ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Önmagad megismerése és értékelése lehetővé teszi azt, hogy lelked öröme úgy manifesztálódhasson az életedben, hogy az örök bástyaként szolgáljon téged. Minden történés lehet az életünkben a fény vagy az árnyék.

Mi döntünk arról, hogy a hozzáállásunk mit tükrözzön és milyen emberek szeretnénk lenni. Természetesen mindig dönthetünk másképp, ha eddig nem hoztak túl sok boldogságot az elhatározásaink. Viszont az is igaz, hogyha nem döntünk, akkor az a tényleges döntésünk, hogy minden marad a régiben.

A felelősség a miénk, de az elért eredmények is. Minden kezdet nehéz, mivel az alapozáshoz sok felesleges vagy fájdalmas dologtól el kellenne búcsúznunk, hogy legyen hová beáramolnia az új dolgoknak. Ahogy rendetlenségben sem lehet tisztaságot tartani, úgy a régi sémák megtartásával sem lehet újat bevonzani tartósan.

Fedezzük fel, hogy mik azok a tehetségeink, amiket nem használunk vagy nem is értékelünk, mert ez lesz az, ami az erőtartalékainkat újratöltheti. Nézzünk úgy az életünkre, mintha egy barátunkon akarnánk segíteni és vegyük észre, hogy így mihez kezdenénk, mit tanácsolnánk saját magunknak.

Rengeteg lehetőség van a világban, amivel élhetünk, ha magunktól nem tudunk elindulni vagy ha nehéz tartani az irányt. A spirituális választechnika segítségével gyors és konkrét terveket szőhetünk, ahogy rálátunk azokra az árnyékainkra, amik a félelmeinket táplálják és ahogy megtaláljuk a felülírásukhoz szükséges energiákat, amiket természetesen nekünk kell az életünkbe integrálni és működtetni.

Főleg régóta fennálló problémák esetén lehet észrevenni gyorsan a javulást, ahogy „leesik a tantusz” és meglátjuk, hogy miért menekülünk a kapcsolatainkból, miért nincs önbecsülésünk, miért rágjuk a körmünket, miért mondunk le az álmainkról stb.

Kívánom, hogy te is minél hamarabb megleld azt a választ, amit keresel! Szép napot!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A pihenés ereje

Szokásaink kialakítják a napunk és meghatározzák azt, hogy hosszútávon mit érünk el. Ha kellő figyelemmel gondoskodunk a saját igényeinkről, akkor olyan hatékonyságra teszünk szert, amivel a határ tényleg a csillagos

Megérdemelt csoda

Lehet, hogy az örömteli tevékenységeink listája még üres vagy rövid vagy teljesíthetetlen, de mégis törekedjünk rá, hogy rendelkezzünk vele. Amikor nagyon nagy a baj, akkor a figyelmünket el kell kezdeni

Az élet rögös útján

Minden feszültségünknek van kiváltó oka és ha magát az okot nem is tudjuk kipöckölni az életünkből, azért a kezelésére találhatunk megoldást. A lelombozó történések kis vagy nagy sebeket ejtenek rajtunk,

Teremtés belső képekkel

Mindenki ismeri a mondást, miszerint „amint fenn, úgy lenn”. Ennek a gyakorlati haszna az, ha alkalmazzuk annak a lehetőségét, hogy amit benn elképzelünk, az kívül is látszódni fog. Persze ehhez