Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor tisztázatlan érzelmeink nem fejeződnek ki, akkor belül emésztik fel az embert. Ezért fontos megértenünk, hogy vágyaink fontos transzformáló erőként hatnak ránk.

Olyan iránytűi a lelkünknek mellyel azt jelzik, hogy hol és kivel lelhetünk boldogságra. Rajtunk múlik, hogy ezt a jelzést a javunkra forditjuk,vagy figyelmen kivül hagyjuk.

A változtatás bátorságával felvértezve, a létezés új értelmet nyerhet. Ahogy saját szeretetigényünket megtanuljuk saját magunk számára elérhetővé tenni ráeszmélünk,hogy nem függünk semmitől és senkitől.

Enélkül a bizonyosság nélkül különböző függőségek uralhatják el az életünket a dohányzástól,a túl sok evésen és sport-,vagy munkamánián át akár a droghasználatig. Az érzelmek figyelmen kivül hagyása ilyen komoly következményekkel járhat.

Ezért is fontos kiépiteni magunkban az univerzális anya aspektusát tekintet nélkül arra,hogy férfi vagy női testben élünk.

Ez a szerep az elsődleges, amelyre az összes többi oldalunk támaszkodni tud. A szeretet megélése és megosztása olyan forrás, amely képessé tesz arra, hogy békét tudjunk küldeni minden pillanatnak a múltban és a jelenben,mely által gyógyulni tud az egyén és a világ is.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Női önbecsülés egyéni workshop

A nőiesség pozitív megélése, manapság igen sok akadályba ütközik. Ezek jobb megértésére megosztom benne a női fájdalomtest kialakulásának a történetét, hogy jobban ráláthassunk a folyamatra. Hiszen a történelem mindig tanít

Szelíd nyugalom

Mai világunkban nehéz megteremteni azt a biztos és stabil közeget, mely mentes a szélsőségektől, a durvaságtól, az erőszaktól. Rengeteg impulzus ér minket, melyek indulatot gerjesztenek, ami táptalaja a gyűlöletnek és

Légy életed királynője!

Ha megragadunk abban a szerepkörben, amikor úgy látjuk, hogy mindenki kihasznál minket, akkor a „mártír” archetipikus mintája működik bennünk. Ez pedig a szakrális részünk egyik elakadása. Ilyenkor fel kell élszteni

Nőiességed színei

A színek, a fény azon megnyilvánulási formái, melyet a lehető legkönnyebben beilleszthetünk a hétköznapjainkba. Nem véletlenül vonzódunk bizonyos színekhez és nem véletlenül utasítunk el néhányat. Ráadásul annak is van jelentősége,