vezetni minket egy egészen új minőséghez.

Ne csüggedjünk akkor sem, ha már sok dolgot kipróbáltunk és a tartós eredmények mégis elmaradtak. Ez csak annyit jelent, hogy az utunk hosszabbra nyúlik, mint ahogy terveztük és eközben lehetőségünk van arra, hogy felfedezzük azt, hogy mennyi rejtett erőtartalékunk van, hiszen még mindig az úton vagyunk és nem adtuk fel.

Legyen szép napod!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A csoda bennünk van

Amikor rájövünk arra, hogy minden megoldás minket szolgál, akkor ki tudjuk nyitni a szemünket olyan történetekre is, amikre eddig nem volt erőnk ránézni. Szinte mindegy, hogy merre lépünk, de fontos,

Erőforrásaink

A zöld üzenete az, hogy megteremtjük magunknak a helyet arra, amit meg kellene tennünk. Szinte minden rajtunk múlik, amire pedig nincs ráhatásunk, azon kár is aggódni. Ha a fókuszt sikerül

Megérdemelt pihenés

Minden perc, melyből erőt nyerhetünk, megajándékoz minket azzal a lehetőséggel, hogy önmagunk legjobb verzióját adhassuk bárhol, bármilyen helyzetben és bárkinek. Ahogy a rendszeres testmozgás, úgy a rendszeres stresszoldás is javítja

A jó alvás titka

Ha már annyira kimerülünk, hogy éjszaka sem tudunk pihenni, akkor már tényleg muszáj valamit tenni. Ilyenkor eltűnődhetünk azon, hogy igazából mi az, ami nem hagy minket aludni. Egy személyhez fűződő