Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden szín, a maga nemében tökéletes és az a szín, amihez vonzódsz, te magad vagy. A színek elmesélik, hogy hogyan haladunk választott életutunkon, milyen gondjaink, félelmeink vannak, miért nem találjuk a helyünket a világban.

Amikor ráébredünk arra, hogy fontos számunkra a Fény, máris megindul bennünk a gyógyulás folyamata. Az Aura soma alapítója, többször is elmondta, hogy az üvegek tartalmának receptjét (liquid kristályok, gyógynövények) angyalok és isteni lények sugallták. Az Aura soma, lélekterápia és az esszénusok, mára már kihalt hagyományait tükrözi vissza. Jézus édesanyja és keresztanyja is esszénus volt.

Bármilyen borúsnak is tűnik a világ, mégis a fény korszakát éljük, de most ezt a fényt belül kell keresni, majd megerősíteni és utána kivetíteni a világra. Sajnos, amíg sok ember kívül tartja a fókuszt, addig nehéz ezt a szikrát felfényesíteni.

Minél többször és mélyebben kapcsolódunk saját belső önvalónkhoz, annál könnyebben tudunk ebből az erőből merítkezni és ha kitartóak vagyunk, akkor a kétség nem vendégeskedik tovább nálunk. Minden üvegválasztással megszólaltatjuk lelkünk hangját és a konzultáció alatt önismeretünk elmélyül.

Éld azt az életet, ami boldoggá tesz és ahogy te lépsz, úgy az élet is megad minden segítséget. Legyen szép napod!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A bánat után

Az élet, olykor kemény leckékkel sorozza meg az embereket és ezek a lelkek, a legkiválóbbak közöttünk. Mindenki, aki ilyesmivel szembesül, nem tudja megfejteni az okát, hogy miért és miért pont

Érzelmi kisokos

Ha tudjuk a szimbólumait annak, amit érzünk, akkor kevesebb időt töltünk a tehetetlenség állapotában. Következik tizenegy alap érzelem, ami sajnos elég gyakran előfordul… Félelem: lehetőség arra, hogy növekedjünk, miközben éberek

Női önbecsülés egyéni workshop

A nőiesség pozitív megélése, manapság igen sok akadályba ütközik. Ezek jobb megértésére megosztom benne a női fájdalomtest kialakulásának a történetét, hogy jobban ráláthassunk a folyamatra. Hiszen a történelem mindig tanít

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.