Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Az élet tényleg mindig utat tör magának, hiszen a természet nem szereti az ürességet és szerencsére mi is a természet részei vagyunk. Bármi és bárki miatt érezzük azt, hogy kiürül az életünk, kapaszkodhatunk ebbe és így könnyebbé válhat az üresség terhe, ami remélhetőleg nem tart túl sokáig.

A világ szinte végtelen és rajtunk áll, hogy mennyit fogadunk be belőle és azt is mi választjuk meg, hogy mennyit és mit adunk bele. Azzal, hogy megtanuljuk a nyitottság formáit, szélesebb vásznon jelenik meg a környezet és olyan újdonságokkal találkozhatunk, amelyek változatos és váratlan örömforrásként szolgálhatnak.

Amire figyelünk, az növekszik és azt szeretjük…Ez akkor is igaz, ha valaki mindenben a rosszat látja! Ez viszont az ő felelőssége és igen, ő azt szereti, hiába tagadja.

Ebben rejlik a tudatosság, hogy látom a valóságot, majd kimondom, majd kezdek valamit vele, majd egyre jobban teszem és hopp! – egyszer csak azt veszem észre, hogy nem probléma többé.

Az Aura soma az egyensúlyüvegek nyelvén mutatja meg, hogy legbelül mi az igazi gyökere a kibillenésemnek. Azért hívják élő üvegeknek őket, mert minden évben két új palack „születik” a világenergiák leképezéseként. Jelen pillanatban 121 darabos a készlet, ami hatalmas információmennyiséget takar.

Élj a konzultáció lehetőségével, ami csupán egy órát vesz igénybe az életedből, de a nyeresége sokkal nagyobb idősávra hathat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Ártatlanság

Az ember tiszta lapja, lelke ártatlansága. Nem véletlenül vannak olyan szavaink, mint a lelketlen vagy az embertelen. Azok, akik bár kivűlről embernek tűnnek, de a gonoszt szolgálják, inkább tekinthetők biodíszletnek,

Telihold Meditáció

Szeretettel várlak, ha úgy érzed készen állsz elengedni a szenvedést és végre helyet szeretnél adni annak a boldogságnak, amit az élet jelent! Minden fájdalom, amivel találkozunk, arra szólít minket, hogy

Szíved fénye…

Akkor tud ragyogni, ha amit belül hallunk, arra hallgatunk is. Ma már nem elég a megérzés, már nem elég az, ha sopánkodunk azon, hogy tudom mit kellett volna tennem. A

Hová lett az alap, amire építkezel?

Bármihez is kezdünk, fontos az alapozás. Ez lehet tőke, tudás vagy kapcsolatrendszer. Nem árt, ha tudjuk, hogy mi a mi saját erősségünk. Nem elég a marketingelés, a sok poszt, ha