ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb
A tapintással, mint ingerrel legkorábban a magzati korban találkozunk. Az anya szívverésének lüktetését a magzatvíz közvetíti. Nem véletlenül olyan fontos ez a fajta kapcsolatteremtés,ami a gondoskodás és törődés energiájára emlékeztet minket. A kommunikációnak ez a módja kendőzetlen képet mutat pillanatnyi lelkiállapotunkról.

Kutatások szerint az érintés iránti igény sokkal nagyobb a táplálék iránti szükségletnél. A szerelmesek azért olyan „elragadóak”, mert az átlagosnál jóval több érintésben részesítik egymást. Stresszoldó és boldogságfokozó hatását mindenki könnyedén tesztelheti otthon.

A legtöbb tapasztalást gyermekkorban éljük át ezzel kapcsolatban, a pelenkázás, fürdetés, öltöztetés, etetés által. Felnõtt korra viszont csökken a tapasztalás, de maga az igény nem.

Ha az ember szerencsés, a család és a barátok társasága nem korlátozódik csak a beszélgetésekre. A mai rohanó világban ezt az igényt elégítik ki a különbözõ érintésterápiák. Valamint ehhez a folyamathoz kapcsolódnak hozzá a színek. Ami pedig a kettõt összekapcsolja, az az AURA SOMA.

Az egyensúlyüvegek víz és olaj bázisú Déméter minõségű színkeverékek. Negyvenkilenc féle gyógynövénykivonatot és liquid kristályt tartalmaznak. A bõrbe való bedolgozásuk sokkal intenzívebb hatást kelt, mintha csak hordanánk az ásványkarkötõket.

A növények és kristályok által hordozott információk így belülrõl hatnak ránk és képesek megváltoztatni az energiamintánkat.

Ha beépítjük ezt a csodát az életünkbe,akkor a mindennapok kihívásai kevésbé törnek meg minket vagy okoznak visszafordíthatatlan mélyrepülést.
Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Add át magad az életnek!

Amikor végre felismerünk valamit önmagunk működését illetően, akkor nagyon erősen megérezhetjük ennek az élménynek a felszabadító hatását. Az a bizonyos, amikor leesik a tantusz érzés… Jó lenne, ha úgy tudnánk

Nyugalom és béke

Testünk diszfunkciói, lelkünk terhei és az idegi megpróbáltatásaink, mind nyomot hagynak rajtunk. Ezek kezelésére az egyik módszer, az érintésterápia. Természetesen ezek egyike sem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Viszont megelőzni a

Az élet rögös útján

Minden feszültségünknek van kiváltó oka és ha magát az okot nem is tudjuk kipöckölni az életünkből, azért a kezelésére találhatunk megoldást. A lelombozó történések kis vagy nagy sebeket ejtenek rajtunk,

Benned rejlik az igazság

Választásaink hűen tükrözik az adott helyzetet, amiben élünk és ha jól értelmezzük magunkat, akkor könnyebben megtalálhatjuk a megoldást. Az egyensúlyüvegek, történeteket képviselnek és a szimpatikus rezonancia elve érvényesül abban a