ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Engedjétek meg magatoknak, hogy minden egyes nap kibonthassa ajándékait, avagy a kihívásait, a maga természetes módján. Az elfogadás attitűdje, olyan nyitott látásmódot eredményez, amely által bármivel is kelljen szembenéznünk, megtaláljuk a kiutat.

A folyamat lényege az, hogy ami jó, azt építsük be, tegyük a hétköznapjaink részévé. Valaki a legjobbat hozza ki belőlünk? Akkor találkozzunk vele minél sűrűbben! Kitisztultak a gondolataink séta közben? Tegyük minél gyakrabban! Egy gondolat szöget ütött a fejünkben? Bontsuk ki! Hasznos gondolat ez? Ha nem, akkor ne adjunk neki teret! Esetleg úgy érezzük, hogy túl nagy a nyomás rajtunk? Vajon mi tart fogva? Egy érzés, egy személy? Nézzünk szembe vele!

Ez az egyetlen út, amivel feloldhatjuk félelmeinket. Hiszen minden egyes megélés, legyen bármilyen, nekünk szól. A félelem megjelenési formái a harag, düh, tagadás, közöny, letargia, szomorúság stb. Nekünk kell megoldani azokat a helyzeteket, amelyek ezeket az érzéseket kiváltották.

Ahogyan pedig a foghúzás sem az az elfoglaltság, amit az ember epekedve vár, mégis rászánjuk magunkat, ha a fájdalom már elviselhetetlen. Lássuk be, hogy a teljesen használhatatlan fogat sem tartjuk meg, így ahhoz a helyzetekhez, személyekhez sem kell ragaszkodni, amik vagy akik már idejétmúlttá váltak az életünkben.

A legfontosabb az, hogy ne hasonlítgassuk magunkat senki máshoz, vagy olyan elvárásokhoz, mely szerint nekünk már valahol máshol kellene tartanunk. A türelem ágyaz meg annak a kitartásnak, ami el tud vezetni minket egy egészen új minőséghez.

Ne csüggedjünk akkor sem, ha már sok dolgot kipróbáltunk és a tartós eredmények mégis elmaradtak. Ez csak annyit jelent, hogy az utunk hosszabbra nyúlik, mint ahogy terveztük és eközben lehetőségünk van arra, hogy felfedezzük azt, hogy mennyi rejtett erőtartalékunk van, hiszen még mindig az úton vagyunk és nem adtuk fel.

Legyen szép napod!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Kilátások

Na, hát ennél jobb nézőpontot segítek találni neked, ha elégedetlen vagy az életeddel. Nem mindegy, hogy milyen háttérrel és megélésekkel rendelkezünk. Ezért van az például, hogy aki soha eddig nem

A lélek titkai

Minden megélésünk fontos szerephez jut pont akkor, amikor szükségünk van rá. Kell, hogy legyen egy percünk saját magunkra, hogy egyáltalán feldolgozzuk azt, ami történik velünk. Ha folyamatosan hárítunk és majd

Hogyan varázsolj el bárkit

Avagy legalább azt, aki számít… A könnyedségben erő és báj van, de nem mindenki és nem mindig tudja működtetni. Igazán flow-ban élni csak az tud. aki elég bátor ahhoz, hogy

Úgy érzed nem túl rózsás a helyzeted?

Vajon mi vezethetett ide? Jó, ha tudjuk, hogy a döntéseink…Ebben viszont az a jó, hogyha nem tetszik a látható végeredmény, akkor mostantól dönthetünk másképp. Ehhez kell fokról fokra kiépíteni egy