ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Önmagad megismerése és értékelése lehetővé teszi azt, hogy lelked öröme úgy manifesztálódhasson az életedben, hogy az örök bástyaként szolgáljon téged. Minden történés lehet az életünkben a fény vagy az árnyék.

Mi döntünk arról, hogy a hozzáállásunk mit tükrözzön és milyen emberek szeretnénk lenni. Természetesen mindig dönthetünk másképp, ha eddig nem hoztak túl sok boldogságot az elhatározásaink. Viszont az is igaz, hogyha nem döntünk, akkor az a tényleges döntésünk, hogy minden marad a régiben.

A felelősség a miénk, de az elért eredmények is. Minden kezdet nehéz, mivel az alapozáshoz sok felesleges vagy fájdalmas dologtól el kellenne búcsúznunk, hogy legyen hová beáramolnia az új dolgoknak. Ahogy rendetlenségben sem lehet tisztaságot tartani, úgy a régi sémák megtartásával sem lehet újat bevonzani tartósan.

Fedezzük fel, hogy mik azok a tehetségeink, amiket nem használunk vagy nem is értékelünk, mert ez lesz az, ami az erőtartalékainkat újratöltheti. Nézzünk úgy az életünkre, mintha egy barátunkon akarnánk segíteni és vegyük észre, hogy így mihez kezdenénk, mit tanácsolnánk saját magunknak.

Rengeteg lehetőség van a világban, amivel élhetünk, ha magunktól nem tudunk elindulni vagy ha nehéz tartani az irányt. A spirituális választechnika segítségével gyors és konkrét terveket szőhetünk, ahogy rálátunk azokra az árnyékainkra, amik a félelmeinket táplálják és ahogy megtaláljuk a felülírásukhoz szükséges energiákat, amiket természetesen nekünk kell az életünkbe integrálni és működtetni.

Főleg régóta fennálló problémák esetén lehet észrevenni gyorsan a javulást, ahogy „leesik a tantusz” és meglátjuk, hogy miért menekülünk a kapcsolatainkból, miért nincs önbecsülésünk, miért rágjuk a körmünket, miért mondunk le az álmainkról stb.

Kívánom, hogy te is minél hamarabb megleld azt a választ, amit keresel! Szép napot!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Belső forrásaink

Minden létezőnek szüksége van energiára. Ezt az energiát sokféleképpen felvehetjük, de mindenképp többnek kell lennie, mint amennyit kiadunk. Ha felborul az egyensúly, ráadásul huzamosabb ideig, akkor különböző, nem várt és

Nyugalom és béke

Testünk diszfunkciói, lelkünk terhei és az idegi megpróbáltatásaink, mind nyomot hagynak rajtunk. Ezek kezelésére az egyik módszer, az érintésterápia. Természetesen ezek egyike sem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Viszont megelőzni a

Stresszmentes zóna

A napi feszültségek oldása rendkívül fontos a mai világban. Enélkül kevésbé vagyunk hatékonyak és az idegeink is könnyebben túlterhelődnek. A pörgés feltétele az, hogy legyen energiánk, de sajnos ez nem

Erős, bátor, gyönyörű

Amikor túllendülünk azon a fájdalmon, amit a törékenységünk és érzékenységünk miatt élünk át, akkor fedezhetjük fel azt az erőt és bátorságot, ami segít tovább élni az életet. Ilyenkor csillanhat meg