Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden megalázó és szégyent ébresztő helyzet, hatással van az önbecsülésünkre. Ezek az élmények mélyen vernek gyökeret a lelkünkben és nem szabad szőnyeg alá söpörni őket.

Minden egyes nap új lehetőséget kínál arra, hogy az életünket a nekünk megfelelő szintre emeljük. A választásaink tükrözik azt, hogy a hozott bölcsességünket meg tudjuk e élni. Amíg ez a potenciál alszik bennünk, addig a múlt érzelmi sebei, könnyebben visszarántanak minket a kiindulóponthoz és csökkentik annak a valószínűségét, hogy hozzáférjünk a saját belső fényünk tudásához.

A domináló viselkedés, sok rejtett tartalommal bír, hiszen ha nem mondunk le az irányítás jogáról egy percre sem, akkor a bizalom témakörével még mindig van dolgunk. Ez a témakör erősen kapcsolódik ahhoz, hogy a szüleinktől milyen törődést, gondoskodást, odafigyelést kaptunk, avagy ennek a hiányát.

Egész életünk alatt tanulunk magunkról, a kapcsolatainkról és ha jól tanulunk, annak nagyon hamar érezhetjük az áldásos hatását. A fejlődésünk a mi kezünkben van és a mi felelősségünk az, hogy egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Az Aura soma segíti ezt az utat és lágy beavatkozásával a helyes irány tartásában is nagy szerepet vállal.

Aura soma konzultáció az Angyalpagodában: +36 20 229 3377

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Fullasztó a helyzet?

Mind kerülhetünk olyan helyzetbe, ami szinte fojtogat minket. Gyakran előfordul, hogy épp akkor nem tudjuk kimondani azt, amit szeretnénk, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Utána meg forr bennünk a

Élj a varázserőddel!

Máb tündérkirálynő annak a kozmikus erőnek a jelképe, amit a régi korokban áhitattal tiszteltek. A királykék, arra szólít fel minket, hogy ítélkezés nélkül tekintsünk arra, amit önmagunkban felfedezünk. A kék

Hangolódj a belső fényedre!

Amikor befelé figyelünk, rálelhetünk arra a nyugalomra, amit keresünk. Persze ehhez elég mélyre kell mennünk…Túl kell látnunk az aggodalmon, a félelmeken, a belső feszültségeken. Ehhez kell megtanulnunk a különböző elengedési

Kétségbeesés

Amikor annyira megijedünk a magánytól, attól, hogy egyedül maradunk, akkor könnyen megalkuvóvá válunk. A Napfény üveg, rávilágít azokra a félelmeinkre, melyeket igyekszünk jó mélyre eltemetni. Érzelmeink kiforratlansága, táptalaja biztonságérzetünk hiányának.