ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A mai korban a kamaszoknak rengeteg kihívással kell megküzdeniük. Mivel ők az első olyan generáció, akik nem emlékeznek arra,hogy milyen volt a digitalizáció előtt, teljesen új magatartásformákat produkálnak.

Valamint mi vagyunk az első olyan szülői nemzedék, akiknek erre a fajta gyermeknevelésre nincs mintájuk. Szerencsére az idő előrehaladtával nemcsak a baj lett nagyobb, hanem a szeretetre való képesség és a kreativitás is.

Fontos foglalkoznunk a hozott feladatainkkal,hogy utódaink ezt ne vigyék tovább. Egyre többen választják ebből a korosztályból az Aura soma rendszeréből a „családi minták gyógyítása” üveget.

A tinédzserek kapcsolati rendszerei híven tükrözik a szülők elfojtásait.

  • Ha mi is kiégett kapcsolatban élünk, ne csodálkozzunk, ha gyermekünk is olyan párt választ, aki nem szereti őt.
  • Ha életünk során férfiként sok nőt „megbántottunk” csak pisloghatunk, hogy lányunk kit mutat majd be…

Legyünk erősek,hiszen a világban minden eszközt megtalálunk ehhez és javítsuk meg azt, amit képesek vagyunk,amit nem tudunk, azt pedig engedjük el.

Bármit is teszünk, mindig a szív akarata győz az ész felett.

Ha engedünk a szív akaratának, akkor boldogságot hoz.
Ha nem, akkor betegséget.

Célszerű az elsőt választani…

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.

Az önbizalom tükrében

Napi szintű döntéseink hűen tükrözik lelkiállapotunkat, választásaink elárulják azt, hogy mennyire tartjuk magunkat. Elmúlt már az az idő, amikor azzal takarózhattunk, hogy minket nem becsülnek meg. Mindig van választásunk, amikor

POSZEIDON

Megjelent az Aura soma rendszer legújabb darabja. Fogadjátok szeretettel és lentebb olvasható Mike Booth összefoglalása erről az új csodáról… Equilibrium B122Ragyogó Magenta / Lime ZöldSzületett: December 14-én 12:00 órakor /GMTElső

Erőforrásaink

A zöld üzenete az, hogy megteremtjük magunknak a helyet arra, amit meg kellene tennünk. Szinte minden rajtunk múlik, amire pedig nincs ráhatásunk, azon kár is aggódni. Ha a fókuszt sikerül