ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Az élet tényleg mindig utat tör magának, hiszen a természet nem szereti az ürességet és szerencsére mi is a természet részei vagyunk. Bármi és bárki miatt érezzük azt, hogy kiürül az életünk, kapaszkodhatunk ebbe és így könnyebbé válhat az üresség terhe, ami remélhetőleg nem tart túl sokáig.

A világ szinte végtelen és rajtunk áll, hogy mennyit fogadunk be belőle és azt is mi választjuk meg, hogy mennyit és mit adunk bele. Azzal, hogy megtanuljuk a nyitottság formáit, szélesebb vásznon jelenik meg a környezet és olyan újdonságokkal találkozhatunk, amelyek változatos és váratlan örömforrásként szolgálhatnak.

Amire figyelünk, az növekszik és azt szeretjük…Ez akkor is igaz, ha valaki mindenben a rosszat látja! Ez viszont az ő felelőssége és igen, ő azt szereti, hiába tagadja.

Ebben rejlik a tudatosság, hogy látom a valóságot, majd kimondom, majd kezdek valamit vele, majd egyre jobban teszem és hopp! – egyszer csak azt veszem észre, hogy nem probléma többé.

Az Aura soma az egyensúlyüvegek nyelvén mutatja meg, hogy legbelül mi az igazi gyökere a kibillenésemnek. Azért hívják élő üvegeknek őket, mert minden évben két új palack „születik” a világenergiák leképezéseként. Jelen pillanatban 121 darabos a készlet, ami hatalmas információmennyiséget takar.

Élj a konzultáció lehetőségével, ami csupán egy órát vesz igénybe az életedből, de a nyeresége sokkal nagyobb idősávra hathat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A jó alvás titka

Ha már annyira kimerülünk, hogy éjszaka sem tudunk pihenni, akkor már tényleg muszáj valamit tenni. Ilyenkor eltűnődhetünk azon, hogy igazából mi az, ami nem hagy minket aludni. Egy személyhez fűződő

Eltitkolt valóság

Szembenézni azzal, ami igaz nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé. Mégis ez az egyetlen út a megismerés felé. Szerencsére más utakon is elindulhatunk, de azért egyszer, amint készen állunk rá,

Belső feszültségeink elengedése

Color somatic A koponya-keresztcsonti rendszer megfigyelése és harmonizálása hozzájárul ahhoz, hogy idegrendszerünk a lehető legoptimálisabb működésre legyen képes. A kezelés során alkalmazott színfilozófia rendszerét Vicky Wall adta a világnak az