Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A rezgés törvénye azt jelenti, hogy amit működtetsz magadban, azzal fogsz találkozni. Innen ered az a mondás, hogy: „Akinek van, annak adatik és bővelkedik, akinek pedig nincs, attól az is elvétetik, amije van…” Így láthatjuk meg azt is, hogy miért olyan nehéz elérni egy minőségibb szintet, ha mondjuk nem abban nőttünk fel, nem azt láttuk stb.

Viszont a tudatosság segítségével mégis meg lehet törni azokat a mintákat, amiket működtetünk, hiszen ezek javarészt szokások. Ebben segít az Aura soma rendszere, ahol az egyensúlyüvegek egy magasabb rezgést képviselnek és a használatukkal mi is eggyé válhatunk azzal, amit hordoznak. Természetesen ez nem egy sprint, hanem egy hosszú távú elköteleződés és egy új szokásmechanizmus kialakitásának az alappilére.

A gyógynövények és a liquid kristályok információi úgy épülnek be az energiarendszerünkbe, hogy a megéléseinkkel meg tudjunk birkózni a hétköznapok szintjén és ne érezzük azt, hogy kihúzták a lábunk alól a talajt. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell szembesülnünk bizonyos dolgokkal, de azt igen, hogy ezekkel a dolgokkal egy védőháló alatt találkozhatunk.

Ha te is szeretnél változtatni a kisugárzásodon, illetve az életeden, akkor jelentkezz be mielőbb egy Aura soma konzultációra, ahol szeretettel várlak online vagy élőben! Szép napokat addig is!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Teremtés belső képekkel

Mindenki ismeri a mondást, miszerint „amint fenn, úgy lenn”. Ennek a gyakorlati haszna az, ha alkalmazzuk annak a lehetőségét, hogy amit benn elképzelünk, az kívül is látszódni fog. Persze ehhez

Párkapcsolat, mint tükör

Minden párkapcsolat tükör, így sokat elárul rólunk, ha figyelünk. A viszonzatlanság, a felborult adok-kapok, a közös út hiánya, mind a saját lényünk mélyén keresendő probléma. Ha ezeket megértjük és oldjuk,

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.

Kiélés vagy megélés

Az érzelem annyit jelent, hogy kiáradni, kifelé elmozdulni. Persze, hogy könnyebb azt tettetni, hogy mások tapintatlansága nincs ránk hatással, de nem ez a helyes út. Itt is szert kell tennünk