ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor fenekestül felfordul az életünk,fontos, hogy minél hamarabb megtaláljuk magunk számára azt a horgonyenergiát, ami stabilizálni tud minket. Ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni onnan, ahol összetörtünk, szükség van arra, hogy ragaszkodjunk az értékeinkhez. Ha már tudjuk, hogy mi az, ami árt, egyszerűbbé válik az út.

Tudom, hogy nehéz döntés váltani és olyan életet kialakítani, ahol a megbecsülésnek nagyobb szerep jut, de azt is tudom, hogy megéri. Viszont nem árt észben tartani azt, hogy nem lehet az ember egyszerre független és szabad, valamint boldog társa is valakinek. Ha rájövünk arra, hogy az elégedetlenségünknek mi az igazi forrása, akkor már világosabban fogjuk látni azt is, hogy számunkra melyik életforma a megfelelőbb.

Mindenben van ajándék, amit kibonthatunk magunknak és mindenben van jövő, amit a szívünk jelez. Ez az egyetlen csillag, amit követni érdemes, hiszen jól tudjuk, hogy a pénz nem boldogít, hogy a hatalom felemel ugyan, de sajnos ki is fordít és a népszerűség csak felszín, mert igazi tartalommal csak a szív rendelkezik.

Mi döntjük el, hogy mi szerint élünk és miénk a felelősség is, amikor az eredmény feltárulkozik. Lebegjen a szemünk előtt az, hogy az ” élet egyetlen ugrás a boldogságért.”

Szép napot mindenkinek!

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Nőiességed színei

A színek, a fény azon megnyilvánulási formái, melyet a lehető legkönnyebben beilleszthetünk a hétköznapjainkba. Nem véletlenül vonzódunk bizonyos színekhez és nem véletlenül utasítunk el néhányat. Ráadásul annak is van jelentősége,

Erős, bátor, gyönyörű

Amikor túllendülünk azon a fájdalmon, amit a törékenységünk és érzékenységünk miatt élünk át, akkor fedezhetjük fel azt az erőt és bátorságot, ami segít tovább élni az életet. Ilyenkor csillanhat meg

Mérlegelhető kudarc

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan számítunk rá, de azért ez még messze nem a vég. Minden helyzetből fel lehet állni és új utakat keresni. Csak a halál

A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.