ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor tisztázatlan érzelmeink nem fejeződnek ki, akkor belül emésztik fel az embert. Ezért fontos megértenünk, hogy vágyaink fontos transzformáló erőként hatnak ránk.

Olyan iránytűi a lelkünknek mellyel azt jelzik, hogy hol és kivel lelhetünk boldogságra. Rajtunk múlik, hogy ezt a jelzést a javunkra forditjuk,vagy figyelmen kivül hagyjuk.

A változtatás bátorságával felvértezve, a létezés új értelmet nyerhet. Ahogy saját szeretetigényünket megtanuljuk saját magunk számára elérhetővé tenni ráeszmélünk,hogy nem függünk semmitől és senkitől.

Enélkül a bizonyosság nélkül különböző függőségek uralhatják el az életünket a dohányzástól,a túl sok evésen és sport-,vagy munkamánián át akár a droghasználatig. Az érzelmek figyelmen kivül hagyása ilyen komoly következményekkel járhat.

Ezért is fontos kiépiteni magunkban az univerzális anya aspektusát tekintet nélkül arra,hogy férfi vagy női testben élünk.

Ez a szerep az elsődleges, amelyre az összes többi oldalunk támaszkodni tud. A szeretet megélése és megosztása olyan forrás, amely képessé tesz arra, hogy békét tudjunk küldeni minden pillanatnak a múltban és a jelenben,mely által gyógyulni tud az egyén és a világ is.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.

POSZEIDON

Megjelent az Aura soma rendszer legújabb darabja. Fogadjátok szeretettel és lentebb olvasható Mike Booth összefoglalása erről az új csodáról… Equilibrium B122Ragyogó Magenta / Lime ZöldSzületett: December 14-én 12:00 órakor /GMTElső

Nálad van a kulcs

Ahhoz, hogy megleljük azt, amit keresünk, kegyetlenül őszintének kell lennünk önmagunkhoz. Sajnos, ezt senki nem teheti meg helyettünk. Viszont, ha elég erősek vagyunk ehhez, akkor a jutalmunk sem marad el.

Az élet rögös útján

Minden feszültségünknek van kiváltó oka és ha magát az okot nem is tudjuk kipöckölni az életünkből, azért a kezelésére találhatunk megoldást. A lelombozó történések kis vagy nagy sebeket ejtenek rajtunk,