ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden létezőnek szüksége van energiára. Ezt az energiát sokféleképpen felvehetjük, de mindenképp többnek kell lennie, mint amennyit kiadunk. Ha felborul az egyensúly, ráadásul huzamosabb ideig, akkor különböző, nem várt és nem is kedvelt tüneteink lesznek.

Éppen ezért ugyanolyan gondossággal szervezzük meg a kikapcsolódásunkat, mint ahogy a munkánk elvégzésére is ügyelünk. Itt is fontos a rendszerelvűség, hiszen ha a testünk tudja, hogy egész héten hajtani kell, de a péntek a fellélegzés napja, akkor kitart.

A másik szint a szellemiségé. Ha nem foglalkozunk azzal, hogy végülis miért dolgozunk (a pénzen kívül), akkor előbb utóbb kiégünk. Itt kap szerepet az, hogy legyen értelme annak, amit teszünk.

A harmadik szint pedig a léleké és itt az a fontos, hogy szeressük is azt, amit teszünk nap mint nap. Ha nem tudunk szívből ráhangolódni a teendőinkre, abban sajnos nem lesz köszönet. Ezért van kiemelt szerepe az önfejlesztésnek, hogy megtanuljuk értelmezni a saját lelkünk jeleit.

Így jön létre az a hármas egység, ami biztos alapként szolgálhat, ha kialaktjuk. Tehát a test-lélek-szellem egysége. Ez annak a sikernek a záloga, amit meg is élünk és élvezünk.

Legyen szép napod!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A lélek választásai

Ahhoz, hogy diadalt arathassunk a munkánkban vagy otthon, ahhoz az elméletek síkjáról a tettek mezejére kell lépni. Ebben a választási sorban az rajzolódott ki, hogy hiányzik az illetőnek az a

Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.

A valóságban megtalált álom

Vendégem választásai arról árulkodnak, hogy bár sokszor csalódik, nehezen tanul a hibáiból és inkább egy képzelt világba menekül. A fő téma az volt, hogy hogyan találja meg a belső szépségét

Mérlegelhető kudarc

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan számítunk rá, de azért ez még messze nem a vég. Minden helyzetből fel lehet állni és új utakat keresni. Csak a halál