ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A rezgés törvénye azt jelenti, hogy amit működtetsz magadban, azzal fogsz találkozni. Innen ered az a mondás, hogy: „Akinek van, annak adatik és bővelkedik, akinek pedig nincs, attól az is elvétetik, amije van…” Így láthatjuk meg azt is, hogy miért olyan nehéz elérni egy minőségibb szintet, ha mondjuk nem abban nőttünk fel, nem azt láttuk stb.

Viszont a tudatosság segítségével mégis meg lehet törni azokat a mintákat, amiket működtetünk, hiszen ezek javarészt szokások. Ebben segít az Aura soma rendszere, ahol az egyensúlyüvegek egy magasabb rezgést képviselnek és a használatukkal mi is eggyé válhatunk azzal, amit hordoznak. Természetesen ez nem egy sprint, hanem egy hosszú távú elköteleződés és egy új szokásmechanizmus kialakitásának az alappilére.

A gyógynövények és a liquid kristályok információi úgy épülnek be az energiarendszerünkbe, hogy a megéléseinkkel meg tudjunk birkózni a hétköznapok szintjén és ne érezzük azt, hogy kihúzták a lábunk alól a talajt. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell szembesülnünk bizonyos dolgokkal, de azt igen, hogy ezekkel a dolgokkal egy védőháló alatt találkozhatunk.

Ha te is szeretnél változtatni a kisugárzásodon, illetve az életeden, akkor jelentkezz be mielőbb egy Aura soma konzultációra, ahol szeretettel várlak online vagy élőben! Szép napokat addig is!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Mérlegelhető kudarc

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan számítunk rá, de azért ez még messze nem a vég. Minden helyzetből fel lehet állni és új utakat keresni. Csak a halál

Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.

A valóságban megtalált álom

Vendégem választásai arról árulkodnak, hogy bár sokszor csalódik, nehezen tanul a hibáiból és inkább egy képzelt világba menekül. A fő téma az volt, hogy hogyan találja meg a belső szépségét

Add át magad az életnek!

Amikor végre felismerünk valamit önmagunk működését illetően, akkor nagyon erősen megérezhetjük ennek az élménynek a felszabadító hatását. Az a bizonyos, amikor leesik a tantusz érzés… Jó lenne, ha úgy tudnánk