Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb
A tapintással, mint ingerrel legkorábban a magzati korban találkozunk. Az anya szívverésének lüktetését a magzatvíz közvetíti. Nem véletlenül olyan fontos ez a fajta kapcsolatteremtés,ami a gondoskodás és törődés energiájára emlékeztet minket. A kommunikációnak ez a módja kendőzetlen képet mutat pillanatnyi lelkiállapotunkról.

Kutatások szerint az érintés iránti igény sokkal nagyobb a táplálék iránti szükségletnél. A szerelmesek azért olyan „elragadóak”, mert az átlagosnál jóval több érintésben részesítik egymást. Stresszoldó és boldogságfokozó hatását mindenki könnyedén tesztelheti otthon.

A legtöbb tapasztalást gyermekkorban éljük át ezzel kapcsolatban, a pelenkázás, fürdetés, öltöztetés, etetés által. Felnõtt korra viszont csökken a tapasztalás, de maga az igény nem.

Ha az ember szerencsés, a család és a barátok társasága nem korlátozódik csak a beszélgetésekre. A mai rohanó világban ezt az igényt elégítik ki a különbözõ érintésterápiák. Valamint ehhez a folyamathoz kapcsolódnak hozzá a színek. Ami pedig a kettõt összekapcsolja, az az AURA SOMA.

Az egyensúlyüvegek víz és olaj bázisú Déméter minõségű színkeverékek. Negyvenkilenc féle gyógynövénykivonatot és liquid kristályt tartalmaznak. A bõrbe való bedolgozásuk sokkal intenzívebb hatást kelt, mintha csak hordanánk az ásványkarkötõket.

A növények és kristályok által hordozott információk így belülrõl hatnak ránk és képesek megváltoztatni az energiamintánkat.

Ha beépítjük ezt a csodát az életünkbe,akkor a mindennapok kihívásai kevésbé törnek meg minket vagy okoznak visszafordíthatatlan mélyrepülést.
Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Fullasztó a helyzet?

Mind kerülhetünk olyan helyzetbe, ami szinte fojtogat minket. Gyakran előfordul, hogy épp akkor nem tudjuk kimondani azt, amit szeretnénk, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Utána meg forr bennünk a

Csak egy kis fény kell

Akinek jó szíve van, annak elég a morzsa is ahhoz, hogy hegyeket tudjon megmozgatni. Valójában kinek van jó szíve? Ha tudunk logikusan gondolkodni, akkor hamar rájövünk. Mindig annak, aki nem

A bánat után

Az élet, olykor kemény leckékkel sorozza meg az embereket és ezek a lelkek, a legkiválóbbak közöttünk. Mindenki, aki ilyesmivel szembesül, nem tudja megfejteni az okát, hogy miért és miért pont

Zűrzavar és kilátástalanság

Amikor a feladás szélére sodródunk és a szinte már „minden mindegy” állapotába kerülünk, akkor van igazán szükségünk arra, hogy a kezünkbe kerüljön az irányítás. Ez az irányítás persze csak látszólagos,