Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor tisztázatlan érzelmeink nem fejeződnek ki, akkor belül emésztik fel az embert. Ezért fontos megértenünk, hogy vágyaink fontos transzformáló erőként hatnak ránk.

Olyan iránytűi a lelkünknek mellyel azt jelzik, hogy hol és kivel lelhetünk boldogságra. Rajtunk múlik, hogy ezt a jelzést a javunkra forditjuk,vagy figyelmen kivül hagyjuk.

A változtatás bátorságával felvértezve, a létezés új értelmet nyerhet. Ahogy saját szeretetigényünket megtanuljuk saját magunk számára elérhetővé tenni ráeszmélünk,hogy nem függünk semmitől és senkitől.

Enélkül a bizonyosság nélkül különböző függőségek uralhatják el az életünket a dohányzástól,a túl sok evésen és sport-,vagy munkamánián át akár a droghasználatig. Az érzelmek figyelmen kivül hagyása ilyen komoly következményekkel járhat.

Ezért is fontos kiépiteni magunkban az univerzális anya aspektusát tekintet nélkül arra,hogy férfi vagy női testben élünk.

Ez a szerep az elsődleges, amelyre az összes többi oldalunk támaszkodni tud. A szeretet megélése és megosztása olyan forrás, amely képessé tesz arra, hogy békét tudjunk küldeni minden pillanatnak a múltban és a jelenben,mely által gyógyulni tud az egyén és a világ is.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Halhatatlan remény

A kiégés legfontosabb tünete az, ha már nem remélünk semmit az élettől. A vágy az, ami mozgatja az embert és ha ez eltűnik, akkor szó szerint halottá válunk. Hiába élünk

Lélektükör

Lelkedben tükröződik szíved valósága és ahhoz, hogy ez a valóság minél szebb lehessen, neked kell tenned. Minden választás, döntés arról, hogy mire tartod érdemesnek magad. A jobb élet varázsa abban

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.

Fullasztó a helyzet?

Mind kerülhetünk olyan helyzetbe, ami szinte fojtogat minket. Gyakran előfordul, hogy épp akkor nem tudjuk kimondani azt, amit szeretnénk, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Utána meg forr bennünk a