ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden megalázó és szégyent ébresztő helyzet, hatással van az önbecsülésünkre. Ezek az élmények mélyen vernek gyökeret a lelkünkben és nem szabad szőnyeg alá söpörni őket.

Minden egyes nap új lehetőséget kínál arra, hogy az életünket a nekünk megfelelő szintre emeljük. A választásaink tükrözik azt, hogy a hozott bölcsességünket meg tudjuk e élni. Amíg ez a potenciál alszik bennünk, addig a múlt érzelmi sebei, könnyebben visszarántanak minket a kiindulóponthoz és csökkentik annak a valószínűségét, hogy hozzáférjünk a saját belső fényünk tudásához.

A domináló viselkedés, sok rejtett tartalommal bír, hiszen ha nem mondunk le az irányítás jogáról egy percre sem, akkor a bizalom témakörével még mindig van dolgunk. Ez a témakör erősen kapcsolódik ahhoz, hogy a szüleinktől milyen törődést, gondoskodást, odafigyelést kaptunk, avagy ennek a hiányát.

Egész életünk alatt tanulunk magunkról, a kapcsolatainkról és ha jól tanulunk, annak nagyon hamar érezhetjük az áldásos hatását. A fejlődésünk a mi kezünkben van és a mi felelősségünk az, hogy egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Az Aura soma segíti ezt az utat és lágy beavatkozásával a helyes irány tartásában is nagy szerepet vállal.

Aura soma konzultáció az Angyalpagodában: +36 20 229 3377

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A jó alvás titka

Ha már annyira kimerülünk, hogy éjszaka sem tudunk pihenni, akkor már tényleg muszáj valamit tenni. Ilyenkor eltűnődhetünk azon, hogy igazából mi az, ami nem hagy minket aludni. Egy személyhez fűződő

Nálad van a kulcs

Ahhoz, hogy megleljük azt, amit keresünk, kegyetlenül őszintének kell lennünk önmagunkhoz. Sajnos, ezt senki nem teheti meg helyettünk. Viszont, ha elég erősek vagyunk ehhez, akkor a jutalmunk sem marad el.

A lélek választásai

Ahhoz, hogy diadalt arathassunk a munkánkban vagy otthon, ahhoz az elméletek síkjáról a tettek mezejére kell lépni. Ebben a választási sorban az rajzolódott ki, hogy hiányzik az illetőnek az a

Úgy érzed nem túl rózsás a helyzeted?

Vajon mi vezethetett ide? Jó, ha tudjuk, hogy a döntéseink…Ebben viszont az a jó, hogyha nem tetszik a látható végeredmény, akkor mostantól dönthetünk másképp. Ehhez kell fokról fokra kiépíteni egy