Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Önmagad megismerése és értékelése lehetővé teszi azt, hogy lelked öröme úgy manifesztálódhasson az életedben, hogy az örök bástyaként szolgáljon téged. Minden történés lehet az életünkben a fény vagy az árnyék.

Mi döntünk arról, hogy a hozzáállásunk mit tükrözzön és milyen emberek szeretnénk lenni. Természetesen mindig dönthetünk másképp, ha eddig nem hoztak túl sok boldogságot az elhatározásaink. Viszont az is igaz, hogyha nem döntünk, akkor az a tényleges döntésünk, hogy minden marad a régiben.

A felelősség a miénk, de az elért eredmények is. Minden kezdet nehéz, mivel az alapozáshoz sok felesleges vagy fájdalmas dologtól el kellenne búcsúznunk, hogy legyen hová beáramolnia az új dolgoknak. Ahogy rendetlenségben sem lehet tisztaságot tartani, úgy a régi sémák megtartásával sem lehet újat bevonzani tartósan.

Fedezzük fel, hogy mik azok a tehetségeink, amiket nem használunk vagy nem is értékelünk, mert ez lesz az, ami az erőtartalékainkat újratöltheti. Nézzünk úgy az életünkre, mintha egy barátunkon akarnánk segíteni és vegyük észre, hogy így mihez kezdenénk, mit tanácsolnánk saját magunknak.

Rengeteg lehetőség van a világban, amivel élhetünk, ha magunktól nem tudunk elindulni vagy ha nehéz tartani az irányt. A spirituális választechnika segítségével gyors és konkrét terveket szőhetünk, ahogy rálátunk azokra az árnyékainkra, amik a félelmeinket táplálják és ahogy megtaláljuk a felülírásukhoz szükséges energiákat, amiket természetesen nekünk kell az életünkbe integrálni és működtetni.

Főleg régóta fennálló problémák esetén lehet észrevenni gyorsan a javulást, ahogy „leesik a tantusz” és meglátjuk, hogy miért menekülünk a kapcsolatainkból, miért nincs önbecsülésünk, miért rágjuk a körmünket, miért mondunk le az álmainkról stb.

Kívánom, hogy te is minél hamarabb megleld azt a választ, amit keresel! Szép napot!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Add át magad az életnek!

Amikor végre felismerünk valamit önmagunk működését illetően, akkor nagyon erősen megérezhetjük ennek az élménynek a felszabadító hatását. Az a bizonyos, amikor leesik a tantusz érzés… Jó lenne, ha úgy tudnánk

Arasd le életed gyümölcseit!

Ha a gondolataink tiszták, akkor életünk gyümölcseinek az íze sokkal intenzívebb lesz. Ha fókuszált a cél, akkor könnyebben elérjük azt, amit szeretnénk. Ahogy megértjük saját magunkat, úgy feltárul előttünk a

Telihold Meditáció

Szeretettel várlak, ha úgy érzed készen állsz elengedni a szenvedést és végre helyet szeretnél adni annak a boldogságnak, amit az élet jelent! Minden fájdalom, amivel találkozunk, arra szólít minket, hogy

Egyéni életút

Minden sors olyan egyedi, mint az ujjlenyomatunk. Hiába vagyunk részesei a nagy Egésznek, a megéléseink, a gondolataink és érzéseink, egyedivé tesznek minden egyes pillanatot. Ezek összessége határoz meg egy szakaszt