ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor hatalmába kerít a magány, szétesettség és levertség érzése, nem árt egy pillanatra megállni és egy nagy levegőt venni. Ahogy alább hagy bennünk a pánik, kezdjük el a kármentést.

Az első lépés az legyen, hogy lekapcsoljuk magunkat a médiahálóról, hiszen ami feltétlenül szükséges és érinthet minket, azt úgyis tudatja velünk majd a szomszéd. Erre azért van szükség, mert ha valaki hajlamos arra, hogy aggodalmaskodjon, akkor a negatív hírzápor ezen nem fog segíteni.

A második lépés az lehet, hogy keresünk magunknak valamilyen relax&chill zenét és amíg főzünk, mosogatunk, vasalunk stb., ez lehet a megtartó és stabilizáló erő. A jelentősége abban áll, hogy mivel a testünk 70%-a folyadék és vezeti a hangokat, így újra tudja rendezni az energiaháztartásunkat. Ráadásul nem kell közben koncentrálnunk semmire, a folyamat önműködő.

A harmadik lépésként pedig adjunk magunknak annyi szeretetet és gondoskodást, amennyit csak be tudunk fogadni a jelen pillanatban. Legyünk kreatívak és fedezzük fel azt, hogy mi szerez nekünk örömöt és hogy ezeket hogyan tudnánk minél sűrűbben megtapasztalni.

Tűzoltásnak ez a 3 lépés gyorsan kivitelezhető és azonnal érezhető a hatása. Közben pedig gyűjthetünk egy kis erőt ahhoz, hogy szembesüljünk döntéseink következményével és elkezdjünk dolgozni azon, hogy miért is nem vagyunk a helyünkön…Ha pedig már itt tartsz, akkor ajánlom figyelmedbe a Spirituális választechnikát.

Komsa Krisztina

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A pihenés ereje

Szokásaink kialakítják a napunk és meghatározzák azt, hogy hosszútávon mit érünk el. Ha kellő figyelemmel gondoskodunk a saját igényeinkről, akkor olyan hatékonyságra teszünk szert, amivel a határ tényleg a csillagos

Nőiességed színei

A színek, a fény azon megnyilvánulási formái, melyet a lehető legkönnyebben beilleszthetünk a hétköznapjainkba. Nem véletlenül vonzódunk bizonyos színekhez és nem véletlenül utasítunk el néhányat. Ráadásul annak is van jelentősége,

Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.

POSZEIDON

Megjelent az Aura soma rendszer legújabb darabja. Fogadjátok szeretettel és lentebb olvasható Mike Booth összefoglalása erről az új csodáról… Equilibrium B122Ragyogó Magenta / Lime ZöldSzületett: December 14-én 12:00 órakor /GMTElső