Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Nőnek születni olyan ajándék, amit lépésről lépésre bonthatunk ki. Ahogy túljutunk azokon a traumákon, melyek a patriarchális rendszer nyomvonalán alakultak ki, elérünk a lényeghez. Hiszen ahogy a szenvedés ok-okozati összefüggéseit, öröklési mintáit megfejtjük, már le is tehetjük őket.

Ezt az utat, tekinthetjük az önmagunkkal való találkozás szeretetteljes ölelésének. Éppen ezért, úgy lássuk magunkat, mint egy szent pillanatot, ami megismételhetetlen. Ennek jegyében becsüljünk meg minden percet, amit megélünk, éljük meg szívünk igazát és járjuk a lelkünk útját!

Legyen szép napod!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Gyógyító krízis

Minden kimondott szó, melyről úgy véljük, hogy problémát okozunk, bármilyen furcsán hangzik, mégis gyógyítóan hat ránk. Hiszen mégha félünk is a konfrontációtól, de átéljük ezt a krízist, az megelégedettséget hozhat.

Tervezd újra!

Van úgy, hogy nem a legtökéletesebb az év, amit zárunk. A dolgokon változtatni pedig nincs is tökéletesebb időpont a mostnál. Sajnos a halogatás nem segít és ezt az élet már

Kétségbeesés

Amikor annyira megijedünk a magánytól, attól, hogy egyedül maradunk, akkor könnyen megalkuvóvá válunk. A Napfény üveg, rávilágít azokra a félelmeinkre, melyeket igyekszünk jó mélyre eltemetni. Érzelmeink kiforratlansága, táptalaja biztonságérzetünk hiányának.

Szépen és kiegyensúlyozottan…

Az igazi belső ragyogást úgy tudjuk megélni, ha életünk területeit, olyan széppé próbáljuk varázsolni, amilyenné csak tudjuk. Bármiben megtalálhatjuk a szépet, csak törekednünk kell rá. Tökéletesen illik ide az az