ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb
A tapintással, mint ingerrel legkorábban a magzati korban találkozunk. Az anya szívverésének lüktetését a magzatvíz közvetíti. Nem véletlenül olyan fontos ez a fajta kapcsolatteremtés,ami a gondoskodás és törődés energiájára emlékeztet minket. A kommunikációnak ez a módja kendőzetlen képet mutat pillanatnyi lelkiállapotunkról.

Kutatások szerint az érintés iránti igény sokkal nagyobb a táplálék iránti szükségletnél. A szerelmesek azért olyan „elragadóak”, mert az átlagosnál jóval több érintésben részesítik egymást. Stresszoldó és boldogságfokozó hatását mindenki könnyedén tesztelheti otthon.

A legtöbb tapasztalást gyermekkorban éljük át ezzel kapcsolatban, a pelenkázás, fürdetés, öltöztetés, etetés által. Felnõtt korra viszont csökken a tapasztalás, de maga az igény nem.

Ha az ember szerencsés, a család és a barátok társasága nem korlátozódik csak a beszélgetésekre. A mai rohanó világban ezt az igényt elégítik ki a különbözõ érintésterápiák. Valamint ehhez a folyamathoz kapcsolódnak hozzá a színek. Ami pedig a kettõt összekapcsolja, az az AURA SOMA.

Az egyensúlyüvegek víz és olaj bázisú Déméter minõségű színkeverékek. Negyvenkilenc féle gyógynövénykivonatot és liquid kristályt tartalmaznak. A bõrbe való bedolgozásuk sokkal intenzívebb hatást kelt, mintha csak hordanánk az ásványkarkötõket.

A növények és kristályok által hordozott információk így belülrõl hatnak ránk és képesek megváltoztatni az energiamintánkat.

Ha beépítjük ezt a csodát az életünkbe,akkor a mindennapok kihívásai kevésbé törnek meg minket vagy okoznak visszafordíthatatlan mélyrepülést.
Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Belső forrásaink

Minden létezőnek szüksége van energiára. Ezt az energiát sokféleképpen felvehetjük, de mindenképp többnek kell lennie, mint amennyit kiadunk. Ha felborul az egyensúly, ráadásul huzamosabb ideig, akkor különböző, nem várt és

A lélek választásai

Ahhoz, hogy diadalt arathassunk a munkánkban vagy otthon, ahhoz az elméletek síkjáról a tettek mezejére kell lépni. Ebben a választási sorban az rajzolódott ki, hogy hiányzik az illetőnek az a

Erős, bátor, gyönyörű

Amikor túllendülünk azon a fájdalmon, amit a törékenységünk és érzékenységünk miatt élünk át, akkor fedezhetjük fel azt az erőt és bátorságot, ami segít tovább élni az életet. Ilyenkor csillanhat meg

Belső feszültségeink elengedése

Color somatic A koponya-keresztcsonti rendszer megfigyelése és harmonizálása hozzájárul ahhoz, hogy idegrendszerünk a lehető legoptimálisabb működésre legyen képes. A kezelés során alkalmazott színfilozófia rendszerét Vicky Wall adta a világnak az