ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Az élet tényleg mindig utat tör magának, hiszen a természet nem szereti az ürességet és szerencsére mi is a természet részei vagyunk. Bármi és bárki miatt érezzük azt, hogy kiürül az életünk, kapaszkodhatunk ebbe és így könnyebbé válhat az üresség terhe, ami remélhetőleg nem tart túl sokáig.

A világ szinte végtelen és rajtunk áll, hogy mennyit fogadunk be belőle és azt is mi választjuk meg, hogy mennyit és mit adunk bele. Azzal, hogy megtanuljuk a nyitottság formáit, szélesebb vásznon jelenik meg a környezet és olyan újdonságokkal találkozhatunk, amelyek változatos és váratlan örömforrásként szolgálhatnak.

Amire figyelünk, az növekszik és azt szeretjük…Ez akkor is igaz, ha valaki mindenben a rosszat látja! Ez viszont az ő felelőssége és igen, ő azt szereti, hiába tagadja.

Ebben rejlik a tudatosság, hogy látom a valóságot, majd kimondom, majd kezdek valamit vele, majd egyre jobban teszem és hopp! – egyszer csak azt veszem észre, hogy nem probléma többé.

Az Aura soma az egyensúlyüvegek nyelvén mutatja meg, hogy legbelül mi az igazi gyökere a kibillenésemnek. Azért hívják élő üvegeknek őket, mert minden évben két új palack „születik” a világenergiák leképezéseként. Jelen pillanatban 121 darabos a készlet, ami hatalmas információmennyiséget takar.

Élj a konzultáció lehetőségével, ami csupán egy órát vesz igénybe az életedből, de a nyeresége sokkal nagyobb idősávra hathat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A múlt elengedése

Ha be tudunk csukni egy olyan ajtót, aminek a folyamatos nyitvatartása csak fájdalommal jár, akkor tudjuk elkezdeni építeni a mát és a jövőt. Enélkül, szinte csak szemlélői vagyunk a saját

A nyugalomban rejlő szépség

A stresszmentes hétköznapok kialakítása ugyanolyan munkát igényel, mint amiért fizetést is kapunk. Csak itt a fizetség teljesen más… A munka jellege pedig minket épít napról napra és nem csak a

Úgy érzed nem túl rózsás a helyzeted?

Vajon mi vezethetett ide? Jó, ha tudjuk, hogy a döntéseink…Ebben viszont az a jó, hogyha nem tetszik a látható végeredmény, akkor mostantól dönthetünk másképp. Ehhez kell fokról fokra kiépíteni egy

Belső feszültségeink elengedése

Color somatic A koponya-keresztcsonti rendszer megfigyelése és harmonizálása hozzájárul ahhoz, hogy idegrendszerünk a lehető legoptimálisabb működésre legyen képes. A kezelés során alkalmazott színfilozófia rendszerét Vicky Wall adta a világnak az