ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor tisztázatlan érzelmeink nem fejeződnek ki, akkor belül emésztik fel az embert. Ezért fontos megértenünk, hogy vágyaink fontos transzformáló erőként hatnak ránk.

Olyan iránytűi a lelkünknek mellyel azt jelzik, hogy hol és kivel lelhetünk boldogságra. Rajtunk múlik, hogy ezt a jelzést a javunkra forditjuk,vagy figyelmen kivül hagyjuk.

A változtatás bátorságával felvértezve, a létezés új értelmet nyerhet. Ahogy saját szeretetigényünket megtanuljuk saját magunk számára elérhetővé tenni ráeszmélünk,hogy nem függünk semmitől és senkitől.

Enélkül a bizonyosság nélkül különböző függőségek uralhatják el az életünket a dohányzástól,a túl sok evésen és sport-,vagy munkamánián át akár a droghasználatig. Az érzelmek figyelmen kivül hagyása ilyen komoly következményekkel járhat.

Ezért is fontos kiépiteni magunkban az univerzális anya aspektusát tekintet nélkül arra,hogy férfi vagy női testben élünk.

Ez a szerep az elsődleges, amelyre az összes többi oldalunk támaszkodni tud. A szeretet megélése és megosztása olyan forrás, amely képessé tesz arra, hogy békét tudjunk küldeni minden pillanatnak a múltban és a jelenben,mely által gyógyulni tud az egyén és a világ is.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Művészet-terápia

Idén részt vettem, Soma Mamagésa: Segítek egy családot programjában és a Vénusz bölcsessége című, zsűrizett munkám árával, 50 000.-ft erejéig támogatni tudtunk egy bajba jutott családot. Ebben a kezdeményezésben az

Benned rejlik az igazság

Választásaink hűen tükrözik az adott helyzetet, amiben élünk és ha jól értelmezzük magunkat, akkor könnyebben megtalálhatjuk a megoldást. Az egyensúlyüvegek, történeteket képviselnek és a szimpatikus rezonancia elve érvényesül abban a

Kilátások

Na, hát ennél jobb nézőpontot segítek találni neked, ha elégedetlen vagy az életeddel. Nem mindegy, hogy milyen háttérrel és megélésekkel rendelkezünk. Ezért van az például, hogy aki soha eddig nem

Erős, bátor, gyönyörű

Amikor túllendülünk azon a fájdalmon, amit a törékenységünk és érzékenységünk miatt élünk át, akkor fedezhetjük fel azt az erőt és bátorságot, ami segít tovább élni az életet. Ilyenkor csillanhat meg